Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 098
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 145
Здравейте
Понеже не съм чела всичко назад по темата, и не съм от избраните за зелена карта, исках да ви питам ще има ли и тази година и как стоят нещата със зелените карти , изобщо ще има ли вече или това беше.
И защо не прочете поне 1-2 странички, точно това обсъдихме, че ЩЕ ИМА, лотария и тази година.

# 2 146
*kremi*,
Кога ще стане ясно, дали ще има и тази година лотария?
Стана ясно вече, чакаме датата от която ще почне кандидатстването.

Pure, има значение, защото няма квота за лотарийни ЗК за гражданите на някои държави.

# 2 147
Благодаря за бързия отговор, току що върнах назад и прочетох , радвам се че ще има и тази година, пожелавам успех на всички за тази година. Ще ви следя редовно. Peace

# 2 148
 Фея, със сигурност ще ни е трудно. И двамата сме със специфични професии... но ще опитаме  Simple Smile

# 2 149
аз пък искам да отида и да правя торти там, в някоя известна пекарна и да ме гледате по ТВ в някое от техните предавания, може на Бъди  Laughing Laughing Laughing Не знам дали е до възраст в тая професия, ама да видят български торти там, а не само кекс с масло и сладко.

# 2 150
аз пък искам да отида и да правя торти там, в някоя известна пекарна и да ме гледате по ТВ в някое от техните предавания, може на Бъди  Laughing Laughing Laughing Не знам дали е до възраст в тая професия, ама да видят български торти там, а не само кекс с масло и сладко.
Страхотна идея за собствен бизнес. Heart Eyes

# 2 151

Hug Благодаря, остава само да спечеля!  Simple Smile

# 2 152
Постът на  r.i.angelova ме подсети за този ресторант, който се справя чудесно с представянето на нашата традиционна кухня в Лас Вегас

# 2 153

Hug Благодаря, остава само да спечеля!  Simple Smile

Пожелавам ти го. Praynig

# 2 154
Тази година и аз реших да се пробвам, ММ е против, но ще го навия някак да го снимам и кандидатстваме поотделно. Уж четох в другия форум, но имам няколко въпросителни - нямаме брак, аз съм с българско гражданство, ММ с двойно - българско и шведско, дъщеря ни само с шведско. Живеем легално и постоянно в Швеция. Това има ли значение за попълване на апликациите или не, т.е. с какво гражданство сме?
Кандидатсвайте с бг си гражданство, не е проблем, че той е с двойно

# 2 155
Добре, че Титина се включи за двойното гражданство. Тя работи в тази сфера и може да се има доверие на информацията, която подава.

Р. И. Ангелова, супер идея! Американските торти наистина са много гнусни: един плескудик тесто, омазано с оцветена мазнотия. Дано имате късмет!

# 2 156

Само,че никой няма да вкуси от тортите ти,защото са свикнали с техния вкус.И аз имах такава идея.Имаме приятели американци и много малко от тях опитват моите торти и сладкиши.

# 2 157
Не само че работя неща свързани с това, ами като спечелихме съпругът ми беше с двойно гражданство. Така, че това е и лично изпробвано.

# 2 158
Само,че никой няма да вкуси от тортите ти,защото са свикнали с техния вкус.И аз имах такава идея.Имаме приятели американци и много малко от тях опитват моите торти и сладкиши.
Моят опит е на другия полюс. От тортите ми не оставаше трошичка. Дори ги продавах в някакъв момент.

Титинаthumbsup

# 2 159
 LaughingАз това с тортите леко на майтап го казах, но знае ли човек! Дето се вика да не слагаме тигана преди да сме уловили рибата. То за всеки бизнес пара си трябва, така че първо ЗК, пък после ще му мислим.
Успех на всички от темата!

Общи условия

Активация на акаунт