Кaderimin Yazildigi Gun -Денят, в който е написана съдбата ми .

• 77 191
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, хареса ли ви епизода  newsm78
На мен като за първи епизод много ми хареса. Запознахме се с героите, имаше динамика в действията и много бързо преминаха към съществената част.
Не знам езика, пиша, това, което съм разбрала по интуиция...
Баба свекърва явно, че не е знаела за проблема на Дефне и Кахраман - защо нямат дете. Мисля, че Дефне сподели с Къймет за проблема и тя задейства бързо  нещата. Нещастието на Елиф й беше като добре дошло и осъществи бързо плановете си.
Дано някой да преведе най-съществените неща в епизода  Praynig

Кахраман не е знаел, коя ще бъде сурогатната майка....изненадата се чете в очите му.....

# 31
  • ... да усещаш мириса на море ...
tara_lezhka, привет и от мен   bouquet  bouquet  bouquet, незнаеш.. как ти се зарадвах..днес, дано те заинтригува...филмчето ни! Thinking
До после...

Сюжета, дава заявка за интрига, актьорите са добри, но за съжаление няма да мога да следя сериала. Но ако мога, ще се включвам с информация за него ...  Peace

# 32
Аз неможах да го гледам .Ще чакам да го качи някой онлайн с бг  субтитри.

# 33
Здравейте ,и аз  като вас от дълго време не пропускам хубав турски сериал ,нооо този просто ме грабна от първата серия .Разбирам горе долу турски и колкото успях за себе си да преведа Дефне съпругата на Кахраман след катастрофата няма как да стане майка понеже яйцеклетките и не са функционални( а ма се и изразих)Доктора каза на свекървата че в този случай Елиф ще е майката на детето .Но свекито е хитра и ще скрият тази подробност и всички ще си мислят че детето което ще износи Елиф е на Дефне и Кахраман .А всъщност ще е на Елиф и Кахраман.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 14:31 от silvianna

# 34
tara_lezhka много съжалявам, че няма да следиш сериала и да споделяш мнения... ooooh!

Markrit голям оптимист си  Peace дай боже някой наистина да превежда сериала  Praynig

silvianna благодаря за споделеното  Hug
Но тази подробност няма да я знае и Елиф. Може би само сърцето й ще й подсказва, че това е нейно дете.

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 18:16 от MAMA-AN

# 35
От всички линкове/за онлайн/ които беше пуснала вчера  , ми се отвори един единствен.Но пък засичаше постоянно .Накрая се отказах.

# 36
От всички линкове/за онлайн/ които беше пуснала вчера  , ми се отвори един единствен.Но пък засичаше постоянно .Накрая се отказах.

Да вярно е, почти винаги така се случва, но ако искаш сега мога да сложа линк да го гледаш от сайта на стар тв - перфектно качество и без реклами. Рускините писаха, че скоро епизода ще бъде пуснат с руски субтитри, ако не те затруднява езика можеш да го гледаш тогава. Но едва ли някой ще превежда сериала на български. За това трябва много голяма организация - преводачки, момичета, които да качват субтитрите....тази работа отнема много време, затова не съм оптимист, че сериала ще бъде превеждан с бг субтитри....

Kaderimin Yazıldığı Gün - 1. Bölüm видео тук

При мен се отваря, ако имаш проблем пиши, ще го потърся на друго място.

# 37

Това е публикувано за сега като актьорски състав.

# 38

Режисьор - Улаш Инач
Сценарий - Мухаррем Бухара, Йозлем Атасой, Керим Джейлян, Бекташ Топалоулу
Продуцент - Онур Гювенатам
Оператор - Ферхан Акгюн
Музика - Айтекин Аташ, Ердем Доан
Продукция - О3 Продакшън Турция
Канал на излъчване - Star TV

Кой кой е в семейство Йорюкхан:
Метин Чекмез - Зия Йорюкхан, главата на сем. Йорюкхан

Гюл Онат - Къймет Йорюкхан, майката на сем. Йорюкхан

Хакан Меричлилер - Якуп Йорюкхан, най-големия син в семейството

Гонджагюл Сунар - Шюкран Йорюкхан, съпруга на Якуп

Айшенур Йозкан - Джанан Йорюкхан, по-голямата дъщера на Якуп, работи в Йорюкхан Холдинг

Алмила Ада - Нехир Йорюкхан, малката дъщера на Якуп

Берин Аръсой Акхасанолу - Мерием Сертер, дъщеря на сем. Йорюкхан, съпругът и е починал

Гюрбей Илери - Керем Сертер, син на Мерием

Йозджан Дениз - Кахраман Йорюкхан

Бегюм Кютюк Яшароулу - Дефне Йорюкхан, съпруга на Кахраман

Семейство Доан:

Енгин Юксел - Дормуш Али Доан

Гюнеш Хаят - Султан Доан

Хатидже Шендил - Елиф Доан, дъщеря на сем Доан

Султан Елиф Таш - Назлъ Доан, по-малката сестра в сем. Доан; има болно сърце и астма

Сердар Йозер - Максут, обича Елиф и иска да се ожени за нея

Бюлент Дюзгюноулу - Халил, служител на Йорюкхан

Кемал Коджатюрк -

Хасрет Джанан Тутуш -

Дилан Чичек Дениз (втора на Мис Турция 2014, представила страната си на Мис Вселена) -

Анъл Алтан -

пп Съжалявам, информацията ми повтаря тази на MAMA-AN, но тъй и тъй си играх ...

Последна редакция: ср, 15 окт 2014, 17:59 от tara_lezhka

# 39
Песента от сериала

Özlem ÖZDİL  - Şu Karşıki Dağda Kar Var Duman Yok

# 40

Kaderimin Yazıldığı Gün 2.Bölüm Fragmanı

Качеството не е добро, но се надявам да го качат и на друго място, ще го сложа отново.

tara_lezhka не е проблем. Свършила си много работа, благодаря ти  Hug За да не се получава повторение, мога да изтрия моите снимки, защото описанието за актьорите е на турски и не е са включени всички актьори и герои.

# 41

Kaderimin Yazıldığı Gün 2.Bölüm Fragmanı HD 21 Ekim 

Фрагмана за втори епизод - по-пълен и качествен...В първия началото е отрязано...

# 42

Да вярно е, почти винаги така се случва, но ако искаш сега мога да сложа линк да го гледаш от сайта на стар тв - перфектно качество и без реклами. Рускините писаха, че скоро епизода ще бъде пуснат с руски субтитри, ако не те затруднява езика можеш да го гледаш тогава. Но едва ли някой ще превежда сериала на български. За това трябва много голяма организация - преводачки, момичета, които да качват субтитрите....тази работа отнема много време, затова не съм оптимист, че сериала ще бъде превеждан с бг субтитри....

Kaderimin Yazıldığı Gün - 1. Bölüm видео тук

При мен се отваря, ако имаш проблем пиши, ще го потърся на друго място.
Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 43
  • Керодиспансера
Здравейте момичета ! Бих се радвала да намеря място сред вас ,защото сериалът обещава да е хубав, а когато се споделя с приятели - е още по -хубав .От актьорите съм гледала само Озджан Дениз и Метин Чекмез, но ще опозная и другите ,надявам се .Ще се радвам ,ако пуснат поне руски превод, защото с турския съм на Вие  ooooh!
Благодаря ви за темата , фрагманите,снимките,преводите  Hug
желая ви приятна вечер  Peace

# 44
Zaribena Simple Smile  Hug тук местата не свършват - има място за всички от Бг Мама.
Аз съм гледала само Хатидже Шендил и Метин Чекмез.
Метин Чекмез сякаш не се променя същия е както на времето в 1001 нощ. Хатидже Шендил е отслабнала много - само кожа и кости е, дори  ми се струва, че се е смалила. Сега като ще става бебена, дано да я поохранят и да напълнее малко.
И аз съм на Вие с турския, затова следя за руски превод. Мамашите писаха, че до края на седмицата ще пуснат видео с руски субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт