Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 086
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 160
Еха,идеята с тортите е супер.

Нова тема ще има ли ,или като излезе официалното инфо ?

# 2 161
  • Сф
Като излезе ново инфо, сега няма смисъл.

# 2 162
  • София
Едни приятели живеят в Чикаго и са ми разказвали, че най- яката сладкарница е на българка- София се казва.Тази година е спечелила награда за най- добър продавач.
Скрит текст:

# 2 163
Като излезе ново инфо, сега няма смисъл.
  bouquet

# 2 164
Кажете ми, моля ви, в каква степен е важно нивото на владеене на езика? Разбира се, със сигурност колкото по-добре го знаеш, толкова по-добре за теб, това ясно, но мисълта ми е, ако нивото е по-ниско, това може ли да се окаже сериозен проблем, включително и при кандидатстването, не само при евентуалната адаптация там?

# 2 165
ако нивото е по-ниско, това може ли да се окаже сериозен проблем, включително и при кандидатстването, не само при евентуалната адаптация там?
За кандидатстването няма да е проблем, все някой ще ти попълни апликейшъна, но ако те изтеглят, според мен е добре да запишеш курс.

# 2 166
Кажете ми, моля ви, в каква степен е важно нивото на владеене на езика? Разбира се, със сигурност колкото по-добре го знаеш, толкова по-добре за теб, това ясно, но мисълта ми е, ако нивото е по-ниско, това може ли да се окаже сериозен проблем, включително и при кандидатстването, не само при евентуалната адаптация там?

Има хора,които 10 години живеят там и все още не го знаят.Америка е страната на неограничените възможности и колкото по-добре владееш езика ,толкова по-големи възмижности се отварят пред теб и можеш да постигнеш много.Но не се притеснявай,език се учи най-добре в средата.Аз така го научих.Като дойдох тук,нищо незнаех.

# 2 167
Не само че работя неща свързани с това, ами като спечелихме съпругът ми беше с двойно гражданство. Така, че това е и лично изпробвано.
Благодаря за информацията, тази година и ние ще си изпробваме късмета   bouquet

# 2 168
  • Fort Worth, TX
Online registration for the DV 2017 Program will begin on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on TUESDAY, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EST) (GMT-5).

# 2 169
Online registration for the DV 2017 Program will begin on Thursday, October 1, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and conclude on TUESDAY, November 3, 2015 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EST) (GMT-5).

Ето това е дългоочакваната новина!  newsm44
Мерси, Креми!

# 2 170
Креми , благодаря и аз за дълго чаканата информация   Hug

# 2 171
Креми, благодаря и аз. Тъкмо говорихме с мм дали ще подаваме и тази година. Ще подаваме - така решихме, и дано ни е на късмет, че нещо много взе да ни стяга шапката тук  Praynig

# 2 172
# 2 173
  • Sofia
И аз мисля да пробвам тази година.

# 2 174
  • В мечтите
Имаше тук из форума сайт,за пробване на снимките като размер  Rolling Eyes и сега не мога да го намеря....Успех на всички тази година,дано имаме късмет  Hug

Общи условия

Активация на акаунт