Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 577
  • 737
  •   2
Отговори
# 30
    Ани, майната му на рейтинга.

Кой го определя?  Знаеш кой...

Първо - турските зрители 4-5 от които живеят в Анадола със забрадките.
   Второ - арабките от Саудитска Арабия.
   Трето - Близкия Изток - Иран, Ирак, Обединените Арабски емирства - Абу Даби, Дубай и все - общо 7 на брой.
   Четвърто - Бахрейн.  Ливан.
    Пето - всички мюсюлмански народи . Забравих - ами Саудитска Арабия - Мекка, Медина и все...
    Шесто - Египет
    Седмо - Алжир
    Осмо - Тунис
    Девето - Мароко..
    Десето -   Азербайджан.
   Да спирам вече. Това са хора, които или нищо не работят или само по цял ден и по цяла нощ учат корана наизуст като стихотворение.
  Какво да очакваме от тези хора за рейтинг???   Ами - нищо.....

За мен е това.

Тепърва филма ще набира скорост. Впрочем той още не е започнал.

Аз така си мисля и ще излеза права по моите сметки.

Ще видим догодина.

# 31
   Как само се срина рейтинга на КСШ......

Тия хора, които определят рейтинга въобще не са чували за Санкт Петербург, за царската руска кавалерия  на  белогвардейците, нямат понятие от  Цар Никлрай втори Романов и  висшето общество  със синя  кръв  на царския дворец  и т.н.

Така, че това са съвсем непонятни за тях неща.

Те едва ли знаят и за революцията на генерал Мустафа Кемал Ататюрк?

# 32
   Отивам на мач.  Приятна вечер.

# 33
Знаехте ли за настройката...да се виждат подписите... newsm78 newsm78 newsm78

# 34
Приятно гледане, Сиси...до утре! Joy Joy Joy Joy Heart Eyes

# 35
# 36
# 37

Добро утро, мили мои, приятен ден.

Пожелавам ви днес да е щастлив ден за всяка от нас.

Много усмивки, много радости, много харизма и романтика.

# 38
  • Русе
Добро утро!  Hug

Това пожелание важи за всички ни!  Peace

След случващото се в реала с нас и около нас, а и след един епизод, който снощи гледах ( да очакваш нещо хубаво толкова много, а да те метнат в съвсем друга посока...  ooooh!), денят ми днес започва малко мрачно, пък и времето навън не помага особено, но...  Peace Трябва да се надяваме и на хубави неща, нали?  Peace

Ани, Сиси, Кралице, Злати  Hug

Сиси, рейтингите на турските сериали за нас наистина са без значение, но... за самите тях е много важно и дори не само позицията, като място в таблицата, а и цифрата, която постигат. Защото това всъщност определя и бъдещето на проекта - трябва да си с добра позия и и цифри в АВ таблицата ( за да продължават да снимат)  Peace А да не казвам и как се отразява това на нас зрителите - например моя КПА, нали успя да хване първата позиция в сряда, не питайте как се гледа онлайн ( от 20.00 до 23.30ч. - продължителността на серията е около 2 часа + 20-на минути озет и останалото  ooooh! реклами)

Е, хайде - хубав ден ви желая!  Hug

# 39
Добро утро
Ще стане пладне, а аз не мога да вляза в компа
Е вече всичко е ОК
Кралице  Hug Сиси  Hug Цвети  Hug
Благодаря за споделеното и за кафенцето - много ми хареса посланието....Да не слагаме в сутрешното кафе вчерашните горчиви спомени  Peace Подсладете го с днешните радости и надежди! Така ще направим
Цвети напълно си права за рейтингите. Да видим нашите филмчета какви цифрички ще имат....

Във фейса няма нищо ново за филмчетата, така че ще ви пожелая лек, спокоен и успешен ден с Дила и Ръза

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 10:18 от MAMA-AN

# 40
Добро утро! Hug

Кралице HugСиси HugЦвети HugАни Hug

Елед снощния епизод на КПА,Лудогорец паднаха незаслужено и поредната трагедия у нас,днес настроението,не ми е добро! ooooh!

Скрит текст:

Спокоен ден! Hug

# 41
Добър ден
Добър остатък от днешния ден

Злати хубав ден и на теб  Hug
Трагедията, за която пишеш е голяма
Скрит текст:
Направо помръкнах, когато гледам и слушам какво се случва. Още не са влязли спасители, но след като няма никаква вест от пострадалите сигурно няма жив човек. Дори и да е имало някой, който може да бъде спасен, след като има забрана за влизане, то всички ще са загинали. Ужас за хората, които са пострадали, за близките им....Голяма част от пострадалите са млади хора, някои имат деца...Казаха, че двама съпрузи са били на мястото на взрива....Жалко за всички пострадали и близките им  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 42

Скрит текст:
Всички 15 човека  -13 мъже и 2 жени включително семейството, което имат 5 годишно дете са загинали.... ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 16:01 от MAMA-AN

# 43
# 44

Дафне съпругата на Кахраман....

Общи условия

Активация на акаунт