Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 292
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 60
Цамбуррр. В събота ще се снимаме.

# 61
Извинявам се предварително за въпросът,който ще задам,но поне аз разглеждайки изискванията не попаднах на следното,което ме интересува,в момента съм бременна с термин април 2015-та т.е. май месец,когато е тегленето,нашето семейство ще се е увеличило... та,вписва ли се някъде такова състояние като моето  newsm78 Благодаря предварително и се извинявам,ако съм прозвучала тъпо!
Не. Аз също подавах документи бременна преди 2 години.

# 62
И ние тук, с ново попълнение таз година.  Laughing

# 63
  • Beyond the stars
Благодаря за отговорите момичета, но просто ние нямаме никаква комуникация. Явно няма да кандидатстваме.

Изрично е записано :
"Всички живи биологични деца;
Всички живи осиновени от вас деца;
Всички живи доведени деца, които са неженени и под 21 години към деня на подаването на електронния ви формуляр дори ако вече не сте законно женен за родителя на детето и детето не живее с вас и няма да имигрира с вас. "

Е добре де, трябва ли в действителност да има снимки на децата, които  няма да заминават? Може би само трябва да им се попълнят данните, без снимка...?
Струва ми се странно да изискват снимка, все пак vanini едва ли са единствените, които не поддържат връзка. Vanini, защо не пробваш да започнеш да попълваш формуляра и да видиш дали ще ти искат снимка на детето, което няма да заминава с вас?

Никъде не посочваш,че детето няма да заминава с вас  Peace Когато цъкнеш,че имаш съпруг - се отваря каре за съпруг и попълваш същите данни за него. Същото е за дете, след като декларираш 2 деца, се отварят карета за двете деца с идентична информация.  Peace Не мисля,че може без снимка.
Не знам обаче как се процедира например при отнети родителски права  newsm78

# 64
  • Beyond the stars
Извинявам се предварително за въпросът,който ще задам,но поне аз разглеждайки изискванията не попаднах на следното,което ме интересува,в момента съм бременна с термин април 2015-та т.е. май месец,когато е тегленето,нашето семейство ще се е увеличило... та,вписва ли се някъде такова състояние като моето  newsm78 Благодаря предварително и се извинявам,ако съм прозвучала тъпо!
Не. Аз също подавах документи бременна преди 2 години.

И аз отговорих преди 1-2 страници. За родени след датата на подаване на заявелние, няма никакъв проблем да бъдат включени при изпращане на пакета документи, че дори и след това на интервюто.
 Wink

Natali_ системата проверява снимки с оглед дублиране на кандидатурата  Peace Тоест проверява се съответвие на снимката на титуляра на заявлението. Аз винаги подавам документи на родителите си по този начин  Wink

# 65
  • Sofia, Младост 3
И аз се включвам тук, ще подаваме за първа година, чакахме да завършим образованието си тук, за да не се налага да прекъсваме .И ние нямаме брак , така че ще подписваме , ако се случи чудото. Ще се снимаме в събота предполагам и пускаме . Силно се надявам да имаме късмет и очаквам май месец  Praynig

# 66

Natali_ системата проверява снимки с оглед дублиране на кандидатурата  Peace Тоест проверява се съответвие на снимката на титуляра на заявлението. Аз винаги подавам документи на родителите си по този начин  Wink

Аааа....ясно! Благодаря за разяснението! Значи причината да не сме сред изтеглените не е в снимките, просто си нямаме късмет!  Crazy

# 67
  • Down south
Ще попълвам формите за приятелско семейство.
Бяха на гости тук (САЩ) и решиха да опитат.

# 68
  • София
В тази връзка, има ли значение откъде ще се изпрати кандидатурата? Дъщеря ми живее в Белгия и предложи тя да попълни формите и да ги изпрати вместо нас?  Rolling Eyes

# 69
Няма значение къде се намира компютърът, от който ще си пуснеш заявлението. Фиджи, Нова Зеландия или Еквадор... все тая.

Всъщност няма "изпращане". Просто се пуска заявлението онлайн. Къде по света се намираш в момента на пускането няма никакво значение.

# 70
  • София
Благодаря, току-що го прочетох в инструкциите.  Simple Smile Винаги първо чета, после питам, но сега избързах нещо...  Mr. Green

# 71
Може ли да препоръчате добро фото, специализирано в снимки за лотарията? За град София става дума.

# 72
  • София
И аз ще пускам пак тази година, за втори път ми е. Миналата година бях карък, надявам се тази година и на мен и на всички тук да ни провърви и 2016 да сме в мечтаната USA.

# 73
Може ли да се разгледа формата без да се попълва ?

# 74
  • Sunshine state
И ние уикенда се готвим за 'щрак'. Жалко само,че съм болна и ще изляза като увяхнала маруля на снимката.  Laughing Може ли леко да се усмихна?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт