Перилни препарати и омекотители - 25

• 53 162
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Това е каталога на Борн, казах ви. И половината препарати не са немски, а австрийски.
Да ви питам, вие бихте ли дали 13 лева за 40 цветоулавящи кърпички?

# 121
  • На брега на реката
Това е каталога на Борн, казах ви. И половината препарати не са немски, а австрийски.
Тцъ,  Naughty!

# 122
ММ ми е носил Софтлан от Германия на 1,89 евро редовна цена, така че пак е с доста голяма надценката. Къде са 3,60 лв, къде 6 лв.....

да, само в промоции е по-евтин. Аз го виждам по магазините с паралелен внос около 4,50.

# 123
Никога не бих дала.

# 124
  • София
Ми не моа да не похваля... ей това ще ми доставят утре.
Стискайте палци да е читаво, че много се притеснявам с тия 300 сензора, дето мислят и преценяват вместо теб. Дано не ме дразни (много)  ooooh! Все си мисля, че от аристонката няма по-зле, дано това чудовище не ме опровергае.
Пералнята е страхотна! Няма да съжаляваш.
newsm10
Честита нова придобивка и да се похвалиш как пере, защото и аз съм с една Аристонка Маргаритка и отдавна и се каня да я сменя а и сега нещо и помпата и е към сдаване на багажа, така че ще е интересно твоето мнение.
Имам същия проблем. Тая Маргарита отдавна не я долюбвам, но сега вече ме вбеси. Почна да яде! #Cussing out Успя да ми разкъса зверски една любима чанта и една нова риза. Като я гледах, няма нищо по барабана, но... Сега ме е страх да я пусна, за да не ми унищожи още нещо. Имате ли опит с такива проблеми?

# 125
  • София
Има промоция на Коколино в Кауфланд.
Аз си взех с бергамот.

Да ви питам - след като 120 мл прах са за 4-5 кг, а ко напълня яко пералнята /6-7 кг/, трябва ли да слагам повече?

Мнение за английски универсален Ариел, червен?

# 126
  • Stuck in a moment
Момичета, привет!
Моля за съвет относно следния проблем - купих си яке от изкуствена кожа с ластици на ръкавите и кръста. Изпрах го на ръка с хладка вода и го сложих да съхне. Обаче нямаше как съхненето да стане бързо и сега тези ластици като са стояли дълго време влажни имат неприятна миризма. Самата кожа не мирише.
Как да се справя с неприятната миризма без опция за ново пране, има ли някакви препарати тип спрей за освежаване и премахване на миризма?
Другата опция е да го изпера наново и после да мисля как да изсъхне бързо - да го сложа под климатика на силна въздушна струя може би?

# 127
  • На земята, която е всъщност звезда.
Такова яке не се ли чисти само химически в специализираните ателиета? newsm78

# 128
  • София
Имам същия проблем. Тая Маргарита отдавна не я долюбвам, но сега вече ме вбеси. Почна да яде! #Cussing out Успя да ми разкъса зверски една любима чанта и една нова риза. Като я гледах, няма нищо по барабана, но... Сега ме е страх да я пусна, за да не ми унищожи още нещо. Имате ли опит с такива проблеми?
Моята никога нищо не е яла, но навремето имахме Перла, която с изключителна прецизност идентифицираше най-любимата ти дреха и я надъвкваше цялата. Така и не се разбра къде закачаше, какъв й беше проблемът. Не знам какво да те посъветвам, освен да переш в пералнята само дрехи, за които няма да страдаш особено. Да викнеш техник. Или да си купиш нова машина.

Да ви питам - след като 120 мл прах са за 4-5 кг, а ко напълня яко пералнята /6-7 кг/, трябва ли да слагам повече?
Първо се убеди (чрез претегляне), че наистина слагаш 6-7 кг сухо пране. Дозировката трябва да се съобрази с повечето кг - на доста препарати вече има указана такава. Обикновено е с 30 мл повече от дозата за 4-5 кг.

Как да се справя с неприятната миризма без опция за ново пране, има ли някакви препарати тип спрей за освежаване и премахване на миризма?
Точно такъв спрей гледах вчера в Лидъл. Нямам обаче идея дали ще ти помогне в случая. Най-добре е или да намериш начин за по-бързо изсушаване (след като го изпереш отново), или както са те посъветвали, да го дадеш на химическо чистене.

# 129
  • Варна
 Много зависи от качеството на самото яке. Имам на Зара и на Амнезия/и двете са си производство от Китай/. Виж етикета на моите си пише,че се перат в пералня. Зарата дори го изсуших в сушилната с голям страх,но слава богу нищо не му стана. Изхождам от презункцията,че суша маратонки и спортни обувки и нищо им няма-тъй,че "прежалих" и якето. Амнезията ми е ново ама като му дойде времето вероятно и то ще мине по реда си.

Не вярвам на химическите хич. Съсипаха ми безвъзвратно едно велурено сако на щерката върнаха го със скъсени ръкави и с неизчистени петна. Мерси.

# 130
  • Stuck in a moment
Нямам сушилня, освен това и да имах щеше малко да ме е страх да го пусна вътре. Ако го пусна в пералнята се чудя на каква центрофуга да бъде? То точно това е проблема, че след като го прах на ръка беше почти невъзможно да се изцеди и успяха тези ластици да замиришат заради дългото съхнене.
И аз се чудих за спрея от Лидъл, даже сега си пуснах питането и там Simple Smile Почти сигурно е, че ще го купя, а ако не стане  - пускам в пералнята и после на силна струя под климатика.....
Голяма мъка е във влажното време без сушилня като цяло  Tired
Мерси, момичета за бързите отговори, много сте отзивчиви Simple Smile
Принцесата, на каква центрофуга пусна твоето яке?

# 131
  • Sredets/Burgas
Гес, сигурна ли си, че това е каталога на Борн?
Гледах им онлайн магазина и много,
всъщност по-голямата част от продуктите,
които има тук в БГ мамма, там липсват...
Иначе цените са същите - да...
Снощи показах на съпруга ми онлайн магазина на мамите
и той беше много доволен,
че смятам направо да си поръчвам оттук....
Каза да си пазарувам на воля Mr. Green,
а не да го разкарвам по разни магазинчета из центъра,
заради няколко лева разлика, които отиват в гориво...
За нас и времето е по-ценно предвид липсата му...

# 132
  • Варна
Нямам сушилня, освен това и да имах щеше малко да ме е страх да го пусна вътре. Ако го пусна в пералнята се чудя на каква центрофуга да бъде? То точно това е проблема, че след като го прах на ръка беше почти невъзможно да се изцеди и успяха тези ластици да замиришат заради дългото съхнене.
И аз се чудих за спрея от Лидъл, даже сега си пуснах питането и там Simple Smile Почти сигурно е, че ще го купя, а ако не стане  - пускам в пералнята и после на силна струя под климатика.....
Голяма мъка е във влажното време без сушилня като цяло  Tired
Мерси, момичета за бързите отговори, много сте отзивчиви Simple Smile
Принцесата, на каква центрофуга пусна твоето яке?

600 оборота центрофуга пране на 30гр. на деликатни. Тази програма повече кисне дрехите отколкото ги пере. Моето няма ластици и го прах заради подплатата.

# 133
Момичета, привет!
Моля за съвет относно следния проблем - купих си яке от изкуствена кожа с ластици на ръкавите и кръста. Изпрах го на ръка с хладка вода и го сложих да съхне. Обаче нямаше как съхненето да стане бързо и сега тези ластици като са стояли дълго време влажни имат неприятна миризма. Самата кожа не мирише.
Другата опция е да го изпера наново и после да мисля как да изсъхне бързо - да го сложа под климатика на силна въздушна струя може би?
[/Тази миризма е много гадна и няма как да я махнеш ако не изпереш якето отново. Аз лично пера кожени якета от изкуствена кожа в пералнята, без проблем на 30 градуса на някоя ежедневна програма. Според мен няма проблем. А за по бързо изсушаване ползват сешоар особено за ластиците, може да го оставиш малко навън за изпръхне и после със сешоара да го доизсушиш  newsm10 newsm36 color]

# 134
А как да изпера кожено яке от естествена кожа?
Вариант химическо чистене отпада поради страх от съсипване на якето/злощастен опит/.А искам да освежа подплатата...

Общи условия

Активация на акаунт