КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 131
  • 374
  •   1
Отговори
# 15
Много се радвам за пазарджишкия коледен базар. Имам идеи, но не знам дали ще имам време  да шия. Cry  Дано децата  не боледуват, че да имам възможност да  реализирам идеите.  Намислила съм панерчета, ластичета за коса, ръкохватки.  Чанти  за  пазаруване  също ми  се  шият, но те са  запазена марка   на Ването. Wink

# 16
  • пловдив
Uinen за коледния базар в Пловдив 2013г  ДБМ Пазарджик ни изпратиха снежкоци от чорапи и много се харесваха, тъй че смело прави, всяко едно от звената ще се радва да има такъв за базара си  Peace

и аз да надъхам малко с предложения  Wink

ако върху изрезка от кашон се залепят нещица ухаещи на Коледа....

или такива играчки за елха.... /много ми харесаха/

това свещниче също ме изкефи  Mr. Green
http://foto.delfi.ua/picture/691288/

# 17
# 18
Мама Барба няма такова чудо като запазена марка Simple Smile
Аз с удоволствие си носих цяло лято чантата на Жени, също така страхотна работа ми свърши за плажа огромната чанта която си купих от базара на същата майсторка, така че дерзай със чантите.
Видях у кумата страхотна чантичка, която беше направена от плат като този на чадърите, много тънък но в същото време здрав, хубавото на чантата беше че се сгъваше в собствения си джоб и ставаше нещо като малко портмоне, което удобно да носиш в дамската си чанта и да ползваш при нужда.

# 19
Г-жа Стихийно бедствие, Лили! Да, всякакви такива варианти са ми в главата - големи торби за пазаруване, малки компактни чанти пак за покупки, детски чанти, но молете се да са здрави децата,иначе няма да стане.

# 20
мама Барба, както г-жа Стихийно бедствие (Лили) каза - чантите винаги се харчат на базарите ни  Heart Eyes

това ни е втори Коледен базар в Пазарджик (от общо 10 на брой) и на мен малко вдъхновението ми липсва. Не ми е още коледно  Grinning 

Снежковците на Жени, които отпътуваха за Пловдив тогава, ми взеха сърцето  Heart Eyes

Сърдечно благодаря на Десисслава, че толкова бързо реагира  Hug  и вече имам късметчетата с пожелания  Heart Eyes

Това с ароматните играчки, много ми хареса като идея  Heart Eyes

# 21
Здравейте  и от мен на всички. Тази година имам време освен да творя нещица за базара, да пиша и тук.  Grinning А мога и да се включа на самия базар в Бургас (ако има нужда).
Аз все още съм с много бегли виждания какво ще правя, но тези дни ги започвам. И някои от Бургас можели да ми каже от къде да си купя материали? Много благодаря  Hug

# 22
Антомче, ти си неуморима. Нямаш стигане  bouquet радвам се за новата темичка и се залавям  първо да се ослушам и да ми хрумне нещо, а след това и да го изработя, Но съм най- добра зад щанда!

# 23
# 24
  • Русе
Здравейте, в Русе вече не се ли провежда? Редовно си взимах от там неща за подаръци.

# 25
Здравейте, в Русе вече не се ли провежда? Редовно си взимах от там неща за подаръци.
Не за съжаление, в момента звеното ни там не функционира, поради липсва на доброволки. Остана само едно момиче, което не може да прави нищо само:(
Тук е мястото да благодаря от името на цялата фондация на всички, които неуморно ни подкрепят за базарите ни дълги години. Много добре знаем какво време, енергия, желание и не на последно място финанси изисква участието в един базар. Независимо дали участваш като организатор, със сувенири или с друга помощ, това е свързано с всякакви ресурси.
Благодарим ви момичета и момчета от сърце  bouquet

# 26
  • пловдив

За съжаление в Русе остана само един войн от ДБМ.... което прави дейността на звеното невъзможна и затова към момента там както  и във Велико Търново и Видин дейността е замразена така да се каже.... живота стана все по труден и объркан, хората се натовариха с много лични проблеми и борби.... Както сигурно знаеш Елина дейността на ДБМ се извършва само на доброволни начала... няма назначени на заплата, всичко правим в личното си свободно време и когато и него го няма....  тъжно, но факт... в четирите града, в които борбата все още продължава София, Пазарджик, Бургас и Пловдив също стана трудно, но удържаме фронта благодарение на многото ни приятели, които епизодично ни помагат - и като подкрепят дадена кауза финансово, и като творят за базарите ни /най важния ни начин за набиране на средства/, и като посещават базарите и си закупуват подаръци....  Практика преди беше да не се извършват предварителни продажби, а само на базара, защото много от приятелите ни си харесваха творба от албумите със снимки и идвайки на базара бяха разочаровани ако ги няма.... сега е малко по отворено като възможност, защото доста от тях вече са толкова ангажирани в работата, че не могат да посетят базара и ..... Скоро ще се появят албуми със снимки на звената. Разглеждайки ги би могла да се свържиш с представител на звеното и да се уговориш как би могла да закупиш и получиш избран подарък.  Hug

Moon Walk писали сме едновременно   bouquet

# 27
https://www.google.bg/search?q=quilling+christmas+ornaments& … tml%3B1360%3B1361

Подобни коледни украшения биха ли предизвикали интерес и продажби?

# 28
  • Пловдив
https://www.google.bg/search?q=quilling+christmas+ornaments& … tml%3B1360%3B1361

Подобни коледни украшения биха ли предизвикали интерес и продажби?

Това според мен върху картички направено ще се продава.

# 29
Благородно завиждам на всички, които могат да сътворят такава красота! За съжаление и аз принадлежа към групата с "две леви ръце" /макар че за мен не важи, левичарка съм Sunglasses/. Записвам се, за да не пропусна да науча кога и къде ще се проведе/проведат базарите в София. Поне така да мога да дам някакъв принос към каузите ви.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт