КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 137
  • 374
  •   1
Отговори
# 315
Луна, дано не омотам нещо с надписа на снимките..ти ме провери за всеки случай  Mr. Green Hug

Аз пак да напиша, може пък и за базара в Пазарджик да долети някоя пратка  Heart Eyes

с пощенска пратка:
Пазарджик 4400
ул.Екзарх Йосиф 14"а", ет.5, ап.10
Гергана Николова (0896 62 62 17)
Там търсете ЕЛИ-собственичката. ( Работилничка Мечтатели )
Ето и телефона и, ако е необходимо упътване , къде точно е магазина. - 0899 83 57 43
Тя вече ще има грижата да стигнат до нас в Пазарджик.
СПИДИ - офис Пловдивска
ДО Поискване
ОБИКНОВЕНА ПРАТКА
Петър Кондев
0887499722
за сметка на получателя
(пращайте само на 12-ти декември)
Посока ЛИДЛ, тръгвате по левият тротоар
и следват един след друг:
хранителен магазин, магазин за компютри, магазин МЪНИСТО, детски магазин..и точно на ъгъла с/у Бившият ресторант "Кукери", е магазин за кафе КИМБО.
ето и адреса:
Масажен център "Цитмед"
зад НДК, в кв. Лозенец, ул. Добър юнак 1, под една кооперация.
Намира се до най-старата пицария "Мамма Миа" и до денонощен магазин "345" .
друг ориентир е 120 Основно Училище.
Там е Десислава Рабаджийска (собственичката) .
Желателно е преди да тръгнете на там да звъннете, за да не се разминете. ето и телефона и: 0899205047 ; 08977 20 007
При нея само в делничен ден, до петък до обяд - след това пътува за Пазарджик.

# 316
Ася, забравих да ти отговоря  Embarassed

Ето повече и подробно инфо:
https://www.facebook.com/events/338835186322306

Скрит текст:

# 317
Привет на всички.
Момичета предлагам, ако имате нужда от дизайн за плакати и други неща съм на среща.

# 318
  • с.Николово, обл. Русе
Здравейте момичета,
Това е моят скромен принос към Вашето благородно дело. С много желание са изработени и дано да доставят коледно настроение на новите си притежатели.
tini7 днес ще гледам да ги опаковам и най-късно утре ще ги пусна за Бургас. На ЛС ще ти пиша как ще си ги получиш  Hug

Три големи и три малки картички:

Три играчки с бродерия и гръбче от плат:

# 319
  • София
Здравейте Simple Smile
С всяка изминала година все по-красиви неща сътворявате, момичета  Grinning Със сигурност ще бъде успешен базар за това хубаво дело!
Моят принос тази година( не че се различава много от предишните де  Grinning))) Дано има нови клиенти, че на редовните със сигурност им омръзнаха  Grinning - 42 играчки за елха, 50 цветенца на фибички, 26 чувалчета и 14 пана. Ако искате да ги видите- последните 5 снимки тук:

https://www.flickr.com/photos/tchara/

Moon Walk, ще бъдат при теб в четвъртък или петък- само да ги опаковам  Grinning

# 320
Здравейте Simple Smile
С всяка изминала година все по-красиви неща сътворявате, момичета  Grinning Със сигурност ще бъде успешен базар за това хубаво дело!
Моят принос тази година( не че се различава много от предишните де  Grinning))) Дано има нови клиенти, че на редовните със сигурност им омръзнаха  Grinning - 42 играчки за елха, 50 цветенца на фибички, 26 чувалчета и 14 пана. Ако искате да ги видите- последните 5 снимки тук:

https://www.flickr.com/photos/tchara/

Moon Walk, ще бъдат при теб в четвъртък или петък- само да ги опаковам  Grinning

Танче, ще го кажа пред всички, но чувалчетата ти и гирляндите са ми едно от най - любимите неща всяка година. Носят истински коледен дух Hug

# 321
Много красота, много!  Heart Eyes

# 322
  • Бургас

KoteVania  Hug

# 323
  • Buffyworld
Ася, забравих да ти отговоря  Embarassed

Ето повече и подробно инфо:
https://www.facebook.com/events/338835186322306

Скрит текст:

Мерси, Гери  Hug Разбрах . С удоволствие ще дойдем да си купим красоти. И аз правих картичка с детето, но я предадохме в училището. Доколкото разбрах май ще има и Базар във фоайето на Общината.

# 324

В София ще има от тези уникални коледни курабийки:)

# 325
  • пловдив
В Пловдив продължават да пристигат красотите ви  Heart Eyes последно вчера пристигна колета от Луна, а днес картичките от Елинор  Peace

Всичко е прекрасно сега се опитва ма снимам и качвам в албумчето ни във фейса.

bouquet

# 326
И в София продължават да пристигат.
Днес kali66 ни донесе красотите си, а от Варна дойде уникалния квилинг и свещи на Гергана Hug

# 327
  • Пловдив
Искам да благодаря и на Веселинка Дерибеева, която също без да ме познава откликна на молбата ми. Някои вече са прикачени към картон и очакват ламиниране в петък. Едното по-голямо се превърна в картичка, оставила съм и за прикачване към подвързии за книги.
Скрит текст:

# 328
Момичета, невероятни красоти видях. Hug Надявам се всичко да се разпродаде и да се съберат много парички. Успешен старт на момичетата в София утре!
Сигурно ще се видим в Ринг Mall.

# 329
  • Пловдив
София утре ли започват? Супер!

Аз  нямам търпение да започне базара в Пловдив, за да го посетя Simple Smile , и не само Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт