"Тайните на времето" по БТВ

• 51 655
  • 218
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Пепа я връщат, но не в настоящето, а в миналото и разказват явно тая част с момичето, което взема бебето.
Актьорът, който играе Хуан играе тоя Симон - Simón Cármeta и двамата със Соледад заминават за Австралия. Но не можах да намеря това Хуан с друго име ли е или е друг човек, който уж да прилича на него. В 780 серия ги махат и двамата от сериала.

Последна редакция: пн, 11 май 2015, 23:09 от Despina

# 91
 Joy Тази Пепа кога свари да роди 2 деца. Тя дори изглеждаше една немощна такава, че пък и роди близнаци. Ако и възкръсне вече я признавам за голям герой  Joy Нищо нека има интрига да е интересно. За Соледат съм сигурна, че скоро ще престане с живота на монахиня. Тя даже въобще как и защо е станала не знам. Най-вероятно от мъка по Хуан, ама то и това не е за нея. Ще гледаме и ще видим. А между другото тази Мария на Емилия дъщеря и е много неприятна. Никак не ми харесва. Тя Емилия изглежда по-млада и по-хубава от нея  Grinning

# 92
https://www.youtube.com/watch?v=U58J6WpfbqY  ето тук показват как ражда второто бебе

# 93
Само да не се окаже, че Пепа е жива, защото нали казаха, че тялото й не е намерено.

# 94
Да, сега вече става ясно как е родила второто дете, но кой я взема и тя в крайна сметка умира ли  Thinking Голям герой е сама да го роди

# 95
  • Варна
Това, което четох, е че Меган Монтанер е искала да започне работа по други проекти и затова са убили Пепа. Явно все пак се е върнала за малко поне за тия сцени с раждането.
Знае ли човек при тия безкрайни сериали може отново да извъртят нещата, че е жива. Само дето междувременно утрепаха Тристан, така че надали.

# 96
  • Wolwedans
А тази Jacinta коя е? Като гледам клипчета явно ще е поредната последователка на Франсиска, отрицателен персонаж...

# 97
Те сега така ги навързаха кой го нямало, кой се появил. Реално децата сега на тия дето бяха главни герои взеха да се женят помежду си и да имат деца. Само да не стане като Дързост и красота тоя сериал  всеки с всеки, защото като гледам натам отива работата Joy

# 98
хей, къде се изгубихте всички? Гледате ли сериала? Сигурно не ви остава време да пишете в темата. Миналата седмица изпуснах 2 серии, и то точно сериите, в които бе празненството, на което Фернандо поиска от Франсиска разрешение да ухажва Мария. Това го разбрах в следващите серии.Не знам защо го прави като не изпитва нищо, поне засега.

# 99
Те сега така ги навързаха кой го нямало, кой се появил. Реално децата сега на тия дето бяха главни герои взеха да се женят помежду си и да имат деца. Само да не стане като Дързост и красота тоя сериал  всеки с всеки, защото като гледам натам отива работата Joy
Поне нямат кръвна връзка по между си, че чак тогава става зле.

# 100
Пепа я връщат, но не в настоящето, а в миналото и разказват явно тая част с момичето, което взема бебето.
Актьорът, който играе Хуан играе тоя Симон - Simón Cármeta и двамата със Соледад заминават за Австралия. Но не можах да намеря това Хуан с друго име ли е или е друг човек, който уж да прилича на него. В 780 серия ги махат и двамата от сериала.

Актьорът, който играе Хуан е Jonas Berami, а този Симон го играе актьора, който си написала. Явно си приличат много. А иначе се радвам за Соледат, че поне няма да е с Олмо.

# 101
  • Berlin
Аз не можах да гледам последните 2 седмици и изпуснах някои неща.

# 102
Аз не можах да гледам последните 2 седмици и изпуснах някои неща.
Не си изпуснала кой знае какво. Много бавно развитие има сериала.

# 103
Аз изпуснах 2-3 серии. Днес чак успях да гледам сериала. Интересно ми е кога Соледат ще излезе от това нейното състояние. Сега пък се беше затворила на тавана пак никой не я знаеше къде е. Та кога ще се появи и за нея светлина в тунела? А иначе гледах във фейсбука Иполито с една жена, но той за нея ще се ожени после. Преди това пишат, че щял да се ожени за някаква, която щяла да го остави. Някой знае ли защо го оставя първата жена?  Thinking 

# 104
  • Wolwedans
Такааа, днес ми хрумна нещо. В серията се разбра, че Мария сънува кошмари, защото е нападната, когато е била на 5 години от някакъв мъж. Този мъж е убит уж от Франсиска. За това майка и я дава на Франсиска. Защо ми се струва, че ще се окаже, че този мъж е нает от Франсиска и всичко е инсценирано от нея за да може да открадне Мария от семейството и. Колко му е да плати на някой да я нападне в момент, в който майка и ще се появи до минути, а и тя цъфва в същото време, защитава Мария и става СУПЕРГЕРОЙ, а Мария нейна ..... 

Общи условия

Активация на акаунт