Лотария "Зелена карта" 2016

• 189 164
  • 2 255
  •   1
Отговори
# 2 055
Аз съм на 46 и никога за нищо не съм се чудила дали съм стара. Правя каквото си искам. Тази година отново ще подам, ако има лотария.

# 2 056
  • Сф
Аз съм на 32 и не съм стара, и ще учавствам докато има лотария или докато ме изберат, пък ако ще и с бастуна да замина. Laughing

Joy И аз така, ще участвам до откат, надявам си да им омръзне от мен и да ме изберат, че да се отърват хахаха  Mr. Green

# 2 057
Не, не можеш да ги вземеш.
Благодаря! Май ще мина без Америка. Wink
Ако получиш ЗК и живееш 5 год. тук, след което вземеш гражданство, по сегашния закон можеш да подадеш петиция за ЗК за майка ти. Ако всичко върви както трябва, до 7 г. пак ще сте заедно.

След като вземеш американско гражданство,подаваш документи за зелена карта за родителите и те след няколко месеца я получават.

# 2 058
Не, не можеш да ги вземеш.
Благодаря! Май ще мина без Америка. Wink
Ми чи да! За къде без мама. Crossing Arms
Joy

И аз си я мисля тая врътка, ако някогаш спечеля, като след 5 години взема гражданство, да им пусна петиция на нашите. Тъкмо ще са се пенсионирали като им дадат след още 7  Laughing. За жалост, ще съм твърде стара да им чушна едно ново внуче да гледат.  Rolling Eyes
Ако сме над 30, твърде стари ли сме да се пробваме newsm78 Щото реално, най-рано, ако въобще, бихме заминали на 33 аз и 34 той  newsm78

Аз и мъжът ми бяхме на 36 години,когато дойдохме в щатите.

# 2 059
И ние,ако ни изберат сега, ще сме на 34 аз, на 36 той. Хич не ги мисля годините, важен е крайния резултат.

# 2 060
Обикновено е между 2 и 5 октомври.

Благодаря!  bouquet

# 2 061
Еовин, изтеглиха мъжа ми на 40.

Снимките мисля, че са важни за проверка. След избора на тези, които продължават, те биват проверявани. И понеже можеш да си пишеш каквото име искаш или да си сложиш чужда снимка, според мен проверяват реална ли е кандидатурата. Със сигурност това се прави от софтуер, поради това има конкретни изисквания за снимката.

# 2 062
Кога точно ще се разбере ще има ли ?

ПП - аз съм на 26 ,ММ скоро на 36 ,детето на 6  Mr. Green

# 2 063
Идеята ми за възрастта е в смисъл, дали няма възрастова дискриминация, каквато си има тук.
Т.е. и на 35 и на 40 да те наемат на работа, не само ако си на 25  Simple Smile

# 2 064
Еовин, извинявай не те разбрах! Аз също го мислех този въпрос, защото съм в средата на 30те.  Blush

# 2 065
Идеята ми за възрастта е в смисъл, дали няма възрастова дискриминация, каквато си има тук.
Леля ми над 60г. я изтеглиха, след 10 години взе гражданство и все още работи, защото се бори за американска пенсия.

По мои наблюдения, дискриминация има, но в малко специфични професии, при масата народ напротив. Можеш да съдиш за възрастова или полова дискриминация. И никой не иска името на бизнеса му да е замесен в съдебни дела.

Елементарен пример: лелката която кара автобуса за уолмарт е на 70години, къде в европа ще я държат на работа, за България не говорим. Laughing

# 2 066
Ясно. Hug
Тя и борбата за техните пенсии си е бая борба  Crazy

# 2 067
Ясно. Hug
Тя и борбата за техните пенсии си е бая борба  Crazy
Тя е работила на черно в началото, и сега е трудно положението, освен това там променят законите доста често, та ще си побачка още малко. Иначе си има българска пенсия. Laughing

# 2 068
Не точно така с пенсиите...
И да десцриминация има, ще я усетите когато започнат да питат за американски опит.

# 2 069

Възрастова граница тук в щатите няма.

Общи условия

Активация на акаунт