КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР НА ДБМ 2014 Г

• 40 177
  • 374
  •   1
Отговори
# 225
Maria_Dr признавам те! Не знам как успяваш, но винаги изкопаваш уникати! Ах... на мен изеята с ягодите много ми хареса... дали да не я покажа на мъжо.... с намекващ поглед Simple Smile)))

Не само, че успява - днес ми донесе от всичките тези уникални идея, сътворени от ръцете и ВКЛЮЧИТЕЛНО колички с елхички които са КУЛТОВИ!!!

# 226
  • Варна
Кои са крайните дати за пращане в София и Пазарджик? Имам няколко нещица, които мисля да разделя и да пратя в тези два града, че ми се струва, че там най-трябват - декупирани свещи, снежинки от мъниста, квилингови снежинки
Скрит текст:
Ще се опитам да направя и малко фиби и гривнички.

# 227
Кои са крайните дати за пращане в София и Пазарджик? Имам няколко нещица, които мисля да разделя и да пратя в тези два града, че ми се струва, че там най-трябват - декупирани свещи, снежинки от мъниста, квилингови снежинки
Скрит текст:
Ще се опитам да направя и малко фиби и гривнички.
За София е 6-ти декември  bouquet

както винаги прекрасни неща си направила Hug

# 228
antom, удобно ли е утре да мина да оставя една кутийка с фигурки на познатия ми адрес. Simple Smile Обаче мога само към 10:30ч. сутринта, после съм цял ден на работа.

Момичета, прекрасни неща!Прекрасни!  Hug

# 229
  • Пловдив
Следващите висулки за телефон:
Скрит текст:

# 230
  • пловдив
antom, удобно ли е утре да мина да оставя една кутийка с фигурки на познатия ми адрес. Simple Smile Обаче мога само към 10:30ч. сутринта, после съм цял ден на работа.

Момичета, прекрасни неща!Прекрасни!  Hug

Мора, там съм още от 10ч тъй, че идвай смело Simple Smile

Десиссслава  висулките са много сладурски  Peace

Джиджи-биджи прекрасни са! Не се притеснявай, пращай на София и Пазарджик, както и Moon Walk писа,  ние сме едно цяло и работим за едно и също нещо, помоща, за което и да е звено е помощ на ДБМ   bouquet 

Пролетен дъждец лично на мен венеца много ми харесва, що се отнася до въпроса ти дали ще се продава.... това се питам всеки път когато взема бутилките и салфетките и започна лепенето Simple Smile гаранция никога не съм имала, но това изобщо не ме спира да опитам Wink

# 231
Ето малко фигурки:
Скрит текст:
Има други лакирани с лак за дърво на водна основа, по-добре стоят според мен. Тези са с боя за детски играчки. Иска ми се да им измисля по-красивички панделки. Ще мисля.

# 232
Мора и с тези панделки са прекрасни, взеха ми сърцето Hug

# 233
Прекрасни неща сте направили момичета.
Крайния срок за Пазарджик е 15 декември да е в нас.

# 234

хайде да покажа до къде го докарах.

# 235

такива всякакви видове към 80 направих

а така помага синковеца:)

# 236
охоооо колко са надобрели нЕкои хора   Mr. Green

малко идейки още http://www.solnushki.ru/content/%D0%B7%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D … D0%BB%D0%BA%D0%B8

# 237
За човек с доказано леви ръце, ако някой ги купи ще съм най - щастливата на земята Crazy

# 238
здравейте неуморни   bouquet

Понеже започнаха запитванията за адреси, за срокове..

за Звено ПАЗАРДЖИК, датите за  базара са: 18, 19 и 20 декевмри.

за пощенски пратки
крайна дата : 10-11 декември
на адрес: Пазарджик 4400 , ул Екзарх Йосиф 14"а", ет.5, ап.10
Гергана Николова (0896 62 62 17)

адрес в Пловдив, на който му е удобно да ги занесе до адрес:
Пловдив, ул.Сава Муткуров 30,
магазин "Пи Ем Арт"
Там търсете ЕЛИ-собственичката.
Ето и телефона и, ако е необходимо упътване , къде точно е магазина. - 0899 83 57 43
Тя вече ще има грижата да стигнат до нас в Пазарджик.

по Куриер, за ваша сметка:
Пазарджик 4400
Лилия Кондева (0887 499 722)
до поискване

по КУРИЕР, за наша сметка,
ще ви пуснем по-късно точен адрес и две конкретни дати, на които ще можете да пускате по СПИДИ, за наша сметка.

а сега се връщам да ви чета, защото 3 дни съм ви пропуснала  Embarassed

# 239

Джиджи-Биджи   благодарим ти   bouquet

Moon Walk, страхотни венци. Браво! Искам и аз и моите две леви ръце, да могат така! bowuu

Мама Барба  , това за което говориш: ръкохватките, панерчетата (великденските мисля, че всички се продадоха, едно да е останало), ЧАНТИТЕ - всички много ще им се зарадваме и вземи под внимание, че освен клиентите ни, първо ние си купуваме от тях  Laughing

Деси , благодаря ти, че изпращаш и за Пазарджик от късметчетата.
Не съм те забравила за бухала-книгоразделител.  Grinning
Само да пристигне в Пазарджик и ще го предвижа до Пловдив  Peace

monicaaa , благодаря ти!   bouquet 

вероятно пропускам някой или нещо, което исках да кажа..

Общи условия

Активация на акаунт