Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 169
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Връщам се от Лидл две бутилки препарат за почистване на пералня, защото много го харесах предния път. Едва се сдържах да не си купя един прах Формил с разкошен аромат на лимон, ама е за 100 пранета - прекалено много.
Промоцията не е ли от утре?  Rolling Eyes

# 91
Аз ходя късно и вече бяха извадили стоките.

# 92
  • в огледалото на живота
Гес,течен вариант ли е Формил?
И на каква цена?

# 93
Прах, devi4ca. Имаше не повече от 10 кутии. Не видях течен, може да не са го били извадили още. Струваше около 22 лева без стотинки, но беше с нормален, а не с червен етикет (всички други стоки от седмицата на почистващите препарати бяха с червен). Нищо чудно утре да го намалят, защото видях, че в Германия е 8,99 евро.
Много хубаво миришеше, страшно ме грабна, но 100 пранета... А и сигурно няма да мирише върху дрехите. Confused Да се натреса с такава кутия.

Ето го.
Скрит текст:

# 94
  • в огледалото на живота
О,това е нещо ново!
Благодаря за споделеното  Hug
Пак изкушаваш... Blush

# 95
  • София
Момичета, сините омекотители-концентрати Сано, не са ли таман три вида?
Всички пишат "синия", "синия" и аз всеки път се чудя, точно кое синьо (не) харесвате...
Има:
ultra fresh;
powder fresh;
cool;
Аз ползвам този средния, който се води бебешки...
Другите два са ми трудни...

Не съм се зачитала кой точно от трите е, но е светлосиньо шише концентрат, има снимано бебенце отпред.

# 96
  • София

Последно купих този
Скрит текст:
Страхотен е.

Е, това е въпросният син омекотител, който мен ме задушава със силната си миризма.

# 97
Видяхте ли какво са ни подготвили от bg-mamma? Ако не, кликнете --->тук<---

# 98
  • Sredets/Burgas
Ауууууу... ще се пазарува!  Mr. Green Blush

# 99
Еха,браво  Peace

# 100
Преди малко горе в лентата се появи една количка за пазаруване. Като кликнете на нея, ви праща към магазина. Има и други стоки. Но немските стоки са очевидно на Борн - малко скъпички.

# 101
Видяхте ли какво са ни подготвили от bg-mamma? Ако не, кликнете --->тук<---
Даже може вече и да се пазарува. Над 70 лв доставката е безплатна. До 2 кг е 3 лв и нещо.

# 102
  • Варна
Няма ленор...нито течен нито прах  Sad

# 103
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Този Dixan лавандула е страхотен. Ако е същия, който използвам в Италия горещо препоръчвам. Силен аромат.

# 104
  • На земята, която е всъщност звезда.
Момичета / момчета, някакви впечатления от тези соли п/в петна и оцветяване:

http://www.praktiker-online.bg/product/91756/sol-s-perli-protiv- … yavane-power.html

Досега ползвах кърпички, доволна съм, но се чудя дали да ползвам това нещо, защото е комбинирано и срещу петна. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт