Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 194
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Кирилицата се наглася точно за 20 секунди по време на преинсталирането.

# 76
  • софия
Момичета, не е по темата, но понеже всички сте с отношение към прането, смятам, че тук бих могла да получа адекватна информация по този въпрос. Извинявайте, че леко размивам темата.
Аристонката ми май предаде богу дух - изглежда моторът й изгоря, поне откъм него мирише много приятно. Ще викам техник, но няма да е зле да се приготвя с решение за нова, защото подозирам, че няма да подлежи на ремонт.
Твърдо италианска машина не искам. От известно време наблюдавам ето такова LG
http://www.technopolis.bg/b2c/details/680256/P11100101/Peralnya-LG-F-14A8TDSA
Ако някой има същото (това е корейско, по-евтините са китайски), нека ми пише лично, за да попитам туй-онуй.
Основното ми изискване (освен да пере и да не се чупи през месец) е да е много, много тиха. Нищо друго не ща.

Аз от седмица имам Сименс. Тихичка е. Особено в сравнение с Уирпула. За другото - не знам.

# 77
  • София
Подозирам, че всичко в сравнение с Аристонката е по-тихо, но искам да е много тихо. Гледах клипчета на това LG и заради технологиятя е мн тихо. Но искам лични впечатления понеже цената  е  Shocked

# 78
Има една тема „Каква пералня?“. Защо не питаш там?

# 79
  • София
Прегледах я и ще питам. Но както казах, предпочитам мнение от тази тема, защото имате отношение. А там повечето имат нужда просто от нова пералня. Не е същото.
Но няма за спамя повече.  Blush

# 80
А, не, аз съм се отписала отдавна от нея и мислех, че ще има кой да ти помогне там, но явно не е така.

# 81
  • на Мелмак
По не темата - аз съм с 9кг. Самсунг - втора година , след една Аристонка  Laughing
Цена подобна - тиха , когато не дърпа вода - при мен това се чува , сега точно го прави и аз чета темата , та споделям . Идея си нямам за ЛГ , наистина някой ако има , щом си се насочила към нея .
В темата за перални можеш да получиш отговор , но по- късно .

По темата - донесоха ми турски Юмуш - златна опаковка, казаха ми че бил нов - похвал , страхотен,траен аромат.
Меки , бързо изсъхнали дрехи , които на 1400 оборота сушени , почти не са за гладене !
Изпрах с турски Персил за бяло - много доволна , в сравнение с Ариела от Гърция за бяло - този е по- добре  Peace
Проблем , който ме учуди при друг препарат - Сано концентрат - като го сложа в отделението за течен - не се разтваря , а седи като желе от водата и съответно си остава и там , а не влиза да пере  Laughing
Сега го слагам в барабана , но се чудя дали отново да си взема  newsm78
Споделих  Hug

# 82
Ама той е много гъст. Как според теб пералнята да го дръпне? Слагай го в барабана, там му е мястото. А ако си доволна как пере, защо да не вземеш пак?

# 83
  • София
Най-сетне си купих омекотител Софтлан - син, за който има само суперлативи.

Но  Shocked никакъв, ама никакъв аромат и при двойна доза  Rolling Eyes
Другите имат поне при простирането. Иначе бутилката изглежда оригинална. Може би  са се престарали с разреждане, може да е някакво супер менте - купих го от сайт, с масова поръчка от службата... А в този сайт има от пиле мляко  Mr. Green
Е, оплаках се  Sad

# 84
  • на Мелмак
Ама той е много гъст. Как според теб пералнята да го дръпне? Слагай го в барабана, там му е мястото. А ако си доволна как пере, защо да не вземеш пак?

E , защото за първи път взимам концентрат  Peace
Ти ми помогна даже със снимка на дозите за него , че при мен са скрити , та мислех , че не пере  Laughing
Ще видя как се справя с по- замърсени дрехи .
Мерси  Hug

# 85
Нали върху тубичката има една разграфена мерителна чашка. Тя е за барабана. А за силно замърсени увеличи дозата иначе няма как да се справи.

# 86
  • на Мелмак
Нали върху тубичката има една разграфена мерителна чашка. Тя е за барабана. А за силно замърсени увеличи дозата иначе няма как да се справи.

Мерси Гес , но мерителната чашка е кораб  Laughing
Ще водя преговори  Laughing
  bouquet

# 87
  • Варна
Гесс не си ме контрирала - просто и аз исках да наблегна че въпреки по-високата цена на концентрата в различните магазинчета и градове, пак си идва доста по-евтин от разредения  Peace

Аз да кажа, че днес в Кауфланд видях Омо с малко намаление - на 8,80 някъде беше пакета, та ако някой спешно се нуждае да си се снабди  Wink
А другата седмица пак там - Персил гел за 20 пранета плюс дуо капс за 15 пранета - на 12,99 за промопакет. И любимото Коколино на 2,75 различни видове - този път вече смятам да се сдобия с Лилията най-сетне, че откога му се каня  Mr. Green

# 88
От Ленор за цветно , който рискувах да взема от Метро се оказа че съм доволна..даже доста.Все пак приемам предложения и за дгуги препарати зс цветно..

# 89
Връщам се от Лидл две бутилки препарат за почистване на пералня, защото много го харесах предния път. Едва се сдържах да не си купя един прах Формил с разкошен аромат на лимон, ама е за 100 пранета - прекалено много.

Общи условия

Активация на акаунт