КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 145
  • 374
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Девойки, мерси за похвалите, но всъщност само малко се опитвам да окажя подкрепа. За хвалене сте вие, като доброволци,много пъти съм казвала ,че за мен цялата тази организация е нещо направо героическо. В тази връзка-от днес до събота ще разпращам.Имам Редовната молба-внимателно отваряйте всички кутийки, хартийки и каквото там се сетите-има неща напъхани на невероятни места с цел пестене и защита на чупливите в  опаковането. За съжаление , не ми остава време да превеждам нещата в търговски вид, но както винаги съм все в последната минута и част от нещата ще остатнат за довършване догодина.
Малките картички  и част от снежинките са на Фурия, квилинга повечето е на Донка Троянова,другите картички са на VPAM, цветните топки и сърцата са на Надежда Георгиева. Останалото е на човека-оркестър   bouquet

# 286
Благодаря ви за указанията за пликчетата, ще се снабдя!

Moon Walk, пратката ми за Еконт Нови Искър, кв. Курило, ул. Търговска №18, тръгва днес, утре сутринта е в офиса получател, до поискване. Това е офисът, нали? Да няма и друг Нови Искър?

Хубав ден на всички!  bouquet

Мора, аз имам малки опаковъчни пликчета - такива тип за мартеници, сещаш ли се, е е проблем аз да го свърша това и да не купуваш излишно

Иначе да, всичко е така с еконта Hug

# 287
Moon Walk, жива да си ми, пратих ги без пликчета, значи ще им сложиш. Grinning
Аз ще си купя и ще си опаковам фигурките за Пловдив.

# 288
Moon Walk, жива да си ми, пратих ги без пликчета, значи ще им сложиш. Grinning
Аз ще си купя и ще си опаковам фигурките за Пловдив.
ДА, нямаш проблем, така или иначе ги имам Hug

# 289
   Момичета, работливи джудженца с големи сърца, дойде време да поискам адресите на получателите за базарите в София, Пловдив и Бургас ( за Пазарджик съм записала вече). Малко подготвих, ама дето се вика - от сърце  Hug Наистина не ми стига времето и както винаги всичко се струпва накуп едновременно.
Това са, ако успея още 1-2, но повече няма да мога. Снимка на всички на куп, не знам коя накъде ще полети, само има по 1 ангел за всеки град, както и по Снежко сурвакар:

# 290
  • пловдив
   Момичета, работливи джудженца с големи сърца, дойде време да поискам адресите на получателите за базарите в София, Пловдив и Бургас ( за Пазарджик съм записала вече). Малко подготвих, ама дето се вика - от сърце  Hug Наистина не ми стига времето и както винаги всичко се струпва накуп едновременно.
Това са, ако успея още 1-2, но повече няма да мога. Снимка на всички на куп, не знам коя накъде ще полети, само има по 1 ангел за всеки град, както и по Снежко сурвакар:

newsm51 прекрасни като всяка твоя вълшебна творба !!!

# 291

newsm51 прекрасни като всяка твоя вълшебна творба !!!

Hug Heart Eyes

# 292
Ох този Рудолф, като помня една година как една жена го търси, а той беше свършил:(

Адреса за София е:
София, ул. Коломан 6 - Цвети Павлова.
Телефон трябва ли,д а давам на ЛС? Hug

# 293
Здравейте, това са нещицата (не толкова красиви като вашите), които направих за базара в Бургас. Това се късметчетата, които успях да направя(на едната снимка се виждат още ми остават няколко за довършване. Не са много като брой за съжаление.  Sad

Тук в малките пликове са индивидуални (по 1 брой) късметче, а в по-големите са по 10 броя.
http://prikachi.com/images.php?images/290/7762290c.jpg

Тук в по-малките кутийки са една играчка за елхата с късметче към нея, а другите са само късметчета по 10 броя в комплект (на преден план се виждат и чакащите за опаковане и довършване)
http://prikachi.com/images.php?images/293/7762293J.jpg

Направих и няколко хартиени звездички за закачане (за първи път ги правя).
http://prikachi.com/images.php?images/297/7762297Q.jpg

Извинявам се на момичетата от Пазарджик, че не успях да направя повече, за да ви изпратя. За следващите базари ще се реванширам.

Някой от Бургас може ли да ми каже къде да ги занеса и до кога е срокът? Благодаря!   bouquet

# 294
  • София
Привет от мен Simple Smile
Да се обадя, че надничам в темата, но нямам време за писане Simple Smile Правя някои неща, но няма да ми стигне времето до неделя, че имам много ангажименти, а и Коломан ми е  накрая на света Simple Smile). Moon walk, може ли през следващата седмица да ги донеса някъде- Нови Искър, или онази сграда зад Първа инвестиционна банка, където ги носих миналата година?

# 295
Привет от мен Simple Smile
Да се обадя, че надничам в темата, но нямам време за писане Simple Smile Правя някои неща, но няма да ми стигне времето до неделя, че имам много ангажименти, а и Коломан ми е  накрая на света Simple Smile). Moon walk, може ли през следващата седмица да ги донеса някъде- Нови Искър, или онази сграда зад Първа инвестиционна банка, където ги носих миналата година?

На което от двете места ти е по удобно Hug Ще се радвам да те видя Hug

# 296
  • София
Вчера оставих нещата за София на Коломан на охраната, и пратих до Радостина по Еконт за Бургас.

# 297
Здравейте,
Аз както обикновено закъснявам, но все пак искам да се включа.
Изплетох ето тези топки за елха http://tonkakoleva.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2014.844994.
Надявам се, че ще успея да направя и малко украшения с формата на снежинки, звездички и сърчица...
Мисля да ги опаковам в прозрачно фолио и да стигна в неделя до Коломан.
Да правя ли още топки? И мислите ли, че ще се харесат тези от вълнените и памучните конци /не блестящите  Simple Smile/ за да направя още?

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 11:25 от Lily

# 298
...И мислите ли, че ще се харесат тези от вълнените и памучните конци /не блестящите  Simple Smile/ за да направя още?

Аз лично много ги харесвам. Създават усещане за уют, за домашност, грижовност. А и са много красиви и интересни моделчета.

# 299
Ох този Рудолф, като помня една година как една жена го търси, а той беше свършил:(

Адреса за София е:
София, ул. Коломан 6 - Цвети Павлова.
Телефон трябва ли,д а давам на ЛС? Hug
Moon Walk, благодаря за адреса, ще изпратя по поща, та не ми трябва телефон. Надявам се да съм помогнала и всичко, което толкова сръчни и добри хора са приготвили да се продаде.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт