Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 569
  • 737
  •   1
Отговори
# 675

Скрит текст:
90 тысяч турецких лир ЗА ОДНУ СЕРИЮ.

Пока Халит Эргенч ждёт предложений участия в новых проектах, Озджан Дениз за одну серию нового проекта получает 90 тысяч турецких лир. Напомним, что турецкая пресса неоднократно писала о том, что якобы Халит Эргенч получил предложение сняться в новом сериале, где бы получал 80 тысяч турецких лир. Но позже актёр признался, что предложений сняться в новых проектах он не получал. Таким образом, Озджан Дениз опередил в списке самых высокооплачиваемых актёров Турции таких знаменитых актеров, как Кыванч Татлытуг и Халит Эргенч.

# 676

Керем от "Съдбата" много ми харесва....дали ще станат съперници с вуйчо си  Thinking

# 677

мамашите направо са се сбъркали - направили са подробни снимки на целия първи епизод на Съдбата....

# 678
   Това момиче Хатидже  Шендил толкова много ми харесва.

Може някоя, която не я харесва не понася моите постове.

Защо моите очи гледат така Хатиджето?  Не знам.

За мен - не само, че е красива, но и е интелигентна, а и е много разкрепостена.

Ако Еркан играеше по-свободно щяха да направят  истински любовен филм.

Които не харесват Хатиджето, МОЛЯ, простете ми.

Не искам никоя да обидя.

# 679

мамашите направо са се сбъркали - направили са подробни снимки на целия първи епизод на Съдбата....

Ани, прости ми - имаше някъде  по страниците ти беше написала имената на героите на Съдбата.
Много те моля, ако не ти представлява трудност  пиши на коя страница бяха, за да си га напиша тук на една тетрадка и да ги науча наизуст. за да не ровя  навсякъде.
За всеки филм така правя.

Предварително ти благодаря. Прости ми.

# 680
  Свекървата в Съдбата къде е играла в друг филм?

Не съм я срещала.

А то толкова много филми  снимат, че можем ли да ги изгледаме всичките.

Благодаря ви.

# 681
 А тази вечер има и "Гласът на България", мисля от 21.30 ч. след Север - Юг  по БТВ.

# 682
 Свекървата в Съдбата къде е играла в друг филм?

Не съм я срещала.

А то толкова много филми  снимат, че можем ли да ги изгледаме всичките.

Благодаря ви.

В Сезоните на любовта /може би не изписвам правилно заглавието на турски беше някакви лалета/- излъчваха го по ДФ. Сериала има 4 сезона. Аз съм гледала последните два. Но в четвърти сезон героинята й вече беше починала и актрисата не игра. И там играеше свекърва - госпожа Икбал. Когато започнах да гледам сериала госпожа Икбал  беше с интересна коса - от пред руса и преминава в тъмно. Не съм гледала сериозно сериала, защото сценаристите бяха направили голяма драма с непрекъснато повторение на драмите. Бях си харесала адна актриса, която сега играе в Приливи - отрицателна героиня, но актрисата дава живот на сериала - много динамична беше героинята й....

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 20:20 от MAMA-AN

# 683
Момичета с новата тема съм почти готова - остана ми само да поправя резюмето на Парченцата, но ако свършите тази мога да я пусна и така...Така, че пишете, не жалете страниците....

# 684
Сиси в темата на "Съдбата" tara_lezhka  беше сложила снимки с имената на актьорите и героите и кой, кой е. Ще прехвърля тук. това е на 2-ра страница на темата. ето и линк

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=804457.30 пост 38 на tara_lezhka 

Може би това имаш предвид

# 685
Снимки от втори епизод на Съдбата

Скрит текст:

yeğenimin küçüklük hali öyle bir geçiyor zaman ki çok çabuk büyüyorlar

Рукие /приятелката на Еркан и Дидем/ с племенницата си...

# 686

Ако знаете колко съм си мислила за прическата на Кахраман.. Grinning

# 687
  • Русе
Здравейте!  Hug

Хортувате си, а?  Simple Smile

Ани  Hug тази снимка ме вкара в размисъл  Thinking - нова ли е, тези двамата освен Джевдет и Еркан ( нали са ми познайници от друг филм  Wink) и те са в КАН?  newsm78

А сега и нещо любопитно за сайта на СТАРТВ

Скрит текст:
Сайт канала Стар ТВ стал самым посещаемым для просмотра видео сайтом среди телевизионных каналов. В этом и кроется секрет скорости изымания и блокирования серий проектов этого канала из ВКонтакте, ютуба и фейсбука. Если зрители хотят посмотреть серию - должны смотреть на сайте.
Для сравнения, АйЯпым не только выкладывает серии в ютуб, но и делает сабы для зрителей во всём мире. Результат - постом ниже

# 688
  Свекървата много европейски го дава.

Интелигентен стайлинг.

# 689
Ани, благодаря ти.

Намерих го - на стр.40, твой пост № 596.

Сега ще го препиша в тетрадката.

Приятна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт