КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 120
  • 374
  •   1
Отговори
# 330
Надявам се ,че в София са получили пратката ми и искам да пожелая на тях и всички базари да са много успешни! Hug

# 331
  • София
Здравейте, нямам търпение утре да видя нещата на място. Знаете ли вече къде ще бъде щандът в РингМол, защото там е голяма площта за обикаляне? (Прелистих 5 страници назад по темата, за да видя дали не сте го обсъждали, но не открих, затова питам)

# 332
Цитат
И тази година ще изненадаме всички наши гости и приятели с изключително красиви Коледни и празнични сувенири и подаръци. Можете да ги намерите и закупите в София Ринг МОЛ на 13 и 14.12. на ниво 0. Изработени с много любов специално за вас и в подкрепа на проекта на ДБМ "Сън ли съм или ме има" за ДМСГД "Св. Ив. Рилски" гр. София.

https://www.facebook.com/dvbgm

успех, момичета!

# 333
  • пловдив
Успешен базар, София!   bouquet

# 334
  • Бургас
Успех и от нас  Peace
Стискаме палци - да имате много клиенти и всичко да продадете.
 newsm10

# 335
Момичета, героите се прибраха уморени но щастливи от първия ден, много хора се спираха, всичко много им харесва, надявам се утре да е още по - успешно.
Не знам с думи как да изразя благодарността си към всяка от вас персонално, само ще ви кажа, че вашите изделия даряват много усмивки, красота и най - вече - добрина Hug

# 336
Приключи Коледния базар на ДБМ в гр. София. Събраните средства от двата дни са 2994 лв. Ние сме щастливи, че ще може още няколко месеца да продължи работата си специалния педагог Роси Лазова с децата от ДМСГД "Св. Ив. Рилски". Проект " Сън ли съм или ме има" продължава, но ние ще имаме нужда от подкрепа, с цел осигуряване на средства и продължаване на грижите, от които се нуждаят децата със специфични потребности. Този бебешки дом ще бъде последният, който ще затвори в София , а до тогава всички новородени и изоставени бебета около София, ще бъдат настанявани именно там. Наблюдаваме процесите и сме сигурни, че повечето изоставени деца с увреждания ще живеят в този дом и ще имат нужда от специални педагози като Роси Лазова. Ние полагаме усилия и правим каквото е по силите ни, но не винаги се случват процесите само с желание и усилия. Знаем, че ни разбирате.
БЛАГОДАРИМ на всички ВАС! На София Ринг МОЛ, които ни поканиха и организираха базара перфектно. На тези, които твориха и дариха сувенирите си. На онези неуморни наши приятели, които идват къде ли не, за да си купят красиви сувенири и да подкрепят каузите ни. Всички вие, които винаги сте до нас в нашите дейности, грижи и любов , БЛАГОДАРИМ ви от сърце

# 337
  • Пловдив
Браво София

пловдивските късметчета вече са готови
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 10:51 от Десиссслава

# 338
  • Пловдив
София, поздравления! Пожелавам успех и на останалите базари  bouquet

# 339
  • Бургас
Браво момичета Hug
Страхотен резултат
  bouquet

# 340
  • Пловдив
Браво на София!

Браво и на всички "производители" за базара Simple Smile

# 341
София,   Hug браво!

На всички останали- успех и  Heart Eyes !

# 342
Браво на София, успех на Бургас, Пазарджик и Пловдив!

# 343
  • Пазарджик
Браво на София за страхотния резултат!
В Пазарджик пристигнаха прекрасните неща на Rakovina и The sorceress, които не ни забравят и решиха да ни подкрепят и този път!   bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 16 дек 2014, 20:39 от Ването

# 344
Скъпи момичета, ДБМ София има огромна молба - моля ви всяка от вас, която е изпращала нещо към нас за базара да ми напише на ЛС имената си.
Много ни е трудно да вържем имената от пратките с ник от форума, а за нас е много важно да съберем всички хора, които са ни помогнали, без да пропуснем нито един от тях. Също така, пратките идваха на различни места и е възможно да нямам всички имена при мен. Предварително ви благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт