Фалшив профил

 • 1 076
 • 12
 •   1
Отговори
 • Мнения: 5
Здравейте. Мога ли да разбера кой стои зад фалшив профил във Facebook? Или поне от къде ми пише?
Някой/я си прави бъзици с мен, че знаел/а всичко за цитирам- "фалшивото ми семейство" с мъжа ми. Как съм се преструвала, че той ме обича и куп други глупости.
Ако някой може поне да проследи IP адреса....
Благодаря

# 1
 • Мнения: 10 056
Гледаш твърде много филми.

# 2
 • Мнения: X
Мъжът ти явно тъче на два стана ,а ти се вкарваш във филми.По лесно ще ти е да провериш телефона на мъжът ти.

# 3
 • Мнения: 5
Да, много ми помогна, евала.
Не се вкарвам във никакви филми. По цял ден сме заедно с мъжа ми. Не казвам, че имам някакъв проблем. Чисто любопитство....

# 4
 • Мнения: 1 743
Аз бих се замислила, защо пък точно на мен ще решат да ме бъзикат "фалшиви профили".
За съжаление, мисля като Деси.

# 5
 • Мнения: 26 001
Е, хайде сега – защо. Пълно е с озлобени и завистливи хора, които се чудят кого да обидят и на кого да направят мръсно в живота. Особено пък в социалните мрежи...
От друга страна, пълно е и с такива, които живеят заради публиката. Целият им живот е на показ, друг е въпросът колко е реален и колко – само фасада. Но е факт, че непрекъснато си развяват живота публично, а после реват, че някой ги хейтва...
Поне да се научат да филтрират това, което публикуват – какво могат да виждат и четат близките им, приятелите, приятелите на приятелите и напълно случайните непознати. Ама къде ти... По-лесно е да се реве колко злоба има на този свят и колко много им завиждат.

# 6
 • Мнения: 7 334
Ако си сигурна в мъжа си, защо ти пука? Има всякакви ненормалници, биеш им игнора.
Да споделя една тайна - човек се чувства много по-спокойно, когато ограничи социалните мрежи. Там има много фалш и много лицемерие. Ако едно семейство е щастливо и живее добре, няма причина да иска да се излага на показ постоянно.

# 7
 • Мнения: 5
Така е, прави сте. Не парадирам с нищо и не давам поводи на никой в социалните мрежи а и като цяло. Имам спокоен и обикновен живот. Нещата, които публикувам са достъпни само за приятелите ми, за които знам, че няма да направят подобно нещо. Именно заради това просто се чудя, кой се занася с мен и с каква цел го прави.

# 8
 • Мнения: 491
Някой отхвърлен ухажор? Може да не е сега, а в миналото.
При мен се пробва един индивид, още когато имаше само стационарни телефони. Бяхме много голяма компания, все млади хора. Събирахме се през вечер идваха и познати на познатите, временни гаджета, семейства и т.н. Нещо като фейсбук на живо. Laughing
Та този Ромео или по-скоро Яго, решил, че ме иска, въпреки че съм омъжена. Изключително ме дразнеше и ми беше антипатичен, усещах нещо подло и излязох права.
Лесно го отблъснах и забравих, но не и той.
Една вечер говорихме че ММ няма да е в къщи през нощта да речем в Петък. И изненадаа. В петък през нощта се звъни по телефона женски глас търси ММ. Казах че го няма и ми затвориха. Аз съм много слаб физиономист и собственото си лице ще забравя, ако не се оглеждам често, но гласове помня.  
Познах състудентка на моя приятелка с която се бяхме виждали веднъж. И първа братовчедка на "Яго". ММ първоначално не ми повярва, за него всички хора са добри.
Обаче аз една вечер подхвърлих че ММ няма да е в къщи и братовчедката пак звънна. Този път и се представих и тя страшно се стресна. Всичко си призна без да питам. После явно му е казала и той за моя радост не се появи повече. До ден днешен се прави че не ме познава.
Това е някой от вашето обкръжение.

Последна редакция: пт, 07 юни 2024, 05:05 от zavs

# 9
 • Мнения: 1 007
Аз мисля че не можеш да разбереш. Няма как просто някой си да ти даде айпи адреса. Обърни се към полицията, там имат някакъв отдел дето се занимавал с киберпрестъпления, но не знам дали съществува във всеки град. И може би на тях биха дали информация екипа на Фейсбук, но ако имат основание разбира се, иначе за щяло и нещяло не вярвам, просто някой ако флиртува да се намесват служби и т.н.

# 10
 • El Paso/Los Angeles
 • Мнения: 2 482
Може авторката да е влезнала в конфликт или станала неудобна на някоя женска и сега да ѝ вкарва мухи нарочно да я дразни.
Виж случая с Ясмин и откачалката дето я тормози по телефона и социалните мрежи и сама си направи някои изводи.

# 11
 • Мнения: 1 115
Аз този профил бих го блокирала. Хич не ме интересува нито защо го прави, нито къде води IPто му, нито кой се крие зад профила.

# 12
 • Мнения: X
https:// по принцип може да се проследи IP то на телефон ,но трябва да знаеш телефона от който е създаден профила .За проследяване на IP то само със самия Facebook не .Аз бих репортнала този профил на Facebook и готово,после го блокираш и точка .

Общи условия

Активация на акаунт