Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 168
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • оттам, откъдето започва България
Връщам се от Лидл две бутилки препарат за почистване на пералня, защото много го харесах предния път. Едва се сдържах да не си купя един прах Формил с разкошен аромат на лимон, ама е за 100 пранета - прекалено много.
Гес, аз им писах в сайта за тези големи опаковки, но засега не се предвиждало зареждане на по-малки. Мисля че тогава всеки ще има възможност да си вземе и да пробва.

# 106
  • София
Ми не моа да не похваля... ей това ще ми доставят утре.
Стискайте палци да е читаво, че много се притеснявам с тия 300 сензора, дето мислят и преценяват вместо теб. Дано не ме дразни (много)  ooooh! Все си мисля, че от аристонката няма по-зле, дано това чудовище не ме опровергае.

# 107
  • Варна
Преди малко горе в лентата се появи една количка за пазаруване. Като кликнете на нея, ви праща към магазина. Има и други стоки. Но немските стоки са очевидно на Борн - малко скъпички.

Скъпички  Laughing да горе долу два пъти и половина по-скъпи

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 15:47 от prinzesata

# 108
Гес, аз им писах в сайта за тези големи опаковки, но засега не се предвиждало зареждане на по-малки. Мисля че тогава всеки ще има възможност да си вземе и да пробва.
Не се надявай да пуснат малки опаковки. Това са лимитирани серии, които винаги са за много пранета. И друг път е имало у нас. Има такива и в Германия и Австрия.
А някой да е ходил до Лидл днес и да е видял дали не са го намалили?

# 109
Стискайте палци да е читаво, че много се притеснявам с тия 300 сензора, дето мислят и преценяват вместо теб. Дано не ме дразни (много)  ooooh! Все си мисля, че от аристонката няма по-зле, дано това чудовище не ме опровергае.
Пералнята е страхотна! Няма да съжаляваш.

# 110
  • Варна
prinzesata взела си ми думите от устата   Peace

Точно същата промоция ми донесе баща ми края на май месец от Германия. На мен и на майка ми - по една кутия за бяло и по една туба за цветно - мисля на същата цена беше казал, че му е излязла покупката. На всичкото отгоре в сайта кутиите не са от новите по-компактни - тъкмо ходих да я видя моята, която е като показаната от Принцесата - 100 пранета, но 6,500 кг.

Гесс, а този лимонен прах от Лидъл за бяло пране ли е? И да кажеш мнението си за него - като качество на изпиране, за аромат видях че си писала.

# 111
Формил е универсален (значи за бало) , но не мога да кажа за качеството на изпиране, защото не съм го купила и съответно - ползвала. Laughing Намерих му състава: има висок процент избелители, а останалото изглежда съвсем стандартно.

# 112
Преди малко горе в лентата се появи една количка за пазаруване. Като кликнете на нея, ви праща към магазина. Има и други стоки. Но немските стоки са очевидно на Борн - малко скъпички.

Скъпички са. От Германия Софтлан-а го взех за 90 цента/вярно, че беше на промоция/ а тук е 6 кинта.

# 113
  • Варна
 Сравним е с нашия Бонукс като изпиране Формилът. Не е зле за тия пари,а и ароматът му е доста наситен.

А относно XXXL опаковките не съм останала с впечатлението да са лимитирани. Присъстват си в постоянния асортимент на хипермаркетите,като всяка седмица един висок и един нисък клас са на промоция. Цената която постнах по-горе на ариелите е непромоционалната-на промоция са 8.99 евро  Laughing.

Все пак поздравления за екипът на БГ Мама. Това,че се предлагат в сайта би следвало да е гаранция за качество  Simple Smile

# 114
Сравним е с нашия Бонукс като изпиране Формилът. Не е зле за тия пари,а и ароматът му е доста наситен.
По-добър от Бонукс е, по мое мнение. Поне този, който ползвах преди години беше. Може да са ни пуснали някой орязан в последствие.

А относно XXXL опаковките не съм останала с впечатлението да са лимитирани. Присъстват си в постоянния асортимент на хипермаркетите,като всяка седмица един висок и един нисък клас са на промоция. Цената която постнах по-горе на ариелите е непромоционалната-на промоция са 8.99 евро  Laughing.
Не следиш разговора. Naughty С pitinko68 пишем, за Формил от Лидл. Тя е писала на екипа на Лидл дали няма да пуснат малка опаковка лимонов Формил, те ѝ отговорили, че няма да пускат, а аз ѝ казвам, че е лимитирана серия. yes

Хич нямаше да му обърна внимание, ако не миришеше толкова хубаво на лимони.

# 115
  • на Мелмак

newsm10

# 116
Стискайте палци да е читаво, че много се притеснявам с тия 300 сензора, дето мислят и преценяват вместо теб. Дано не ме дразни (много)  ooooh! Все си мисля, че от аристонката няма по-зле, дано това чудовище не ме опровергае.
newsm10
Честита нова придобивка и да се похвалиш как пере, защото и аз съм с една Аристонка Маргаритка и отдавна и се каня да я сменя а и сега нещо и помпата и е към сдаване на багажа, така че ще е интересно твоето мнение.

# 117
  • Истанбул
Здравейте Hug
Наскоро ,тук в ТР пуснаха ето този препарат в търговската мрежа  http://www.marketpaketi.com/modules/catalog/products/pr_01_2136_ … pg?rev=1409915207,като за състав пишат следното-боракс,сапун,натрий,бор,оксиджън-кислород,въглерод и вода.Бил екологичен продукт.Като цена е приемливо =за 20 пранета е 7.50 лв.Консистенция ситен бял прах,почти без аромат.Пере бяло на 60 и цветно на 40.Опитах,ами не е лошо.Не съдържа фосфати и нали трябва да мислим *Зелено*ще го ползвам.Гес,твоето мнение каво е ? Hug

# 118
haksev, нямам абсолютно никакво мнение за този прах, защото го виждам за пръв път и не го познавам. Този бор, който е вътре обаче, не ми се вижда никак еко.

Да ви покажа какъв английски продукт си купих днес.
Скрит текст:

Представлява компактен прах, опакован в индивидуални водоразтворими опаковки. В Англия е 99 пенса, а тук го продават 3,20 лв. за 12 пранета. Дозата е 32 грама на пране, общо опаковката е 384 грама.

# 119
  • до най-прекрасния мъж
ММ ми е носил Софтлан от Германия на 1,89 евро редовна цена, така че пак е с доста голяма надценката. Къде са 3,60 лв, къде 6 лв.....

Общи условия

Активация на акаунт