Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 218
  • 755
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала и нямах възможност да чета темата последните две седмици. А най-лошото е, че и нямах време и желание да тренирам, ама хич...  Cry Сега пак назаднах. Нищо, започвам наново довечера - боди уейт, гирички, табата и ще се поровя за още инфо за скърцането в ставите...  Peace

# 721
Много полезни линкове в началото на темата, за упражнения и хранене. Признавам, някои ги бях срещала, други ме зачетоха доста!
Записвам се и аз с малко табата кардио. Между домакинстването и спането на малката имам време, но честно казано ме мързи и повече от 20 мин и засега ще карам така. Определено съм решила да сваля всичко излишно!
Приятно спортуване на всички!  bouquet

# 722
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Щото аз сега съм на един курс по здравословно хранене (заради тапията), пък и е доста интересен! Nutrition, Health & Lifestyle. А живот и здраве след няколко месеца почвам и курс за пилатес инструктор!  Party

Мис, къде го караш този курс? Аз изкарах подобен с Open2Study, към Open University of Australia, беше по-скоро ориентиран към това от какво се нуждае тялото ни, в какви количества, полезни храни - вредни храни, хранителни разстройства - общо взето необходимите познания, за да се храниш здравословно. Твоя подобен ли е, или различен?

На момичето с 20кг, да кажа, че аз от февруари до сега съм официално -20кг, в момента съм 56, като дори кантара показва 1/2кг. отгоре, понеже утре ще ми дойде, на хапчета съм -няма изненади  Mr. Green Така че мила, моя, стягай си Д-то, тренирай и ЯЖ с постоянство и упоритост далеч се стига!
И... слушай Смоуки-то  Mr. Green
По този повод вчера в университета "Ау, ама ти си родила преди 10 месеца и изглеждаш ТАКА... Е, това си е ГЕН-а"  ooooh!  После писах на Юли и коментирахме как само ние си знаем, колко е ген...  Tired

И тренировката днес - крака: гоблет клек, хип тръст, отпади с високо коляно, на машини - сгъване, разгъване (бедрено), обичайните демек.
Отивам, че детето в градината ме чака.

Прегръдки на всички  Hug

# 723
ТДИ, гените са оправдание за тези, които 1. не разбират от генетика, 2. ги мързи  Laughing

# 724
ТДИ, отдавна не си ни радвала със снимки. Hug Спомням си една впечатляваща серия с гръб. Flutter

Лаленце, възстанови ли се?

# 725
  • София
По-добре съм, да. Духът ми е по-силен от тялото! Благодаря  Hug

TDI, да намериш оправдание винаги е било по-лесно. Другото не е за всеки  Peace И по-добре.

# 726
  • UK
TDI, курса го карам към един от колежите в Глазгоу. И да, горе долу покрива следните неща: какво представлява здравословното хранене, кои храни са полезни, калории, празни калории, етикети, добавки, витамини, веганство, и т.н.

ТДИ, гените са оправдание за тези, които 1. не разбират от генетика, 2. ги мързи  Laughing

hahaha hahaha hahaha

ТДИ, отдавна не си ни радвала със снимки. Hug Спомням си една впечатляваща серия с гръб. Flutter

Да бе, давайте снимки, искам всеки ден като влизам някой да пуска снимки та да плакнем очите, да се мотивираме, адмирираме и надъхваме една друга!  bowuu

# 727
Ето ме и мен! За днес рамо и трицепс, в суперсетове, по 4 серии всяка двойка, 10 повторения всяко упражнение. Както аз си тренирам.  Mr. Green Тази програма съм я започнала преди месец, ще се придържам към нея още месец( може и малко повече) и после ще сменям.
Сега съм си поръчала един нов протеин на прах по интернет( уж органик  Mr. Green, ама колко е органик е друг въпрос и дали в съдържанието се изписва всичко не се знае  Mr. Green).Чакам го, ще пиша как ми се е харесал като го получа. По -скъп е от тези с " Н " на брий съставки в съдържанието, но в момента нали и не ми се яде месо и компенсирам с малко повече протеин, реших да му дам шанс.
ТДИ,страшно много мотивираш!   bouquet За пример си! Браво още веднъж!
Да не забравя и Фея! Не съм била в темата тогава, но разбирам, че и ти си претърпяла голяма метаморфоза! Ако ви се разказва и на двете, споделете как започнахте, как ви промени като характер....ако е удобно и ви се пише за това, разбира се!   bouquet
Мис Дриими, браво за курсовете! Дръж ни в течение!
Бис, добре дошла! Поздравления за свалените килограми!
Литълмун,момичетата са ти писали! Започни да четеш и да се информираш, трябва да се храниш( изчистено), а не да гладуваш, за да почнат да намаляват килограмите. И не е нужно да тренираш по 3 часа на ден, за да има резултат. Важното е да си постоянна и да не се отказваш.Успех!
Лек ден!

# 728
  • София
Вечерята ми - тахан с протеин ... невероятна вкусотия!  ooooh!
И моя протеин е на свършване, та ще трябва да се ориентирам и аз към поръчка.

# 729
Може ли малко инфо - кога се приемат тези протеини  Rolling Eyes Доколкото знам се пият преди или след тренировка, но съм чела и за двата варианта, и така и не си изясних кога-какво  Thinking

# 730
  • София
След тренировка се пие протеина  Peace
Аз понякога имам и два пъти на ден протеин, т.е веднъж след тренировка и веднъж вечер, евентуално.

# 731
Аз влизам да се оплача, мили мои съфорумки. На работа бюрото ми е до прозореца точно под пушилнята на колегите и по цял ден смърди на цигари ужасно. Не очаквах, но сега при правенето на кардио 3 от БР усетих същото, което усетих когато започнах да тичам и изпуших последната си цигара. Ужасно задъхване, невъзможност да си поема въздух и даже спрях. Не ми се е случвало от започването на тренировките, когато ми беше трудно защото тялото ми не беше свикнало на натоварването. Е не знам какво да направя, но направо ми се плаче в момента. Аз така се радвах, че я спрях тая напаст гадна, че и майка ми отказах, а сега какво се случва - пасивен пушач съм. Поне сега докато е топло времето няма как да се заатваря прозореца, колежките ще протестират, а и от тях самите има доста пушачки и не знам как да реагирам и какво да направя, и бюрото не знам дали ще мога да сменя, защото всеки си има компютър и т.н Моля ви дайте съвет  Cry

Иначе отчитам, с голям зор - кардио 3 и нискоинтензивната на Руми

# 732
  • UK
Гадна работа е това с цигарите. Аз, като бивш пушач, съм много нетолерантна към димящите и ми е много неприятно като ми замирише, надушвам от километри ooooh!. Не можеш ли да затваряш само докато пушат, или непрекъснато има някой на този офисен пушком (предполагам второто)? Всъщност сред момичетата в темата има ли пушачи изобщо?

Днес бях доста изморена и хич не ми се тренираше, но си метнах едно PiYo Core и после едно PiYo Buns, но не е същото усещането като се тренира без желание. Утре идва една приятелка на гости за уикенда и знам, че няма да тренирам докато е тука, но ще вършеем, ще ядем...и ще пием червено вино, то се знае.

svetty1980, какъв ти е протеинът, да не е конопен (Hemp)? Дано има приятен вкус, че аз оревах предишни теми с тази гадост, наречена конопен органик протеин.  Grinning

TDI, липсваше в темата!  Simple Smile

# 733
И моето предложение е да затваряш, докато пушат. Баща ми пушеше толкова много до преди почти 2 години, а сега как ги нарежда и цигарите, у пушачите..  Joy като му кажа, че усещам и аз от километри, че някой е запалил, не ми вярва, като не съм била пушач, не можела съм да зная... да ама не е така. А като му казах как ни събуждаха едно време с цигарения си дим и ме гледаше с поглед "как сме могли...". Пушачите изобщо не се усещат как и колко много вредят на непушачите и изобщо не могат да те разберат колко ти е отвратително да им дишаш "въздуха"  Sick
Аз в Търново живеех в една квартира на първия етаж и точно под нас имаше банка. А познайте дали служителите не пушеха точно под наща тераса. Ейййй, избеснявах. А като тренирам пък да не ви казвам.. бях ги помолила няколко пъти да не пушат там, а от другата страна, точно където им е входа всъщност и съвсем спокойно може да си пушат до него или малко встрани (имаше къде), ама не...  Crossing Arms

А сега в общежитието в София съм на 6тия етаж. От време на време усещам цигарен дим, показвам се на прозореца и виждам, че идва от втория етаж....  ooooh! Grinning

# 734
  • София
И аз имам мускулна на гърдите и раменете от упражненията, но ще мине- клин, клин избива, хаха
За днес отчитам обичайното- йога 1 час и ден 17. Това упражнение с летящия "airplane" скок и клек, само мен ли ме затруднява? Ново ми е, миналият път, когато го правих ми беше още по-трудно. Всъщност нещо не мога да си изпъна хубаво краката при самия скок..

И на мен ми е много трудно. Въобще ден 17 откъм техника ми е труден  Thinking Лицевата ми опора на един крак със свиване на другия беше такава пародия, че по някое време я заместих с обикновена. Предизвикателството е хубаво, че е разнообразно, но минусът за мен е, че има много нови упражнения, с които тепърва трябва да се свиква и поне в началото няма как да ги правя на макс.

TDI, радвам се, че се върна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт