Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 193
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 1 995
На мен тук ми е добре, ама силно подозирам, че там би ми било по-добре  Joy
Тази година, ако има, ще пуснем и ние. От няколко години ми се върти в главата, но все нямам смелост, обаче вече съм набрала  Grinning
Представям си сега, тъкмо съм се навила и те вземат да спрат лотарията  Crazy Laughing

# 1 996
Америка не е за всеки.Не всеки може да живее там.

Не знам за всеки ли е, не е ли, но всички мои познати там, са си много добре. Живеят достойно, не мислят как ще си платят режийните, ходят по почивки и са спокойни за бъдещето си.

Да,добре се живее.Аз също не се оплаквам,но пак казвам не е за всеки.Това е един много различен свят.Но успех на всички тръгнали за насам.

# 1 997
И аз чакам да видим ако има.
Ще е за втори път.

# 1 998
  • Fort Worth, TX
Америка не е за всеки.Не всеки може да живее там.
Е аз съм от тези дето могат да живеят навсякъде.Не знам дали съм го казвала тук, но бих живяла с кеф в Истанбул стига да не трябваше да уча турски език. Mr. Green Mr. Green

# 1 999
Ако ти харесва да живееш в Истанбул, eдва ли ще ти хареса да живееш в САЩ. Няма нищо ориенталско в Америка, история няма много също.

# 2 000
  • Fort Worth, TX
Ако ти харесва да живееш в Истанбул, eдва ли ще ти хареса да живееш в САЩ. Няма нищо ориенталско в Америка, история няма много също.

Благодаря за информацията, но смятам че съм видяла достатъчно от САщ, за да преценя, че искам да живея аз и децата ми там.За протокола не е от филмите и сериалите.А пък , ако някога ударя от някое тото ще живея в Мексико на о-в Козумел.Ще си поркам до откат Корона с лайм под някоя палма. Mr. Green
Лъки, на рейс ли си?

# 2 001
история няма много също.
По какъв начин наличието на разкопки от римска баня е фактор за пълноценен и щастлив живот?

# 2 002
  • Sunshine state
история няма много също.
По какъв начин наличието на разкопки от римска баня е фактор за пълноценен и щастлив живот?
И аз това се зачудих... Ако искам да обикалям забележителности, ще отида на екскурзия, а няма да емигрирам.  newsm78

# 2 003
.А пък , ако някога ударя от някое тото ще живея в Мексико на о-в Козумел.Ще си поркам до откат Корона с лайм под някоя палма. Mr. Green
Лъки, на рейс ли си?
Ваканция съм...в края на месеца заминавам и ще съм всеки 5 ти ден в Козумел Mr. Green
И предния контакт бях там само, че от Тексас, сега ще съм от Луизиана. Мексико си е много гот, ако имаш пълни джобове с $$$ не ти трябва САЩ. Blush

# 2 004
история няма много също.
И аз това се зачудих... Ако искам да обикалям забележителности, ще отида на екскурзия, а няма да емигрирам.  newsm78

Изобщо не казвам това. Просто се учудвам, че на някой, който му е добре да живее в Америка, може да му е добре да живее и в Турция. За мен Турция е супер за екскурзии и почивки, но за живот ориенталщината ми е в повече. Интересно ми е, че има хора които да се чувстват еднакво добре на толкова различни места. Ако вие не сте като мен, браво на вас.

# 2 005
  • Sunshine state
Аз никъде в Европа не бих живяла.. За мен има само една дестинация и това е през океана и право в УСА. Mr. Green
Ние имаме вече дата за интервю - 21.10. Хвърлете по една положителна мисъл за нас на този ден,ако си спомните.  Praynig Hug
Тази година сестра ми и приятелят й са наред с апликейшъните и в тази връзка въпрос- понеже аз ще им ги пускам, мога ли да запиша мой телефон и адрес, защото те няма да са в БГ?

# 2 006
Интересно ми е, че има хора които да се чувстват еднакво добре на толкова различни места. Ако вие не сте като мен, браво на вас.
Има адаптивни хора, лесно се напасват със средата и им е гот навсякъде, и аз се мисля за такъв тип.
Има малко места където НЕ бих живяла, и много където бих.
Какво му е лошото на Станбул, европейската част е добре...мога цял дена да пазарувам на Таксим, и да папам зелена баклавичка. Laughing

# 2 007
  • София
И аз се надявам тази година да има, за трети път ще ми е, а да видим какво ще се случи. Надявам се да ме изберат, на всички избрани късмет на интервюто.

# 2 008
Пупитка, до момента не съм чула за някой, който да не е минал интервюто. Целта му не е да ви спрат. Затова сте извикани - защото досегашните резултати са показали, че ще допринесете за напредъка на американското общество и икономика.

Явете се на интервюто така, както сте: нахъсани, щастливи и благодарни. Нищо повече не е нужно.

Можеш да напишеш твои координати за връзка, но имай предвид, че резултатите ще излязат, когато вие вече сте тук. Дали няма да е по-добре да пишеш адреса на вашите?

# 2 009
  • Sunshine state
Ами да, сега като казваш, наистина е така. Блондинският ми мозък не прецени, че вече няма да сме тук и апартаментът ще е продаден... Определено ще пиша адреса на майка ми. Благодаря за насоката, как не се сетих. newsm78 Crazy ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт