Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 320
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Прочетох информацията в линковете в началото на темата, но не разбрах, при условие, че съм разведена и посоча това във формуляра, трябва ли да прикачам решението на Съда, трябва ли да има негова снимка и въобще по някакъв начин да фигурира в документите?

Не, само ако имате деца, те фигурират.

# 16
  • при моите любими
И аз искам да попитам. Сега нямам брак и искам да кандидатствам. Ако спечеля виза и се омъжа в последствие, съпруга ми ще вземе ли виза?

# 17
  • София
И аз искам да попитам. Сега нямам брак и искам да кандидатствам. Ако спечеля виза и се омъжа в последствие, съпруга ми ще вземе ли виза?

Да, това е масова практика. Ние сме по същия начин, не сме женени, кандидатсваме и двамата, ако единия спечели, се женим и заминаваме заедно.

# 18
Извинете за тъпия въпрос, но да не сбъркаме нещо.... Blush

Омъжена съм и до сега кандидатстваме и аз, и мъжа ми. Обаче с едни и същи снимки. Това проблем ли е? Защото ми казаха, че можело да ни отхвърли системата им, защото са еднакви снимките...  Sad

# 19
фонът на снимките задължително ли е да е бял, защото сега се снимахме в офиса и е оранж, но не наситено или тъмно

# 20
Запис и от мен. Имам 10 годишна туристическа виза, но няма до пропусна да кандидатствам и за тази Simple Smile

# 21
Natali, мисля, че снимките трябва да са трябва да са правени в последните 6 месеца.

И ние ще подаваме. Не вярвам, че имаме шанс, но пък знае ли се Simple Smile

За всеки случай сме и в процедура за емиграция в друга държава. За там поне е сигурно, че някой ден ще вземем визи. Живяла съм в Щатите общо около 18 месеца, но не знам дали бихме заминали, ако ни изберат. Знам, че вероятността е много малка, но не искам да стана жертва на някой ненормален геймър,който днес е решил да стреля  Confused

# 22
Благодарности за новата тема и успех!

Natali_, чувала съм за не малко случаи, в които хората си ползват стари снимки и биват изтеглени.

# 23
Нямам предвид стари от миналата година, а и на двамата заявлението да е подадено с еднакви снимки. Чух от някъде, че системата проверявала снимките и, ако има еднакви, ги изхвърля.

# 24
  • с трима мъже :)
Нямам предвид стари от миналата година, а и на двамата заявлението да е подадено с еднакви снимки. Чух от някъде, че системата проверявала снимките и, ако има еднакви, ги изхвърля.

а как двамата имате еднакви снимки? Втори твой пост чета за това и втори път оставам с впечатлението, че ще слагаш обща снимка на двамата  Shocked
Нещо не разбирам самата аз, едва ли това имаш предвид. Но пък как така снимките ви са еднаки  newsm78 Едва ли с мъжа ти изглеждате еднакво  Thinking

# 25

Еднакви снимки, които сте ползвали при предишни кандидатствания, нали така?

galaUSA, и аз малко се обърках, но правя предположение какво има предвид дамата.

# 26
И аз тук. Живеем извън България, дори вече сме добре адаптирани към другото място, но много ни се ходи в САЩ. Подаваме вече май от 4 години.

# 27
  • с трима мъже :)

galaUSA, и аз малко се обърках, но правя предположение какво има предвид дамата.

знам ли  newsm78

тя написа това по-горе:

Нямам предвид стари от миналата година, а и на двамата заявлението да е подадено с еднакви снимки.

# 28
  • София

Моето предположение е, че момичето има предвид подаването на заявленията едно след друго с едни и същи, прикачени към всяко от заявленията, снимки. Не би трябвало да има проблем, според мен  Rolling Eyes

# 29

Моето предположение е, че момичето има предвид подаването на заявленията едно след друго с едни и същи, прикачени към всяко от заявленията, снимки. Не би трябвало да има проблем, според мен  Rolling Eyes
И аз предполагам,че това има в предвид  Peace

Общи условия

Активация на акаунт