Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 284
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 90
  • Beyond the stars

Нишо страшно нали ?   Hug
Данните са буквално все едно се регистрираш в сайт, в смисъл -нищо сложно  Wink

# 91

Нишо страшно нали ?  Laughing
Данните са буквално все едно се регистрираш в сайт, в смисъл -нищо сложно  Wink
О,да,не е страшно,очаквах друго,но много ми олекна на душата  Hug

# 92
И ние уикенда се готвим за 'щрак'. Жалко само,че съм болна и ще изляза като увяхнала маруля на снимката.  Laughing Може ли леко да се усмихна?  Thinking
Не може, аз се снимах миналата седмица, фотографа каза, че не може усмивки. Трябва да се виждат и ушите.
Трябва да изглеждаш като престъпник на снимката.

Аз пуснах документите преди малко сега чакам май Joy Joy Joy

Фотографите не знаят всичко. Ако в инструкциите изрично не е споменато, че не може да се усмихвате, значи може.

Аз бях избрана в годината, в която бях изпратила единствената снимка на която се бях ухилила до уши и ми се виждаха всичките зъби. Laughing Оттогава се шегувам, че е трябвало по-рано да се усмихна, че американците не обичат намръщени хора Laughing Laughing

# 93
Може ли да препоръчате добро фото, специализирано в снимки за лотарията? За град София става дума.
http://passportphotobg.blogspot.com/2014/09/passport-visa-photo-2.html

Тук се снимах за J-1 виза и съм си доволна. Сега ще ходя и за лотарията явно, понеже изискванията за снимките са малко по-различни.

# 94
  • Бургас
Записвам се да следя информацията, защото обещах да помагам на приятели в участието.
Аз лично също ще обмисля участието на моето семейство.
Смятате ли, че е удачно да участваме и при евентуален успех, да премислим отново дали искаме да се възползваме от възможността?
Успех на всички!

2003 година съпругът ми спечели зелена карта, но както знаете има квоти и за жалост малко преди да получим дата за интервю, квотата за Източна Европа свърши, което автоматично означава отпадане от класацията! Тогава много ме беше яд на такива като вас, които попълват заявление без да са на 100% сигурни в желанието си да емигрират.

Пп Написах това, не да обвинявам когото и да било, а за да знаете, че има и такъв вариант!

# 95
И аз винаги съм с лека усмивка на снимките без да си показвам ушите. Не помня този момент в изискванията.

# 96
Значи сме усмихнати,тъй ли ? Simple Smile

Че и ние на снимките леко така  Whistling

# 97
За трета поредна година ще кандидатстваме и ние със съпруга ми, надявам се да ни е късметлийска  Praynig
Успех на всички!

# 98
  • София
...такива като вас, които попълват заявление без да са на 100% сигурни в желанието си да емигрират.

Пп Написах това, не да обвинявам когото и да било, а за да знаете, че има и такъв вариант!

Не вярвам, че всички попълнили са на 100% сигурни. Например аз съм доста сигурна, но мъжът ми не иска да напуска Бг. Това не ми пречи да мечтая и да чакам момента. Ами, ако спечелим и това го убеди? Няма как да разбера, ако не опитам. Още повече, как мога да бъда сигурна в нещо, което ще се случи евентуално след повече от 1 година, като не знам тогава какъв ще бъде живота ми. Все пак  В Бг има хора, които дори са заминали и са се върнали, защото по някаква причина са осъзнали, че това не е за тях. Не бих ги обвинявала и не очаквам от тях да се чувстват виновни, защото са отнели шанса на някой друг. Всеки има право да се бори за щастие и да опитва варианти.  Peace

# 99
mmilityy, е добре,как тогава е декларирала такава голяма сума в сметката си,като казваш,че нямаш права почти никакви за работа (впрочем,защо е така? и това само за тези,които учат ли е или?) наистина искам да разбера,няма от кого другиго да получа отговори на тази информация..

# 100
  • Down south
mmilityy, е добре,как тогава е декларирала такава голяма сума в сметката си,като казваш,че нямаш права почти никакви за работа (впрочем,защо е така? и това само за тези,които учат ли е или?) наистина искам да разбера,няма от кого другиго да получа отговори на тази информация..
Ако човек е със студентска виза, няма право на работа, освен определни часове и то на територията на кампуса. Останалото е незаконно, такива са законите.

# 101
  • София
Записвам се да ви следя. Ще кандидатстваме за втори път, дано ни е на късмет

# 102
Някой снимал ли е новородено бебе? Как се процедира?

# 103
Някой снимал ли е новородено бебе? Как се процедира?

Поставяш бебето на пеленка и дебнеш да му направиш максимално читава снимка с минимум гримасничене Simple Smile Макар да снимах по-голямо дете, пак беше килнала главичката си повече на едната страна, но като четох във форума на Алл, не съм имала само аз този проблем.

# 104
Може да пробвам с тези тънките фиби. Ще видя. Иначе миналата година, когато я снимах беше на 5 месеца. Сложих я върху една бяла пелена и така я снимах. Е, направих 10ина снимки докато се получи задоволителен резултат. Тази година ще видим как ще я накарам да стои на едно място няколко секунди за снимка Simple Smile Че обикновено като ме види с фотоапарата и хуква директно или към обектива или да натиска да снима тя  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт