Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 567
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
# 663
# 664

Снимката е от Дила ханъм - Еркан и Юсуф - Юсув е обучавал Еркан в езда и играеше като дубльор в сериала....Сега отново го виждам заедно с Еркан, може би отново ще работи за новия сериал....

# 665
HATİCE ŞENDİL ANNE OLMAK İSTİYOR

17 Ekim 2014 Cuma 07:40:18

тук
Шендил намекна, че датата на сватбата наближава: "Сега можем да кажеш да се оженим. Защото искам да бъда майка. "

# 666
# 667
      Здравейте момичета, приятен ден.

Да сме живи, да сме здрави и да се обичаме и да си прощаваме.

# 668
Злати, Слънчице, прости ми, че не съм знаяла, че филмите на Туба са давани в Кан.

Наистина аз не съм чела  много за Туба. Признавам си и моля да ме извиниш.

И всички ме извинете.  

Ясно е, че трябва да внимавам когато пиша за другите актьори, защото може да напиша някоя глупост.

Туба съм я гледала в "Гордата Аси".  Моето мнение - не ангажирвам никого - това е мое мнение - Туба не ми харесваше в този филм. Гледах го, защото харесвах Мурат Иълдъръм. Заради него.
Не ми харесваха тоалетите на Туба, както и  големия й инат. Селската идилия също. В Пленителката на сърца  Дженсел Елчин много ми хареса, както и музиката, а също така и сценария.  Тя не е виновна за тези й роли. Сценариста така я представя.  Може и да бъркам.
По тези причини не съм я гледала. Но  сега в КПА много ми харесва, както и филма.
Пак да пиша - това е мое мнение. Никого не ангажирвам с него, нито нещо искам да кажа.

Много съм откровена.
Простете ми всички. За  в бъдеще ще внимавам какво пиша.
Приятна вечер. Всичко хубаво.

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 18:22 от sisi55

# 669
Ани, Hug

Скрит текст:
Трябваше днес да започне сериала,но разбрах от ММ(който го следи),че са давали Нар.събр. и са закъснели!Така,че ще започне в понеделник!Извинявай,че сега ти отговарям,но ходих при личната лекарка за редовните рецепти за хапчета за кръвно и сърце! Peace

Сиси Hug писах,че турски игр. филм е спечелил в Кан,а Туба и Енгин бяха поканени! PeaceВсеки има право да харесва различни актьори едни повече,др.по-малко,а трети изобщо! Naughty

# 670
Злати
Скрит текст:
Даваха Цветовете, но аз изпуснах фивнала. А новия индийски няма да мога да гледам първите епизоди, така се очертават нещата.

За харесванията и нехаресвания на актьорите - всички сме различни и по различен начин възприемаме света. Но аз много се дразня, когато някой не е гледал филм или сериал и прави компетентни умозаключения, че еди кой си актьор или актриса не стават.
Имала съм случай в които спирам да гледам някои сериал, защото някои от актьорите ме дразни - разбрах, че има и други като мен, така, че и това е нормално.

Не знам колко откровен трябва да бъде човек тук в този форум, но и аз като Сиси каквото ми е на душата, това е и на клавиатурата....А май не трябва да бъде така, защото усещам виртуалната омраза на някои дами....

Kahraman ve Elif'in Karşılaşması

Момичета, любопитно ми е защо Елиф търсеше Кахраман и го намери на полето....- началото на видеото....

# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт