Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 179
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 010
Ами да, сега като казваш, наистина е така. Блондинският ми мозък не прецени, че вече няма да сме тук и апартаментът ще е продаден... Определено ще пиша адреса на майка ми. Благодаря за насоката, как не се сетих. newsm78 Crazy ooooh!

До всички,които искат да живеят в Америка-не тръгвайте с голямата кошница.Поукротете малко топката.Тук е свят ,различен от нашият.Едно е да дойдеш тук на екскурзия и съвсем друго-да живееш.

# 2 011
Сиси, Пупитка е зрял човек, който знае как да използва мозъка си. Моля те, остави нея и съпруга 'и да вземат самостоятелно решения как да подходят към тази кардинална промяна в живота им.

Ние също продадохме апартамент, когато се местехме. Нямаше сила, която да ме накара да започна в друга държава, от нулата, с бебе на ръце и без финанси.

# 2 012
Аз само споделям мнение.Не задължавам никого с нищо.

# 2 013
Аз само споделям мнение.Не задължавам никого с нищо.
Надявам се не съм те обидила.

Абсолютно си права, че животът тук е различен от този в България.

Но това се отнася и за разликите между живота в БГ и Франция, или Ирландия, или Норвегия, или Австралия, или Монголия, или Дубай...

Нали затова хората са тръгнали да емигрират - в търсене на различното.  Peace

# 2 014
Пупитка, много се радвам за Вас. Надявам се тази година да ни огрее и нас. Този път ще пусна апликейшъни още в началото и ще направя нови снимки.

# 2 015
  • Sunshine state
Така е,Фея, с дете няма как да тръгнеш с малка сума. Аз обичам да играя на сигурно,а не да разчитам на късмета,макар и такъв ще ни трябва.
От сега се вълнувам за предстоящата лотария. Нямам търпение да отворят сайта.  Simple Smile

# 2 016
Аз никъде в Европа не бих живяла.. За мен има само една дестинация и това е през океана и право в УСА. Mr. Green
Ние имаме вече дата за интервю - 21.10. Хвърлете по една положителна мисъл за нас на този ден,ако си спомните.  Praynig Hug
Тази година сестра ми и приятелят й са наред с апликейшъните и в тази връзка въпрос- понеже аз ще им ги пускам, мога ли да запиша мой телефон и адрес, защото те няма да са в БГ?
А защо не напишеш тел и адрес по поостовнното им местожителство?
Аз с кеф бих живяла в Бавария, но в никакъв случай в Мексико -там сравнявам-за 10 години положението става от лошо по-лошо.

# 2 017
  • Sunshine state
Постоянното им местоживеене е тук в бг- приятелят й се води на адреса в Стара Загора,а тя в Хасково при майка ми. В Англия нямат такъв,там са на бригада за четири месеца. Заминават след седмица. По-удачно ще е да дам адреса на майка ми.

# 2 018
Постоянното им местоживеене е тук в бг- приятелят й се води на адреса в Стара Загора,а тя в Хасково при майка ми. В Англия нямат такъв,там са на бригада за четири месеца. Заминават след седмица. По-удачно ще е да дам адреса на майка ми.
Аз останах с впечатление, че тези адреси не са толкова важни, вече нищо не се праща по пощатата на адрес. Пиши на майка ти адреса, да си спокойна.

# 2 019
  • Sunshine state
И аз с такова впечатление оставам,та за това. Така ще направя.  Peace

# 2 020
Нови снимки ще правите ли  за евентуалната лотария ?

# 2 021
  • София
Аз ще си направя. Няколко години карах с една снимка, миналата си направих нова, но мисля и тази да ми е нова.

# 2 022
И аз мисля да направим и ние новички ,не сме много променени от миналата година ,аз смъкнах кг малко,ама сме и на една сватба другият месец и така и така ще се снимаме преди нея ,та мислех да съчетаем  Crazy

# 2 023
Приемете ме сред вас, моля  Flutter

# 2 024
Приемете ме сред вас, моля  Flutter
Hug

Общи условия

Активация на акаунт