Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 576
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
# 16
# 17
Ани Hug благодаря за почерпката! Wink Да видим дали ще успея да се включа и аз някога,защото стажа не е достатъчен!Ще остарея докато получа пенсия! Laughing

Благодаря за споделеното инфо и красивите колажи! newsm51 Да се разпиша,че довечера програмата ми е тежка-филм и 2 мача! Laughing Laughing Laughing

# 18
# 19
# 20
# 21
Привет Кралице  wavey
Дано, дано  Praynig вече да имаме повече новини за сериалите и да работят по-чевръсто, че чакането вече ми идва в повече...Търпението вече е на финала.....
Днес нямаше никакви новини, снимки или каквото и да било. Дано тази вечер да ни зарадват с нещо ново  Praynig Praynig

Днес май е последния слънчев и топъл ден. Утре щяло да вали и след това температурите рязко ще паднат. В средата на октомври се очаквало да превали сняг....
А ние от лятото чакаме Парампарчата..... Thinking

# 22

Сцената от промото на Дила ханъм, която сцена изобщо не видяхме в сериала... Naughty

# 23
Здравейте мили  момичета, приятна вечер и много хубави моменти и късмет.

# 24
   Ани, безкрайни благодарности за видеото. Колкото и да е късо. Представяш ли си как ще гледаме най-изящните, най-романтичните, най-красивите, най-вълшебните места, ресторанти и кафенета  из цял Истанбул - там, където ходят само милиардерите на  Турция и света.
Ще бъдат уникални картини.
Ето как умеят турците да си правят реклама на страната. Показват си красотите, за разлика от нас.
И този ресторант на брега на Босфора - пейзажи, картини, природа, вода, море, цветя и много много щастие, подбрано с изящен вкус.
Този филм ще взриви цял свят - ще видите!!!!
То ще бъде не се знае какви декори, какви подготовки, какви  цветарски фирми ще се надпреварват да показват красотите си една през друга.
А....стайлинга на актьорите - представяте ли си????

Богатство, разкош и такава красота, описана само в приказките за вълшебните  Феи, Кралици и Богини.

Ето - това е!!!!
Край с подслушванията по кюшетата, край с мръсотията, циганщината, край с  обикновения - простия живот.

А нашия Крал Мидас - виждате ли го в този неповторим, уникален разкош?????

# 25
  Този нашия  Красавчик  ще бъде като Аполон, като цар Давид - като  божествена икона.

Ох, вече се настройвам да гледам красоти, красоти и пак красоти.

Сега вече Звездата ни  Еркан Петеккая  ще бъде като Исполин пред  Брад Пит, Майкъл Дъглас, Ким Бейсингър, Бен Афлек, Джон Баримор, Ричард Гиър, Алек Болдуин, Дейвид Брадли, Кларк Гейбъл,  Джон Траволта, Джордж Клуни,  Дъстин Хофман, Джони Деп  и другите да не ги изброявам.

Само да почакаме малко.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 21:27 от sisi55

# 26
Тази продуцентска къща "Ендемол" няма да си харчи парите на вятъра. Те знаят какво правят.

Само  да  произведат този сериал един сезон или два или три, колкото са го измислили и сключили договорите и  ще  видим  всички  ние    как Холивуд ще се взриви от гениалната игра  на Еркан. /За Нургюл не зная, защото не  съм я гледала в много филми - само в 2./

# 27
Спомняте ли си как Еркан беше казал, че филма ще е  БОМБА.

Помните ли???

Той няма да ни подведе!!!

# 28
Сиси само предполагам, че на видеото е един от ресторантите на Джихан бей - може и да не е така....но твоята фантазия е в полет...супер си... Peace
Да Еркан каза за сериала, че ще бъде Бомба, но си спомни, че така беше казал и за Дила ханъм....За мен сериала наистина беше бомба, но за турските зрители не беше така и сериала беше на 4-то място за петъка....
Еркан каквото и да каже няма значение, важно е зрителите какво ще изберат...дистанционното е в техните ръце.... Stop
Днес не пуснаха една снимка да си оплакнем очите преди сън...Рукието прави колажи със старите герои на Еркан....УжасТ...Вече започна да ме хваща кроткия бяс  smile3515

Бебчето в сериала с хатидже е много сладко   love001  love001

# 29

Общи условия

Активация на акаунт