Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
На мен ми е жал за Елиф....Керем - племенника - май се влюби в нея от пръв поглед, но не зная какво ще се случи....Ще станат съперници с вуйчо Кахраман ли  Thinking

# 571
Дизито..бая публика има...се вълнуват.. newsm78

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 43 (6 üye ve 37 misafir)

# 572
На мен ми е жал за Елиф....Керем - племенника - май се влюби в нея от пръв поглед, но не зная какво ще се случи....Ще станат съперници с вуйчо Кахраман ли  Thinking

Той и взе и кърпичката! Laughing Правеше и снимки на хорото!

# 573
Доктора обясняваше, че яйцеклетките на Дафне...няма да свършат работа, демек...
Материала на Кахраман..ставал, а на Дафне...не!
Но, нали от Елиф се взима...или незнам как би трябвало да е при "носеща"..е техният термин на турски...за такава майка! newsm78
Майка, която само ще износи плода...
Но..на Елиф и Кахраман са съвместими...
Няма значение, докторе..това дете ще се зачене...повтаряше, свекървата...
Но, тогава майката ще е Елиф, госпожо...
Да, но те няма да знаят..научат..това, нали докторе???

Ето...никой няма да знае и Йорюкхан ще имат наследник...Ама няма да остане в тайна предполагам....
Мисли, мисли..това не върши работа на свекървата..има си други планове..като, казва така...Мамче...
А, да видим дали ще "загреете"..възможните..няколко..дори...такива.. newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha
Свекървата..имаше предвид..че, че тайна ще остане това...че Елиф ще е истинската майка...и дори Дафне..няма да знае, че тя не е майката..или втори замисъл на дъртата....може по този начин да иска Дафне..като научи...или ще го използва като коз...някога..с/у нея...защото, дори стигна до там..че отрано предложи Кахраман да я изостави, като не може да ги дари с наследник и него с дете...
Това го изговориха със свенъра и Дафне ги чу....там на стълбите...и се уплаши...
Но, така или иначе то ще е техен наследник...дори да не е от Дафне.....той ще е дете на Кахраман! bowuu

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 23:21 от KraLeva66

# 574

Paramparca 1. Bölüm Tanıtım

# 575
Кралице има и нови неща във фрагмана  на Paramparça- раждането на момичетата и още неща...Вече добре видяхме коя е съпругата на Джихан....

# 576
Свекървата е притеснена...иска, толкова много този наследник от Кахраман...че,за нея сякаш няма значение..че няма да е от Дафне...вече...
Сега като ....Дафне сама й подсказа как да стане това..да го постигне....всичко друго май не я интересува...засега и последствията...които, явно...пренебрегва...
Това дете ще се роди....умтимативно го изрече..дори и да разбра..че то наполовина ще носи...тяхната кръв...
Но, никой освен нея и доктора..демек..няма да знае..това...
Отрано им каза и на Дафне и на Кахраман..че те няма да знаят..коя ще е жената....която ще износи бебето..
Но, изведнъж...реши..накрая да ги запознае....
Определено, нещо промени...първоначалните й намерения....
Но, какво...ще разберем...навярно...другият вторник..още... newsm78

# 577
Значи Къймет въобще не си поплюва...Дефне след като не може да роди наследник на фамилията да се развеждат....Пък излезе много информирана и съвременна - сурогатна майка намери.
Права си, че козовете са в Къймет. Може би ще изнудва Дефне...знам ли  Thinking
Но като я гледам Дефнето малко свободолюбива и нахакана дама е. Няма да й се даде лесно....А пък за сега Елиф е като подплашено зайче....Много ми стана жал за нея.....

# 578
Кралице има и нови неща във фрагмана  на Paramparça- раждането на момичетата и още неща...Вече добре видяхме коя е съпругата на Джихан....
Да, да..сега видях вече...определено има нови кадри...
Но, много ..почти реплики..йок...само Джихан бей...говори...
Почти, де..
Гюлсерен, нещо лежи..в болницата е с наранявания....когато раждат..... newsm78

# 579
Ама и Дефне ли не е знаела коя ще бъде майката  newsm78
Кахраман много се изненада, когато видя Елиф, но Дефне сякаш не реагира така. А тя видя Елиф в градината с нарове....Може би е била толкова щастлива от факта, че спасява брака си, че в този момент да няма значение коя е сурогатната майка... Thinking
Наистина....интересно защо Къймет е решила да ги запознае  Thinking

# 580
Има постове в дизито ..където, пишат ..че Хатиджето .. ролята на Дила ханъм.. била по-привлекателна..
Много отслабнала и не я харесват..такава...някак й е увиснало ..лицето...коментират.. ooooh!

# 581
Интересен сериал!Да видим какъв ще е рейтинга утре? Peace

Аз ви пожелавам лека нощ,че утре с Цвети ни чака интересен епизод и пак ще сме до късно! Laughing

smile3524 smile3524

# 582
Ама и Дефне ли не е знаела коя ще бъде майката  newsm78
Кахраман много се изненада, когато видя Елиф, но Дефне сякаш не реагира така. А тя видя Елиф в градината с нарове....Може би е била толкова щастлива от факта, че спасява брака си, че в този момент да няма значение коя е сурогатната майка... Thinking
Наистина....интересно защо Къймет е решила да ги запознае  Thinking
Филма..започна ..и свекито..неволно или нарочно..обиди снахата, казвайки....очаквайки..наследника, нетърпелива..колко време ..вече го чакат...
Но има един факт..дето и мен ме озадачи..дъртите, явно не знаят цалата истина...последствията за Дафне от катастрофата...
И е нормално, дори да знаят за загубата на бебето..първото...но, незнаейки за тези последствия..след толкова години брак на Кахраман с нея...да очакват..все някога...наследника...си!
Кахраман, после им държа една реч..да не се месят в семейството му...а, просто да проявят...и съобразяват с проблема им..
Ние го приехме, приемете го и вие...не става и не става, демек....пак..директно не говорят...не се споменава, че те знаят....
А я изкараха че, нетактично....е било от страна на свекито, че е засегнала този въпрос...
Тя, дори й е неудобно..че, семейството няма наследник толкова време...при този дългогодишен брак /7 години/ на Кахраман и Дафне..значи не знаят за проблема... newsm78
Тя от доктора, всъщност го научи....вече... bowuu

# 583
Има постове в дизито ..където, пишат ..че Хатиджето .. ролята на Дила ханъм.. била по-привлекателна..
Много отслабнала и не я харесват..такава...някак й е увиснало ..лицето...коментират.. ooooh!

Да вярно е. Много е отслабнала - направо кожа и кости и в лицето е като скелет. Дано по-нататък да я охранят малко  Praynig Тя и преди беше слаба, а сега като е отслабнала с още 10 килограма направо е като анорексичка....

# 584
И аз ви оставям, че утре съм работна...
Ще пишем и коментираме..тепърва...

А, определено имам пропуски....ама, нямаше време ...отново да гледам цялото повторение....
Лека нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт