Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 195
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
Взех едно малко пакетче Максима, розов да го пробвам. Много го хвалите понеже. Приятно съм изненадана, прането ми ухае чудно, да видим утре като изсъхне как ще да е.
И как е? Laughing

Изпробвахте ли вече новите Ариели - гел   Rolling Eyes

Гес , newsm78 докато в DM са на промоция.
Аз си взех варианта black. Пробвах го вече и пере отлично, но не съм особено учудена, защото Ариел е сред най-хубавите перилни препарати за цветно пране.

Зеления, още веднъж - БЛАГОДАРЯ.  bowuu
Радвам се, че ти е допаднал.

# 46
Благодаря на Гес за препоръката.  Аз съм следващата доволна от Биоактив!  Вчера съзнателно сложих кърпа,нацапана сериозно с домат, без предварително третиране в пералнята. Никаква следа от домата! Само дето почти няма аромат. А аз не съм много-много любител на омекотители.

# 47
Гес, доволна съм от Максимата.  Peace Чаршафите ухаят все още, да не кажа, че целият шкаф ухае на него.  Иска ми се да пробвам и останалите два аромата - син и зелен и сигурно ще си купя по-нататък, защото имам една бутилка Софтлан и една бутулка Силан.

# 48
  • Варна
Ооо, Pipi_ на мен синия Сано ми е любим - това беше единственият аромат, който можех да понеса през последната ми бременност. От всичко друго ми се.....  Sick Онзи ден баткото се избърсва в хавлията и си умира от кеф - казва, мирише ми на блузката на бебчо. Явно съм сложила от омекотителя и на пералня с наше бельо, пък уж си го пазя  Wink
Иначе съм много доволна от Коколиното - имам синьото, бергамот и сензитив. От лидълското Доузи също - имам жълтото, но ми е донесено от Германия. Дано и в нашите Лидъл да е със същото качество, който иска да пробва - има траен, ненатрапчив аромат и много добре омекотява  Peace
От всички обаче си слагам голямата доза, защото пералнята ми е с много кг и с малкото к-во няма търсения ефект  Naughty

# 49
Здравейте, да се включа и аз с едно питане....Търся мнение за този течен перилен препарат, варианта за черно

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=12534

При мен за черно е най - използваемо....И да благодаря за препоръките за омекотителя на сано- синия....Уникален аромат и трайност  bouquet

# 50
Една приятелка много го хвали този Формил, но аз не го харесвам много.  newsm78 newsm78 newsm78

# 51
didnik, аз тествах розовият, само от него имаха малки дозички. Следващият път ще поискам от останалите ако имат, да ги тествам. Розовият ми хареса, мирише ми на нещо от моето детство - препарат за пране или чистене, който е ползвала майка ми, но не се сещам кой.

# 52
За черно - в Пикадили има промоция на Медикс алвина гел за черно и на Савекс гел за черно - и двата около 6.00 лв., като цената на Формила за черно... Peace

Аз утре ще търся това синьото Сано омекотител - щом така го хвалите Laughing Peace

# 53
Благодаря,нямаме Пикадили....Ползвала съм Медикса за черно и съм доволна, но реших да сменя , пък и за немските препарати уж по-добри отзивите.....За това реших да се допитам тук:) А от Савекса не съм доволна ....

А синьото Само си го взех от Кауфланд, в опаковка за преливане, беше около 4,50.... Определено съм доволна.... Снощи прострях хавлии на сушилника...тази сутрин целия апартамент мирише. Не зная как са в розово и бяло ароматите.
Хубав ден!  bouquet

# 54
Значи Савекса за черно ми отпада...за първи път ще вземам отделен препарат за черно пране Embarassed

Може да пробвам с Медикса Thinking

А Саното - светло синьо ли е това синьото?

# 55
А Саното - светло синьо ли е това синьото?
Това е синия Максима.
Скрит текст:

А това е същият омекотител, но концентрат.
Скрит текст:

Но на мен ми харесват всичките. Даже точно синият най-малко ми харесва като че ли. Все пак ароматът е въпрос на вкус.

# 56
  • Варна
Гесс аз тъкмо щях да те питам кой от концентратите е синия Сано - благодаря за инфото   bouquet
Само дето аз скоро ги душих уж тези концентрати, а не можах да ги различа по миризмата кой, кой е  Thinking Иначе досега съм ползвала само големите туби и малките 1л. пълнители. Концентратите определено обаче идват доста по-евтини  Peace

П.п. Аз имам и белият Сано - съвсем го бях забравила  ooooh!, но точно защото ми идва на мен пък много силен и задушлив, сладникакъв и го ползвам мноооого рядко.
Преди време го бях взела на промоция и казах на майка ми да вземе розовия, че да си разделим - хем да го пробвам, че белият вече знаех че не е моят аромат. Е, да ама тя е с никакво обоняние и затова взела по-силния, белият аромат и сега и тя се чуди как да го изразходи, че не и е и на нея много на сърце  Mr. Green

# 57
  • София
Явно аз нещо не съм добре с миризмите...
Вчера ходих в dm да видя новия  Ариел. Ами... уж нов, пък миризмата му - старата. Защо не се потрудиха малко да я обновят? Затова продължавам да си ползвам праха Ариел от паралелен внос.

Поне се взех безароматния омекотител на DenkMit, та да разреждам с него синята Максима, докато я свърша, че ми е много силна и тя... Ще го ползвам и с Персил лавандула, че нямам с какво да го комбинирам като миризма.

Както бях любител на силните миризми, нещо ме отвратиха напоследък. Дори любимия син Корал го свърших с радост и не смятам скоро да купувам пак.

# 58
  • Sredets/Burgas
Момичета, сините омекотители-концентрати Сано, не са ли таман три вида?
Всички пишат "синия", "синия" и аз всеки път се чудя, точно кое синьо (не) харесвате...
Има:
ultra fresh;
powder fresh;
cool;
Аз ползвам този средния, който се води бебешки...
Другите два са ми трудни...

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 16:41 от Butterfly_Lovehunter

# 59
  • Бургас
И аз взех показания от  Guess Who концентрат на синята  Максима.Страхотен е, но нали се слага по-малко и паричките му са повече, което е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт