Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 307
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 45
Запис и от мен,благодаря за темата!

# 46
  • In my tropical dream
Благодаря за отговорите момичета, но просто ние нямаме никаква комуникация. Явно няма да кандидатстваме.

Изрично е записано :
"Всички живи биологични деца;
Всички живи осиновени от вас деца;
Всички живи доведени деца, които са неженени и под 21 години към деня на подаването на електронния ви формуляр дори ако вече не сте законно женен за родителя на детето и детето не живее с вас и няма да имигрира с вас. "

Е добре де, трябва ли в действителност да има снимки на децата, които  няма да заминават? Може би само трябва да им се попълнят данните, без снимка...?
Струва ми се странно да изискват снимка, все пак vanini едва ли са единствените, които не поддържат връзка. Vanini, защо не пробваш да започнеш да попълваш формуляра и да видиш дали ще ти искат снимка на детето, което няма да заминава с вас?

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 13:59 от Мартини

# 47
Извинявам се предварително за въпросът,който ще задам,но поне аз разглеждайки изискванията не попаднах на следното,което ме интересува,в момента съм бременна с термин април 2015-та т.е. май месец,когато е тегленето,нашето семейство ще се е увеличило... та,вписва ли се някъде такова състояние като моето  newsm78 Благодаря предварително и се извинявам,ако съм прозвучала тъпо!

# 48
  • Бургас
Започнах да чета упътванията и стигнах до професиите - срещу моята
има това:
 Title Job Zone Three: Medium Preparation Needed
 ранг - SVP Range  (6.0 to < 7.0)  
Тоест не отговарям на изискванията ли?
Правилно ли съм разбрала инструкциите? Моля някой по-запознат от мен ми подскаже така ли е?!
Доколкото си спомням има минимално изискване за образование, но не и за настояща професия. В коя част от упътванията открихте тази информация и само това ли пише, защото извадено от контекста не става ясно. По принцип, зона 3 е за професии, които изискват образование в професионална гимназия или колеж...

От прочетеното в старите теми ми стана ясно, че изискванията за професия и минимум стаж от 2 години се изисква само ако нямаш минимум средно образование !

# 49
Нямам предвид стари от миналата година, а и на двамата заявлението да е подадено с еднакви снимки. Чух от някъде, че системата проверявала снимките и, ако има еднакви, ги изхвърля.

Еднакви снимки, които сте ползвали при предишни кандидатствания, нали така?

galaUSA, и аз малко се обърках, но правя предположение какво има предвид дамата.
Моето предположение е, че момичето има предвид подаването на заявленията едно след друго с едни и същи, прикачени към всяко от заявленията, снимки. Не би трябвало да има проблем, според мен  Rolling Eyes
И аз предполагам,че това има в предвид  Peace

Peace
Точно така, подаваме заявления първо единия, после другия и слагаме едни и същи снимки, т.е. всеки сам, както си трябва, но не са два кадъра например, а са еднакви.
Все така ги подавахме, но разбрах, че системата им проверявала за съвпадение по снимки и можело да те изхвърли от тегленето  newsm78 Знам ли, май ще се снимаме два пъти този път....

# 50
Мартини, ще пробваме така, както написа.

Последна редакция: чт, 02 окт 2014, 08:31 от vanini*

# 51
Natali_ ,не знам дали е така,нека някой по-запознат се включи  Peace

# 52
  • София
Natali_ , би ли обяснила пак за снимките, как така са еднакви, за имена на файлове ли говориш?

# 53
Natali_ , би ли обяснила пак за снимките, как така са еднакви, за имена на файлове ли говориш?

Има предвид,че са си направили снимки цялото семейство.

Когато тя попълва с нейните данни - като стигне до детето и мъжа си - ще изпрати тези снимки,после когато мъжът й попълва - ще изпрати на детето и жена му - от тези същите снимки.Въпросът й е дали да не направи два различни кадъра,за да не отхвърлят еднаквите снимки.

# 54
Нали са семейство, какво по-логично? Crazy По-скоро обратното ми се струва странно Rolling Eyes

Ние винаги сме кандидатсвали с еднакви снимки и като доказателство, че не са ни дисквалифицирали, бяхме дори избрани, така че проблем със снимките в този аспект няма.

# 55
  • Пловдив
А има ли изскване за максимална възраст

# 56
Нали са семейство, какво по-логично? Crazy По-скоро обратното ми се струва странно Rolling Eyes
Е,да,но тя казва:
Нямам предвид стари от миналата година, а и на двамата заявлението да е подадено с еднакви снимки. Чух от някъде, че системата проверявала снимките и, ако има еднакви, ги изхвърля.

Еднакви снимки, които сте ползвали при предишни кандидатствания, нали така?

galaUSA, и аз малко се обърках, но правя предположение какво има предвид дамата.
Моето предположение е, че момичето има предвид подаването на заявленията едно след друго с едни и същи, прикачени към всяко от заявленията, снимки. Не би трябвало да има проблем, според мен  Rolling Eyes
И аз предполагам,че това има в предвид  Peace

Peace
Точно така, подаваме заявления първо единия, после другия и слагаме едни и същи снимки, т.е. всеки сам, както си трябва, но не са два кадъра например, а са еднакви.
Все така ги подавахме, но разбрах, че системата им проверявала за съвпадение по снимки и можело да те изхвърли от тегленето  newsm78 Знам ли, май ще се снимаме два пъти този път....
Затова да се включи някой запознат  Peace

# 57
Не знам, за такова нещо, наистина, някой да се е преобличал и да си е сменял прическа за нова снимка и съответно кандидатура. Както и да е.

# 58
Не знам, за такова нещо, наистина, някой да се е преобличал и да си е сменял прическа за нова снимка и съответно кандидатура. Както и да е.
И аз идея нямам   bouquet

# 59
Не знам и аз как ще процедираме тази година, нищо не ми пречи да се щракна 2 пъти  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт