КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 191
  • 374
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Деси, а малко за София може ли  Embarassed? Ето ти адреса: , пускай с куриер за наша сметка.

# 196
Ще се включа и в София, просто още не знам с какво ще успея. Вероятно мънистени играчки за елха, бижута, магнити.

# 197
oooх..по цели часове ми отиват да се насладя на творенията ви...  Heart Eyes

Лунче  Hug  bouquet

G&B преди 2 базара имахме такива обици и колиета (квилинг) и се изкупиха, а бяха пробни бройки -  3-4 модела.  Heart Eyes

Maria_Dr  Hug  винаги си идейна и нещо ново показваш .

miros1974  - паната ти са  Heart Eyes

Мама_Вили  тези красоти, ако стигнат до нашият базар, съм сигурна че дори няма да успеем да ги изложим на щанда ни, и ще се изкупят. Респект!   bouquet

Десиссслава по въпроса ти за изпращането - за Пазарджик мога да кажа. Simple Smile
Ако си от Пловдив - ти даваме два адреса в Пловдив, на които можеш да оставиш заделени за нас неща и ние вече си организираме транспорта.

От София или друг град -10 дни преди базара, пускаме 2 дати, точен адрес и конкретен КУРИЕР за НАША сметка, на който да изпратите заделени сувенири.

п.с.
като гледам количеството на получените сувенири за Великденски базар..и сега за Коледен, в Пз положението е трагично.
Друг път вече има пълни по 2-3 албума във ФБ, сега и един не е завършен Sad
Да, отчитам го като факт, че от 7 години това ни е първи Коледен..дано поне в "кутията" да съберем средства.

# 198
Да попитам- плетени терлици търсят ли се? Моите са дамски тип балерина,за съжаление нямам снимки..

# 199
  • пловдив
....
п.с.
като гледам количеството на получените сувенири за Великденски базар..и сега за Коледен, в Пз положението е трагично.
Да, отчитам го като факт, че от 7 години това ни е първи Коледен..дано поне в "кутията" да съберем средства.

Не е за това, че отгодини не сте правили базар...  проблема не е един... много повече са.... Първо ДБМ отдавна не е една от малкото фондации занимаващи се с благотворителност .... само за последните няколко години бяха открити десетки такива , а творците все познават някой от тези фондации и това доведе до разпръскване .... Второ, народа много обедня.... творците също... за да творят им трябват средства за материалите, както и време, а повечето се наложи да заработят на няколко места, за да могат да преживяват.... ето аз например с всяка изминала година намалям количеството Sad  просто и личното време ми се изчерпи, съня отдавна съм го намалила до безумен минимум, но ... това също не ми помага да натворя всичко дето ми е в мозъка....  За съжаление има и още причини, които не са толкова приятни... нароиха се некоректни хора, които дадоха лошо лице на благотворителността и макар ДБМ да се стреми за пълна прозрачност на  това, което прави.... много хора загубиха желание да помагат където и да било.... 

Хайде, mother-of-pearlS не се отчайвай.... каквото стане - това ще е....  Много- малко, колкото парички съберем все са от полза за децата....  Представяш ли си как е и при Софиянки Simple Smile след месеци чакане на отговори по места, където са помолили да направят базар, най после някой ги приюти.... няма и месец време да творят и събират неща за базара си, а всички автори вече са се насочили и по други базари.... и все пак ще се напънат да се пробват, пък каквото стане....

# 200
ANTOM е права, но няма да се отчайваме - все ще измислим начин да помагаме на децата, вече 10 години го правим Hug

# 201
  • Плевен
За сега са готови тези:

Скрит текст:

И да попитам - има ли значение на кой адрес в София да ги изпратя?

# 202
  • Пловдив
mother-of-pearlS, ще ви направя късметчета, ще гледам до 6-10.12 да са готови /може и по-рано, но не обещавам на 100%/. Прати на лични къде мога да ги оставя, моите са най-обикновени, на 1 стр. на темата ги има, не очаквай някакви чудеса  Embarassed И да ти напомня за разделителчето, макар, че едва ли си ме забравила.

# 203
За сега са готови тези:

Скрит текст:

И да попитам - има ли значение на кой адрес в София да ги изпратя?

за предпочитане на Коломан  Hug
страхотни са, благодаря  bouquet

# 204
Да попитам- плетени терлици търсят ли се? Моите са дамски тип балерина,за съжаление нямам снимки..

понякога да, понякога не....не знам как да ти отговоря - има години, в които разпродаваме всичко плетено и години, в които нищо не успяваме да продадем Tired

# 205
  • Варна
А във Варна има ли такъв базар?

# 206
  • София

понякога да, понякога не....не знам как да ти отговоря - има години, в които разпродаваме всичко плетено и години, в които нищо не успяваме да продадем Tired
Тоест по-добре ни направи, а ние ще се постараем да ги продадем  Hug

# 207
Скрит текст:
oooх..по цели часове ми отиват да се насладя на творенията ви...  Heart Eyes

Лунче  Hug  bouquet

G&B преди 2 базара имахме такива обици и колиета (квилинг) и се изкупиха, а бяха пробни бройки -  3-4 модела.  Heart Eyes

Maria_Dr  Hug  винаги си идейна и нещо ново показваш .

miros1974  - паната ти са  Heart Eyes

Мама_Вили  тези красоти, ако стигнат до нашият базар, съм сигурна че дори няма да успеем да ги изложим на щанда ни, и ще се изкупят. Респект!   bouquet

Десиссслава по въпроса ти за изпращането - за Пазарджик мога да кажа. Simple Smile
Ако си от Пловдив - ти даваме два адреса в Пловдив, на които можеш да оставиш заделени за нас неща и ние вече си организираме транспорта.

От София или друг град -10 дни преди базара, пускаме 2 дати, точен адрес и конкретен КУРИЕР за НАША сметка, на който да изпратите заделени сувенири.

п.с.

mother-of-pearlS и аз като Десиссслава, правя късметчета (няколко странички по-напред съм показала част от тях). Правя ги за базара в Бургас, но ако за тук има събрани много неща, мога да ги изпратя на вас. Но аз следващите седмици ще се опитам да направя повече, за да има и за базара в Пазарджик. Не сами много, не са и много красиви, но пък са от сърце, за дечицата.  Hug

# 208
Момичета, ще направя всичко по силите си да нашия панерчета, чанти и ръкохватки. Вече имам шарени платове. Остава децата да са здрави... Praynig

# 209
някой ако разполага с цветен принтер и картони, може да отпечата и да направи такива хартиени фигурки за Рождество

от тази картинка нататък https://www.flickr.com/photos/23882161@N03/3997882146/in/photostream/

Общи условия

Активация на акаунт