"Тайните на времето" по БТВ

• 51 676
  • 218
  •   1
Отговори
# 75
Да, общо взето това е 1вият епизод все едно от новото време. Маурисио е кмет. Laughing Сигурно в течение на епизодите ще научаваме какво се е случило през тия 16 години.
Да, ще следим Wink, аз мислех, че след смъртта на Пепа няма да ми е интересно, но сега пък с новите герои и нови случки...взе че ми стана интересно, ще продължа да го следя Whistling.

Бях гледала, че по-нататъкФрансиска ще е доста остаряла, с бастун, побеляла и Себастиян(така ли се казваше сина на Раймундо, който замина за Америка) искаше да я убие, а тя живееше с Раймундо #Crazy

# 76
Да, общо взето това е 1вият епизод все едно от новото време. Маурисио е кмет. Laughing Сигурно в течение на епизодите ще научаваме какво се е случило през тия 16 години.
Да, ще следим Wink, аз мислех, че след смъртта на Пепа няма да ми е интересно, но сега пък с новите герои и нови случки...взе че ми стана интересно, ще продължа да го следя Whistling.

Бях гледала, че по-нататъкФрансиска ще е доста остаряла, с бастун, побеляла и Себастиян(така ли се казваше сина на Раймундо, който замина за Америка) искаше да я убие, а тя живееше с Раймундо #Crazy

Да, Себастиян. Значи той се връща по нататък. А аз гледах снимки, където са с Раймундо, да, но тя още не беше толкова побеляла и с бастун. Ти явно си гледала още по-напред. А иначе днес ми беше много интересен Иполито майка му дето иска да го жени за оная, а той се дърпа. Тя си беше точно като за него ама какво не и хареса не знам.  Joy Явно го уплаши с децата 

# 77
  • Варна
Гледам сериала почти от началото, като ми се случва да пропусна по няколко серии, но той се движи доста бавно, така че наваксвам.
Намерих на няколко места инфо за него, но тъй като не знам испански, а при превод на български се променя доста инфото разбрах само, че Боско е син на Пепа и Тристан, брат близнак на Аурора. Мартин, който сега се казва Гонсало зарязва свещенничеството и се жени за Мария. Те имат дъщеря Есперанса. Избягват в Куба, за да се спасят от доня Франческа.

# 78
  • Berlin
Интересно, но нали само едно детенце държеше Пепа, когато умря. Как ли ще го извъртят?
Някой по-назад беше писал, че Боско е Хуан, май. newsm78

# 79
  • Варна
Актьорите си приличат, но Хуан се играе от Jonás Berami и той наистина умира.

А Боско го играе Francisco Ortiz.

Последна редакция: пт, 08 май 2015, 22:57 от Despina

# 80
Да, наистина и на мен ми е интересно как Пепа е родила 2 деца реално. Аз там не гледах нея серия, когато умря, но гледах снимки от серията как държи едно дете. Явно нещо после извъртат наистина. А иначе за този Боско той ще бъде със Соледат или как. Тя нали сега е монахиня. И той реално има ли връзка с Хуан или не?  Thinking

# 81
  • Варна
Снимката на Боско я намерих тук - http://www.grupoboomerangtv.com/noticias/noticias_detalle.php?id … t=921&idi=eng. Това е писано през май миналата година и казват, че той е отдавна загубеният син на Пепа и Тристан. Може и да не е близнак на Аурора, а да е друго дете, което са го измислили после. Ще се върнела и Пепа, за да се изясни от къде се е взел Боско в миналото. На друго място пишеше, че той е раснал в някаква дивотия и го намира Франсиска, прибира го, облича го като джентълмен и започва да си го отглежда както тя иска.
Хуан след като го умориха преди няколко серии явно приключват с него.

# 82
Е нали Пепа умря при раждането на Аурора и после минаха 16 години? Явно сценаристите са ги измислили едни, че да има толкова епизоди. А актьорът, който играе Боско след време наистина мрого прилича на Хуан.

# 83
За мен Гонсало/Мартин прилича по характер на Пепа. Е все пак му е майка де, но той е свещеник. Дано скоро се разбере, че е Мартин. А иначе за мен, ще се получи нещо между него и Мария.

# 84
  • Berlin
Пепа умря, ама нищо не пречи да дадат флашбек, в който да участва. Simple Smile Абе, ще има да се гледа и догодина сигурно.  Laughing

# 85
  • Варна
Ами те още го снимат. Ние сме на около 400-на серия, а дотук снетите са над 1000.
Има да гледаме още доста.

# 86
 Joy Значи Пепа ще възкръсне от мъртвите. То отсега се вижда, че без нея не може сериала. Въртят въртят и пак до нея опират. А като гледам така според мене много скоро ще се разбере, че Гонсало е Мартин. Той само седи и се чуди как да каже. Пък и постоянно ги разпитва за Пепа. Те и да не им каже и сами ще се усетят. Но е интересно ще гледаме да видим  Grinning

# 87
Даа, интересен си е сериала, а за Пепа кога ли ще я върнат и дали ще се случи наистина newsm78, няколко пъти споменаха, че тялото й не е открито, така че нищо чудно и тя да се появи, но пък Тристан се жени за Кандела, новата сладкарка в селото и точно на сватбата им го убиват Sad
А Соледат ми се струва, че няма да бъде още дълго монахиня, особено след този опит за самоубийство, имаше я в епизоди напред, в които се целува с един, който много прилича на Хуан.

# 88
  • Wolwedans
Не се учудвам вече. То толкова го проклинаха -не беше Франсиска, не беше 1-та жена на Тристан, не беше докторката, а да не забравяме и "проклятието на Кастро".... ясно е че са решили да потопят в мъка целия сериал, избивайки един по един всички положителни герои. Своеобразен триумф на злото е този сериал...

# 89
Преди малко гледах малко серии напред и видях, че този, който прилича на Хуан не се казва Боско, а Симон(направо си е същия актьор), но какъв го играе си остана загадка за мен(да бях учила испански навремето Laughing)
А Боско наистина е брат близнак на Аврора/Аурора, след като Тристан е тръгнал към селото, Пепа е родила и момченцето, някакво момиче е минало и е взело детето, там вече става много завързано, това същото момиче се опитвала да убие Аурора....дълга и широка стана историята Joy Thinking

Общи условия

Активация на акаунт