Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 582
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Предположих, че не знаят истинската причина за безплодието на Дефне. Дори без да разбирам езика ми се стори подмятането на Къймет като нетактично - в смисъл този разговор тя можеше да го проведе с Кахраман, а не когато се е събрала цялата фамилия и тя уж случайно да започне да говори за наследник. Затова ми хареса, че Кахраман подкрепи Дефне.
Но след този случай все искам да питам . ами по-големия брат на Кахраман има ли деца. Той също е женен, и ако има син то той е наследник на фамилията...Или нямат деца, или имат момиче/та....

# 586

Както винаги нашия човек галантен...
От инстаграма на Парампарча сигурно са в Кан....

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 00:19 от MAMA-AN

# 587
# 588
Комшийките не харесали епизода....И ето защо....

Погледнах малко известен курс на серията ... Не ми харесва! Женените хора, без значение каква е причината тогава да се влюби в някой друг и така нататък. Аз не обичам такива ситуации.

Е това е....Тези хора няма да се променят...Женен си и няма значение от причините, но не можеш да се влюбиш в друг....
Бабината им трънкина...Толкова са изостанали, сякаш живеят в минали векове...Нямам думи....
За тях само сериали като Ойлето да избиват комплекси....

ПП: сигурно по същите причини няма да харесат и Парченцата....
Имам предложение - Да закупят една медия в България, Сърбия, Босна, Русия, да правят онлайн превод и там да отчитат рейтинга....Комшиите да си живеят с мелодрамите за "силните жени"

# 589
# 590
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ани  Hug на мен пък ми хареса епизода, макар по принцип и аз да не съм почитател на ситуации с влюбване на женени хора в други, ама...  Thinking Не може само с ''поглеждане'' да се вникне в цялата ситуация - нужно е повече инфо и време за преценка, пък чак тогава да се правят такива дълбоки заключения. Та какво разбрах от епизода снощи - едно богато и влюбено семейство, но... явно съпругата е доста капризна, не схванах точно причината на яда и преди 7 години, ама защо след това все търси вината в мъжа си? Такова едно поведение с години, не може да поддържа и чувствата на двамата , такива каквито са били преди инцидента - тя живее с упрек към него, а той  newsm78 - да я обича ли или да я съжалява? Това и ще се разбере с епизодите напред.  Peace

А за Елиф...  Thinking та тя милата си е жертва отвсякъде - влюбена в шефа, заобиколена от тежки събития и грижи за близките и, тя ще се жертва за да им помогне, а любовта и...  Thinking за дълго ще си е затворена вътре в нея навярно  Peace

A и щом пиша сега,  Wink значи все пак нещо ми е привлякло вниманието  Simple Smile

Хубав ден ви желая  Hug и до... утре, че довечера нас в КПА ни чака римска разходка с чоок романтика  Simple Smile, та... ще наваксвам после и с другата Елиф  Simple Smile

# 591
Добро утро и от мен
Слънцето срамежливо се показва изад облаците, но се надявам денят да бъде слънчев и прекрасен

Цвети  Hug влюбването на женен мъж в друга жена, не е еднозначно - тоест, не трябва веднага да го анатемосваме, както правят комшииките. Съгласна съм с теб, че първо трябва да се видят причините....
И аз не разбрах защо Дефне и Кахраман са се скарали, но гнева не оправя нещата. Последствията са много тежки. Не само, че е загубила бебето, но и възможността да има друго. Не разбирам езика, но ми се стори, че Дефне не се покая за случилото се, не вижда вина в себе си, а само в съпруга си. А той сигурно е много влюбен в нея, след като са живяли 7 години след трагичната случка и се опитват отново да имат дете. Кахраман безрезервно подкрепя Дефне, но постоянните натяквания май му идват в повече. Избухна, но се опита да я успокои може би за пореден път.
Дефне ми се вижда малко своенравна, ще видим как ще се развият събитията.....
За Елиф съдбата е определила труден живот. Още не се е съвзела от едно, на главата й идва друго нещастие. Дано и в нейния живот да изгрее слънце....

Трябва да заминавам по задачки - до по-късно  Hug
Спорен ден  Peace

# 592
Нощес в 1,30 повтаряха по Евростар епизода, но не го изгледах целия....
Любопитна съм да видя рейтинга....

# 593
Не разбрах, защо Елиф търсеше Кахраман бей....В къщи потърси пари - предполагам за пътуването до Истанбул, намери някакви жалки остатъци в една кутия и тръгна да търси Кахраман - първо във фабриката, след това на полето. Но не видях Кахраман да й дава пари  newsm78
Сигурно живота на Султан, Елиф и Назлъ е бил много труден. Може би съпруга и бащата е бил много жесток към всички, след като жените го оставиха да се вмирише....Султан много се изплаши от стореното, както се казва загуби ума и дума, но сякаш не съжаляваше. Жестокостта на съпруга й е притъпила всякакви чувства у нея към него.....

# 594
Добро късно утро! Laughing

Цвети HugАни HugКралице Hug благодаря ви за споделените коментари и преводи! PeaceИ на мен епизодът ми хареса,след превод(ако има на руски ез.) ще разберем и още подробности! Щастлива бях да видя в кадър отново места от Антакия!(За мен Аси е любимия ми сериал!) Peace Laughing

Сиси Hug

Ани, ето и рейтинга!

http://www.ucankus.com/ratingler

Тотал:3 място-5,14!

АВ:4 място-4,72!

Ами хареса ми рейтинга!Само агата и някаква кадъна са пред нас!В АВ шоу е на първо място! Peace

Приятна сряда и от мен! Hug

# 595
Добър ден  Hug
Това е от мен

Лек безалкохолен коктейл, за да ви е пълен деня с красота и усмивки,а също и с позитивни дела и намерения Grinning

Злати и според мен рейтинга е добър, дано да се задържи така  Praynig За Малкия ага предполагах, че ще ни изпревари, но тези Кадъни не ги знам какви са и от кога вървят  Naughty

Вече актьорския състав е попълнен...Явно, че има актьори, които ще видим в следващите епизоди, защото не са написани имената на героите....

# 596
Да се запознаем с новите имена, които участват в "Съдбата"

Якуп Йорюкхан е най-големия син в семейството - брат на Кахраман....

Шукрян е съпруга на Якуп и по-голямата снаха в семейството

Джанан Йорюкхан е най-голямата дъщеря на Якуп и работи в холдинг Йорюкхан

Максут обича Елиф и иска да се ожени за нея...

Халил - служител на Йорюкхан. Има син Юсуф

Халил ми прилича на шофьора на Къймет, а сина му сигурно е момчето, което дойде при Дефне на обяда....

Ще сложа инфо и за останалите актьори и герои, но малко по-късно....

# 597

Мерйем Сертер - дъщеря в семейство Йорюкхан и майка на Керем. Съпруга й е починал.

Нехир Йорюкхан - малката дъщеря на Шюкран и Якуб

Султан Доган - майката на Елиф и Назлъ. Арестувана е, защото уби съпруга си, удряйки го по главата, защото той искаше да омъжи Елиф за Максут....

Назлъ Доган - сестра на Елиф. Има астма и болно сърце.

Дурмуш Али Доган - бащата на Елиф. Има дълг към Максут и поради това иска да омъжи Елиф за него. Съпругата му го уби като го удари с камък по главата....

# 598
Ани Hug, здравей!Благодаря за коктейла! Laughing

Благодаря и за актьорския състав!Ами много от тях съм гледала! Laughing

Това са:Йозджан Д.,Бегюм К.,Гюлбей И.,Гюл Онат,Метин Ч.,Гонджагюл С.,Сердар Й.,Хакан М.!Сега ще гледам Хатидже за първи път! Peace

# 599
Злати а аз съм гледала само Хатидже - Елиф и свекито Къймет....
Но Хатидже тук е като скелет...този, който е поискал да отслабне с 10 килограма е направо луд....развалил е хубавата ни ханъм  Naughty Grinning Когато започне Дила ханъм по ДФ ще се увериш - макар, че в началото и Дила е слаба, но не чак толкова....

Нали знаете, че Стар тв трият всички качени в ютуб епизоди, ако искате повторно да гледате първи епизод можете да го направите на сайта на Стар тв - качеството е великолепно....

Kaderimin Yazıldığı Gün - 1. Bölüm видео тук

Общи условия

Активация на акаунт