Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 129
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 195
  • Down south
Успех на всички  Hug
Я кажете - мъжът ми не знае език, ако  ни изтеглят и ни викнат на интервю, дали ще ни отпратят веднага  Mr. Green ?
Владеенето на английски не е едно от условията за интервюто, така че нямаш грижи.
От изтеглянето до интервюто има месеци, а може и година, взависимост от номера, под който сте изтеглени.

ПП Тук във Флорида познавам българи, които са тук на 20 години и са много зле с английския. Случки и случаи много.
Успех в лотарията!

# 196
  • Down south
Не можеш нито да поправиш, нито нова форма да пуснеш.
Може да пусне нова форма и да рискува, ако системата я хване, да бъде дисквалифицирана.
Не, не може да пусне нова форма, ако не иска да бъде дисквалифицирана. И да, системата ще я засече. През последните години системата им е много усъвършенствана.

Има много хора, които търсят информация и е видно, че не са наясно с нещата, а ти даваш подвеждаща информация, което не е редно.
 Дори и да е от незнание или недобра информираност от твоя страна, пак не е оправдано.

# 197
Не можеш нито да поправиш, нито нова форма да пуснеш.
Може да пусне нова форма и да рискува, ако системата я хване, да бъде дисквалифицирана.
Не, не може да пусне нова форма, ако не иска да бъде дисквалифицирана. И да, системата ще я засече. През последните години системата им е много усъвършенствана.

Има много хора, които търсят информация и е видно, че не са наясно с нещата, а ти даваш подвеждаща информация, което не е редно.
 Дори и да е от незнание или недобра информираност от твоя страна, пак не е оправдано.
Всеки си решава. Ти няма как да знаеш на 100%, че ще бъде дисквалифицирана. Аз не лъжа и не подвеждам. Написал съм, че има риск.

Такива простотии и лъжи съм ръсил в американското консулство, както и много мои познати, така че... това за усъвършенстваните им системи съм го тествал от първо лице. Мой познат 2 г. нелегално живя и работи там - върна се в БГ по спешност и после пак си взе виза. Няма 100% сигурна система, така че който иска, да рискува. Със сигурност има шанс да го хванат. Има шанс и да не го хванат.

Това е най-неподвеждащият отговор.

# 198
  • Tам през Атлантическия океан
В кой етап от кандидатстването се посочва град/щат, в който смяташ да живееш?
На етап кандидатстване, няма такава опция, така че за сега няма нужда от тревоги в това отношение.
Ако бъдеш изтеглена, ще имаш нужда от адрес, на който да бъдат получени документите ти. Въпросния адрес трябва да бъде представен най-късно на интервюто. Адреса за получаване на документите може да бъде сменен, при пристигането в САЩ.

О, да така беше за интервюто.
Имаше форма специално за гаранта , адрес , паспортни данни  Simple Smile (говоря за 2010)

# 199
  • Down south
Няма нужда от спор, информацията ти е подвеждаща и лесно можеш да заблудиш някой. Ти сам го призна, карайки ме да изтрия поста, в който те бях цитирала и опровергала по-горе в темата.

Хората търсят информация, а не подвеждащи съвети от типа "ама може и да мине", ако искаш да помогнеш, направи го, ако не, запази подобни съвети за другаде.

# 200
  • Down south

О, да така беше за интервюто.
Имаше форма специално за гаранта , адрес , паспортни данни  Simple Smile (говоря за 2010)
Нещата се промениха много, откакто аз и ти сме тук Simple Smile
Гаранти не се изискват, само адреса е задължителен.

# 201
Здравейте! Преди много години пусках в лотарията, тогава беше по пощата, но после някак си забравих за тази Зелена карта. Тези дни по случайност попаднах на темата и отново реших да си опитам късмета. Благодаря за разясненията и линковете от първа страница. Всичко е толкова ясно обяснено, че аз дето дори и английския ми е слаб, се ориентирах. Снимах домашните с фотоапарата, пуснах снимките във валидатора, нагласих си ги и после проверих дали сайта ще ги приеме. Е, всичко е наред и вече кандидатствах. Направо се чудя защо трябва да се ходи на фото, да се дават пари на някой да ти пусне формата, та тук всичко е толкова добре обяснено, благодаря ви!
И късмет!

# 202
Успех на всички  Hug

от миналата година по бегъл спомен имаше поне петима ако не и повече от бг.мамма спечелили  Peace
Така ми се иска да се включат да споделят първи впечатления  Grinning

п.п.мойте са вече стари Wink

Май от по-активните потребители се отказаха две момичета, за Ани все още не знам какво решиха.

# 203
Може ли да дадете сайт за оразмеряване на снимки ?

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 19:27 от малката лисичка

# 204
  • Down south
Цитат
Може ли да дадете сайт за оразмеряване на снимки ?

Опитай да ги оразмериш от тук  Peace

http://travel.state.gov/content/dam/passports/FIG_cropper.swf

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 19:38 от Daylily

# 205
Благодаря  Peace

ПП-Пробвах ей сега,снимките ги приема вече с фото валидатора,обаче са супер размазани.
Явно ще чакам до утре да ми ги оправят във фотото.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 19:35 от малката лисичка

# 206
Благодаря  Peace

ПП-Пробвах ей сега,снимките ги приема вече с фото валидатора,обаче са супер размазани.
Размазани (не на фокус) снимки не се ли "оправят" чрез правенето на нови?

# 207
Благодаря  Peace

Размазани (не на фокус) снимки не се ли "оправят" чрез правенето на нови?
Не се изказах правилно  Peace

Снимките са си на фокус ,просто две от тях са по-големи като размер,и линка,който ми даде Daylily за оразмеряването им , ги оразмери с правилни размери,но станаха леко размазани.

# 208
Здравейте,вече попълних формата и получих номера си , но съм последна година професионален бакалавър , а писах във формата ,че имам средн образование .Дали трябва да попълня нова форма или да опитам да поправя информацията ?

Според мен така трябва да се попълни или поне аз докато следвах избирах последната степен, която съм придобила.

# 209
Здравейте . Решила съм да кандидатствам, но тъй като моето семейство не е дъгласно с това и не желае да ме придружи там ако спечеля, има възможност да пусна формуляр само за себе си, нали ? В момента съм 1ви курс в университета т.е  да пиша незавършен университет или завършено средно образование? Със сигурност в процеса ще имам още въпроси, но засега тези са. Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт