Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 261
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 105
Вратите към Америка леко се отвориха  Laughing
Тази година тук,догодина - там Wink

# 106
  • някъде
Какво имаш предвид с вратите?

# 107
  • София
Мерси за новата тема  Peace Много се чудих дали да се пробвам за пореден път, ама все пак накрая попълних формата, че и една за приятеля ми Crazy Да видим дали ще ме поискат тоя път. Ние също нямаме брак, евентуално ако изтеглят някого от нас, ще подпишем  Praynig

# 108
Ходила съм в САЩ - харесва ми и бих живяла там. Тази година за 4-ти път ще кандидатстваме, надявам се да се получи. Успех на всички  Wink

# 109
  • Варна
mmilityy, е добре,как тогава е декларирала такава голяма сума в сметката си,като казваш,че нямаш права почти никакви за работа (впрочем,защо е така? и това само за тези,които учат ли е или?) наистина искам да разбера,няма от кого другиго да получа отговори на тази информация..
Парите повечето си бяха нейни спестени от 2-те бригади.Останалите пари ги прати майка ми, за да може да вземе бележка, че ги има по сметка.Правата на работа са ограничени, тъй като това е виза за учене, при това в редовна форма на обучение.Как и от къде имаш пари за семестъра тях не ги интересува след като си декларирал 15-те хил. в сметката си, т.е., че си финансово стабилен.
Не знам дали за всеки колеж сумата е точно същата, но я има навсякъде.Специално за този е така.
Има право да работи на половин ден мисля беше в кампуса, но сещай се дали за всеки студент има работа там.А и на половин ден там не е като тук на 4ч., там пълния раб. ден на повечето хора е не повече от 5-6ч., не като при нас по 8ч..Те и затова там много хора бачкат на по две места.Е за всяка професия е и различно сигурно.
Сестра ми специално работи през ваканциите неофициално, което не е разрешено обаче.
Иначе може да се спечели стипендия, но не е лесно, но пък за от порядъка на 500-4000$ прим. за нейния колеж.Тя взе голяма, която обаче се отпуска на 3 части за 3 семестъра, не се дават ей така на куп.И предвид, че семестъра е 3000$, останалото трябва да си го осигури тя.
Това е, което знам аз от нея.

# 110
  • Варна
Та по темата да не оспамваме повече с другите визи - ние в понеделник ще се снимаме пак, може лееееко да се подсмихна, туку виж ме харесат Crazy Laughing
Миналата година мъж ми беше излязъл много весел, ама на...не го оцениха Laughing

# 111
За поредна година ще пускам на роднини и приятели.

# 112
  • Варна
и аз да се пробвам

# 113
и аз тази година съм решила да пробвам
защо трябва да се ходи на фотограф newsm78
има ли някаква тънкост, защото вчера се снимахме собственоръчно и после качих снимката в сайта им и ако не е ОК си го пише
аз пак да попитам за фона-само бял и мърсно бял ли трябва да е

# 114
  • Beyond the stars
и аз тази година съм решила да пробвам
защо трябва да се ходи на фотограф newsm78
има ли някаква тънкост, защото вчера се снимахме собственоръчно и после качих снимката в сайта им и ако не е ОК си го пише
аз пак да попитам за фона-само бял и мърсно бял ли трябва да е

По принцип снимките се проверяват за размери, както се казва можеш да качиш снимка на Обама и пак ще те пусне ако е правилен размер  Peace
Иначе и аз процедирам със собствено производство снимки, отговарящи на изискванията за паспортни  Peace

# 115
Вълшебство не е само за размер
проверява дали главата ти заема еди колко си процента, дали е позиционирана в средата и т.н.
иначе ми казва че не отговаря на изискванията
ще нащракам всички пък каквото дойде
специално при валидните образци има едно детенце , което е доста усмихнато-така че явно това не е проблем

# 116
Какво имаш предвид с вратите?
Надеждата крепи човека Wink
Те всяка година ги отварят тия врати за Америка,но кой ще влезе и кой не е късмет,или съдба,или кой знае какво...Имах предвид Лотарията,zhekova  Hug

# 117
  • Beyond the stars
Вълшебство не е само за размер
проверява дали главата ти заема еди колко си процента, дали е позиционирана в средата и т.н.
иначе ми казва че не отговаря на изискванията
ще нащракам всички пък каквото дойде
специално при валидните образци има едно детенце , което е доста усмихнато-така че явно това не е проблем

Това е във photo tool. Говоря за системата за проверка в самото заявление. През photo tool, оправям размерите. Но той не хваща неща като примерно - светкавица , цвят на фон,  очила ..  Peace
Можеш да разчиташ на него единствено относно размерите и общия вид на снимката ..

# 118
а и без светкавица ли трябва да е снимката
явно трябва да прочета по-добре

# 119
Всичко е ок, освен снимките, не мога да ги натъкмя и не мога, ще отида да се снимам някъде.

Общи условия

Активация на акаунт