Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 295
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И ние уикенда се готвим за 'щрак'. Жалко само,че съм болна и ще изляза като увяхнала маруля на снимката.  Laughing Може ли леко да се усмихна?  Thinking
Не може, аз се снимах миналата седмица, фотографа каза, че не може усмивки. Трябва да се виждат и ушите.
Трябва да изглеждаш като престъпник на снимката.

Аз пуснах документите преди малко сега чакам май Joy Joy Joy

# 76
Хмм, вече мина 19ч., а все още не е пусната формата за заявления. Защо така?

# 77
  • София
Пусната е! Попълних и пратих още към 19:10

# 78
Явно трябва да си изчистя кеша. Мерси!

# 79
  • Down south

Не може, аз се снимах миналата седмица, фотографа каза, че не може усмивки. Трябва да се виждат и ушите.

Какво чакаш   Sunglasses
 Получили ли потвърдителния код?

# 80
Пусната си е  Peace

# 81
  • София

Какво чакаш   Sunglasses
 Получили ли потвърдителния код?
Да

# 82
Момичета, и аз   при вас  Simple Smile. Имам две задачи, да убедя съпруга и да ни изтеглят евентуално  Mr. Green.

# 83
  • Sunshine state
Ех,значи ще сме пак като серийни убийци на фотосите-справка ЛК.  Laughing #Sniper
Аз няма кого да убеждавам,понеже и двамата сме много навити. На мен ми е мечта отдавна,а мъжът ми навсякъде е с мен така,че...  Party Имам добро предчувствие.  Whistling  Mr. Green

# 84
  • Beyond the stars
Може ли да се разгледа формата без да се попълва ?

Oтваряш без да качваш снимки и без да завършваш регистрацията  Peace

# 85
И аз трябва да направя снимки на детето, на мен и на приятелят ми. Само, че с малката сме болни леко и май ще поизчакам да се пооправим, че надали ще е ок да я снимам с течащи сополи  Mr. Green Обаче се чудя нещо - косичката ѝ е малко дълга и ако не сложа фиба ѝ влиза в очите. Дали е ок да е с фиба на снимката или да се опитам някак с вода да ѝ пригладя косата, така, че да не е в очите?
Да се надяваме, че ще имаме късмет този път.
Иначе и ние нямаме брак. Ако стане чудото ще подписваме преди да се изпратят каквито и да е документи. За доказателства не се притеснявам. Имаме и достатъчно снимки, и сме сгодени, и дете имаме Simple Smile)))

Успех на всички тази година!

# 86
Може ли да се разгледа формата без да се попълва ?

Oтваряш без да качваш снимки и без да завършваш регистрацията  Peace
Благодаря   bouquet

# 87
  • Sunshine state
То и аз винаги хопдя с фиби от тия тънките на бретона,понеже го вдигам настрани така,че не смятам това за проблем. Можеш и малко да й подстрижеш бретончето,колкото за снимката,ако се притесняваш.

# 88
Участвах за пореден път успех на всички! Hug  :bouquet:Success!   Success!     Success!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 21:27 от mamanadvama*

# 89
Аз надникнах леко така  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт