ПЪРВИ клас - 2 тема

• 42 914
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Перник
И ние сме още далеч от темата за гаджетата. В петък обаче се прибра с нова дума - били я измислили другите момчета - та*ак... Повтаря я час - два, нарадва се, и толкова.   Mr. Green

# 601
  • Sofia
О, и моята е далеч от темата за гаджетата. Приятели са и' и момичетата, и момчетата - всички са на един кюп.   Grinning
Иначе "гаджета".... дадох за пример сестра и' и нейното гадже. Гаджета имат големите. И това и' беше достатъчно.

# 602
Здравейте!
Е кажи му да кляка, а не да коленичи  Joy
Е, то седи ли се клекнал, като трябва да вържеш 7-8 деца * 2 обувки.  Crazy
Вчера бил седнал и наведен напред - дънките бяха чисти.  Rolling Eyes
Тези, които са по цял ден - нормално да слагат дрехите за пране. Моя син е до 11,00 два дни и до 11,45 три дни. Когато има физическо - му слагам допълнителни дрехи за преобличане (да не стои потен след това). На училище не тичат (госпожата не им дава), не играят навън (няма кога), затова ми се иска поне дънките и униформените ризи (2 съм му взела) да ги носи поне по 2 дни. Иначе тениската под ризата и бельото се сменят всеки ден. А когато излезе да играе пред блока - ясно е, че после нещата са за пране.  Peace
Снощи влизам в неговата стая и гледам на секцията изтипосана една рисунка на скелет. Реагирах доста остро: "Веднага махни тези кости от секцията!" Той като се зачерви, като се ядоса: "Няма да махна рисунката - подарък ми е от Катерина (гаджето)." В първия момент не знаех как да реагирам и се направих, че не съм чула. Повече не казах нищо, но днес ще трябва да го убедя да я прибере някъде, може би - да не се праши.  #Crazy
Иначе по математика - вчера бяха на събиране и изваждане с 4-ката, а по писане - бяха взели голямата ръкописна Ъ. Математиката я обожаваме, а писането - ужас.  ooooh!
За състезания - може би по-нататък. Все още трябва да свикне, че всичко се прави от ляво на дясно и от горе на долу. Той, понеже е рак, е все на обратно. Затова се получават и грешки като _-_=3, написал 1-4=3. Аз го питам какво пише, а той отговаря: 3=4-1 (чете обратно).  ooooh!

# 603
  • sf
Не разбрах какъв е проблема с рисунката на скелет  Thinking
Ние даже си имаме малко скелетче, кръстили сме го Пенчо  hahaha заема почетно място в неговата стая.
И ние сме още далеч от темата за гаджетата. В петък обаче се прибра с нова дума - били я измислили другите момчета - та*ак... Повтаря я час - два, нарадва се, и толкова.   Mr. Green
Коя е думата,че не включвам  newsm78

# 604
Роня и на мен ми е любима книжка, лятото я намерих в един антиквариат и скоро ще я чета на децата  Peace
Тук са взели 6-7 буквички засега и то първо ги учат да ги пишат печатно. С цифрите са до 5. Вероятно защото започват училище година по-рано.

# 605
  • Варна
Донси, смени звездичката с Ш и ще разбереш Wink
Деси, рисунка от гаджето е нещо специално! Явно и девойката е специална, щом умее да рисува скелети Wink
При нас както вече казах - гаджетата не са на мода. Сега е на тема къде и как ще си празнува РД. Иска у дома, ама да поканела 20-ина деца Rolling Eyes Нейните приятелки от ДГ живеят в къщи и правят такива партита, ама у дома... няма да стане. Определих бройка 7 у дома и другите на клубче, че декември е студено и нямам други идеи... Ще го мислим.
Взели са нулата и буква О - главната. Вече си личи, че има собствена идея как се пишат нещата, особено таз' четворка дето така ни измъчи. Решила си е как да я пише (по нито един от показаните и упражнени начини) и е непреклонна. Да видим дали нещо ще е в състояние да промени писането на 7, като му дойде времето. Иначе буквите й се получават горе-долу, не мога да се оплача. Не ги рисува чак, но се чете и пише с лекота и бързичко, няма следа от неувереност и треперещи ръце - това ми стига на мен лично Simple Smile

# 606
  • София
Не разбрах какъв е проблема с рисунката на скелет  Thinking
Ние даже си имаме малко скелетче, кръстили сме го Пенчо  hahaha заема почетно място в неговата стая.
Коя е думата,че не включвам  newsm78

Да не би да е думата с Ш посредата?

И аз не разбрах проблема със скелета, нормално ми се струва, имаме един малкък пласмасов макет и чорапи с черепи  Laughing

# 607
  • sf
Ааа Ш  hahaha  е не се сетих
Моят като каже някоя хм, неприветлива дума , му обяснявам какво значи и за пореден път казвам,че е тъпо да се използват думи не намясто и да не си мисли,че е много интересен като ги използва. Обикновено има ефект .

# 608
Щерката си беше купила някакви огромни татуировки-лепенки и в неделя вечер си лепнала една на горната част на дланта. Ама толкова голяма, че закриваше цялата длан. Приличаше на стар пандисчия. Много се тюхкаше, че не можела да си ги налепи на видно място. Пита ме можело ли на челото да сложи една Crazy Понеделник сутрин едвам я изтърках криво-ляво с гъба.

# 609
  • sf
 Joy А моят хич не харесва татуировки. Аз понеже имам една постоянно ме пита дали не искам да я махна и ми забранява да си правя още  hahaha

# 610
Лоренца, Пролетен дъждец, благодаря   Hug за обяснението !

# 611
  • София
Щерката си беше купила някакви огромни татуировки-лепенки и в неделя вечер си лепнала една на горната част на дланта. Ама толкова голяма, че закриваше цялата длан. Приличаше на стар пандисчия. Много се тюхкаше, че не можела да си ги налепи на видно място. Пита ме можело ли на челото да сложи една Crazy Понеделник сутрин едвам я изтърках криво-ляво с гъба.

Joy Joy Joy

И при нас татусите се котират.

# 612
Оф, тръгнах да пиша за тези татуировки, защото бяха черепи, ама съм го изпуснала. Грозни зеленикаво-сиви черепи  ooooh!

# 613
  • Sofia
Воденето ... Ползвам времето винаги за четене и кафе. Хич не обичам някой да ми го отнема с приказки.
  А! Точно!  Grinning

За неприличните думи или непривични за нас, съм казала като чуе навън да я коментираме първо (думата де) и ще разберем дали може да я употребява.

Татуировките не са стояли на дневен ред у нас.

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:10 от Morena

# 614
Татуировки и моят носи понякога, дракони предимно, но и черепи - явно са на мода.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт