Да дарим коса?

• 100 804
  • 352
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте,
Моля за помощ. Искам да си даря косата за направа на перуки за онкоболни, но не мога да намеря къде. Изрусена съм и поради тази причина от салон "Магама" не желаят да ми я приемат.  Ако някой има представа къде, моля да пише, но да е сигурно, че косата ще отиде за болни хора, а не за направа на екстеншъни.
 Благодаря Ви предварително

# 226
Бях чувала за DaraHelp,мисля че имат страница във ФБ.Даряват безплатно перуки на онкоболни жени.

# 227
Попитай и перукерско ателие КреЗ.

# 228
Здравейте,
Моля за помощ. Искам да си даря косата за направа на перуки за онкоболни, но не мога да намеря къде. Изрусена съм и поради тази причина от салон "Магама" не желаят да ми я приемат.  Ако някой има представа къде, моля да пише, но да е сигурно, че косата ще отиде за болни хора, а не за направа на екстеншъни.
 Благодаря Ви предварително

Аз дарих моята в Дара Хелп
Скрит текст:
Също боядисвана, но друг цвят.

# 229
Благодаря Ви момичета, ще бъде в Дара Хелп. Бяха много мили и вземат всякакви коси.

# 230
  • Бургас/Пз
Благодаря Ви момичета, ще бъде в Дара Хелп. Бяха много мили и вземат всякакви коси.

20см дали ще вземат в Дара Хелп??

# 231
Ани, най-добре им звънни да ги питаш. Спомням си, че st. Dobri беше споделила преди време, че са изпратили дори малки опашки(имам спомен за 10см) и не е имало проблем, след което обаче добавиха, че взимат 25-30см.
Звънни им, много са любезни, ще ти обяснят.

# 232
Питах ги, казаха минимум 25 см

# 233
  • Бургас/Пз
Поли,Кали благодаря! Ще я пратим, пък те да решат дали ще я ползват

# 234
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile пак аз Simple Smile

преди подстрижката, подготовката и резултата Simple Smile

жената, която е приела косата го е познала от предишното даряване Simple Smile била много мила, написала му сертификата и казала, че е станал много голям Simple Smile

моята коса била късичка, но ще отберат каквото могат Simple Smile

# 235
Ехееее, браво на вас Hug Колко бързо му е пораснала косата. Ще пуска ли пак Simple Smile
Скрит текст:
и ще си позволя една шега-поне сега е ваканция и няма да "имате въшки" AstonishedLaughing

# 236
ха-ха-ха!
вярно, че предния път имаше и такива приказки. Simple Smile

Скрит текст:
сменихме училището и си мисля, че в новото не би имало такива приказки 
Simple Smile

# 237
Simple Smile пак аз Simple Smile

преди подстрижката, подготовката и резултата Simple Smile

жената, която е приела косата го е познала от предишното даряване Simple Smile била много мила, написала му сертификата и казала, че е станал много голям Simple Smile

моята коса била късичка, но ще отберат каквото могат Simple Smile

Браво! Дано има повече такива деца!  bouquet

# 238
Simple Smile Благодаря!

# 239
http://darahelp.com/about-us/contacts/

Нямам възможност да чета всички коментари. Това открих директно в ИСУЛ в София. Не са студио. Приемат боядисана, на плитка, на опашка...най-добре на сектори, за да се използва максимално. Важното е отрязаното да е 30 см.

Общи условия

Активация на акаунт