КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 149
  • 374
  •   1
Отговори
# 270
  • София
http://lluna.snimka.bg/holidays/hatrtiq.741087.34467521
от дясно наляво-Пловдив, Пазарджик, София Бургас,   bouquet

# 271
Както се казва - не си Цар, Бог си Peace

# 272
  • Бургас
от дясно наляво-Пловдив, Пазарджик, София Бургас,   bouquet

Луна, слънце си ти

# 273
  • Плевен
Привет! Пускам пратка до София , на "Коломан" с Интерлогистика ( за моя сметка), но куриерите ме помолиха за телефон. Ако е удобно, чакам номер на ЛС.

# 274
Едно джудже от Плевен, прочело ни случайно тук, ушило със ръце прекрасни, чудни бродирани чувалчета.
И пратило то своето джудже по - малко, на крака да ми ги донесе, с писмо тъй мило и прекрасно, че сълзи ми текат в тоз час.

БЛАГОДАРЯ НА ПАВЛИНА ХРИСТОВА ОТ ПЛЕВЕН НЕ САМО ЗА ПРЕКРАСНИТЕ БРОДИРАНИ ЧУВАЛЧЕТА, НО И ЗА ЖЕСТА, ЗА ДОВЕРИЕТО, ЗА ПОМОЩА!

# 275
  • пловдив

от средата на... Бг на запад...   txtloves

# 276
Лунче..за мен не остана..освен да обобщя: Бога-Слънце си ни ти    Hug Heart Eyes
прекрасен човек си, и това са едни от най-големите девиденти които ми носи ДБМ:
познанството (понякога макар и само виртуално) с прекрасни хора, с големи сърца!

В Пазарджик пристигнаха нещата от: Maria_Dr и от Десисслава.   bouquet
Благодаря ви момичета   bouquet

Антом , ще ти цитирам "онзи" пост.. в групата във Facebook  Peace

# 277
  • пловдив
Лунче..за мен не остана..освен да обобщя: Бога-Слънце си ни ти    Hug Heart Eyes
прекрасен човек си, и това са едни от най-големите девиденти които ми носи ДБМ:
познанството (понякога макар и само виртуално) с прекрасни хора, с големи сърца!

В Пазарджик пристигнаха нещата от: Maria_Dr и от Десисслава.   bouquet
Благодаря ви момичета   bouquet

Антом , ще ти цитирам "онзи" пост.. в групата във Facebook  Peace

Simple Smile кой по точно, че ще ме защитаваш ли: )))))) щото аз много постове съм изписала; )

# 278
това малко за преговор и за повдигане на духа  Mr. Green
http://www.pozitivnoto.info/2010/08/prikazka-za-morskata-zvezda.html

Цитат
Един наш приятел скитал по безлюден мексикански плаж на залез слънце. Както се разхождал, в далечината съзрял друг човек. Приближавайки към него, забелязал, че местният жител постоянно се навеждал, вземал нещо от земята и го хвърлял във водата. Отново и отново той запращал нещо в океана.

Когато нашият приятел стигнал недалеч от него, той забелязал, че човекът вземал една по една морските звезди, изхвърлени на брега от вълните, и ги връщал обратно във водата.

Нашият приятел недоумявал. Приближил се до човека и рекъл:
— Добър вечер, приятелю. Чудех се какво ли правиш...

— Хвърлям морските звезди обратно в океана. Сега има отлив и те са останали на брега. Ако не ги върна във водата, ще умрат тук от недостиг на кислород.

— Е, това е вярно — отговорил приятелят ми, — но по пясъка трябва да има хиляди морски звезди. Невъзможно е да спасиш всичките, страшно много са. Нали ти е ясно, че това сигурно става по стотици плажове на този бряг. Не разбираш ли, че не можеш да помогнеш?

Човекът се усмихнал, навел се, взел още една морска звезда и докато я хвърлял в океана, отвърнал:
— Е, поне на тази успях да помогна!...

~ . ~ . ~

Джак Канфийлд и Марк В. Хансен
Из "Пилешка супа за душата"

та в тази връзка, според еврейските схващания за живота, Вселената и всичко останало, се смята че светът ще съществува, докато доброто е повече от злото.
в този баланс влизат обаче всички дела- не само големите, а и най-дребните и "незначителни" - или с други думи, дори и най-малкото добро- да се усмихнеш на някой непознат или да отстъпиш място в автобуса, може да промени целия баланс.
демек няма малко и голямо ДОБРО!

Hug

# 279
 esme_bolger  Hug, разбрах...няма да се отчайваме, обещавам Hug

# 280
Момичета от София, може ли да ми кажете офис на Еконт, който ви е удобен, за да пратя до поискване едно пакетче. Ще е нужно име и телефон, куриерски разход няма да има.

Имам въпрос: откъде в Пловдив да купя опаковъчни малки пликчета? Благодаря предварително на отзовалата се компетентна и отзивчива душа.  Hug

# 281
  • Пловдив
Мора, от Бижуленд  Peace

# 282
Момичета от София, може ли да ми кажете офис на Еконт, който ви е удобен, за да пратя до поискване едно пакетче. Ще е нужно име и телефон, куриерски разход няма да има.

Имам въпрос: откъде в Пловдив да купя опаковъчни малки пликчета? Благодаря предварително на отзовалата се компетентна и отзивчива душа.  Hug
Еконт Нови искър, за Кристина Николова, 0894606173, аз ще ги взема, само ако може да е до събота, за да ги занеса в неделя на Коломан Hug

# 283
  • пловдив
esme_bolger   Hug много я обичам тази притча !

Мора  на Брезовско шове в търговски център Нова, срещу голямата база има магазин за материали за мартеници, в него има целофанени опаковки с различни размери  Peace

# 284
Благодаря ви за указанията за пликчетата, ще се снабдя!

Moon Walk, пратката ми за Еконт Нови Искър, кв. Курило, ул. Търговска №18, тръгва днес, утре сутринта е в офиса получател, до поискване. Това е офисът, нали? Да няма и друг Нови Искър?

Хубав ден на всички!  bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2014, 10:26 от Мора

Общи условия

Активация на акаунт