"Тайните на времето" по БТВ

• 51 657
  • 218
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Точно си мислех, че няма начин Франциска да няма пръст в тоя кошмар. И как се е вкопчила в момичето, само и само да не го изгуби, а за дъщеря и не и пука.
Сценаристите са много перверзни. След толкова драми между Франциска и Реймундо да го изкарат, че я преследва от любов. Направо си го изсмукаха от пръстите това.
Чакам кога Мартин ще каже на Тристан кой е.
Според това, което прочетох Иполито се жени за някаква жена, която още не се е появила в сериала. Нямаше написано да се разделя с нея.
http://it.wikipedia.org/wiki/Personaggi_de_Il_segreto_%28telenov … co_de_Ortu.C3.B1o
Ето тук има описание на повечето герои. Чета си го с гугъл преводач.

# 106
Ами на мен така ми казаха, че Иполито се разделя с първата си жена и после се жени за друга. Аз сега изпуснах няколко серии. Ама днес вече ще мога да го гледам. Иначе да, това за Франсиска и Раймундо много смешно. Как го изкараха, че я преследва от любов. Той не можеше да я понася, а и тя е такава гадна и всичките ги командва както си иска.  Grinning

# 107
  • Шумен
А Пепа дали е жива?

# 108

Аз мисля, че може и да е жива, тъй като не намериха трупа и, но и да е жива вероятно ще дойде на нейно място някоя друга актриса, за да играе ролята и. Поне аз така си мисля  newsm53

# 109
  • Berlin
Абсолютно възможно, да.
Аз напоследък не следя много внимателно, но възможно ли е Раймундо да се преструва, че обича Франсиска и да има нещо друго там? newsm78 Много превъзбуден ми изглежда. Laughing А и тая работа с Америка, приятелят му, който дойде. newsm78

# 110
  • Варна
Много ме дразни тази история между Раймундо и Франциска. Изкарват го някакъв оглупял от любов, който е загубил реалната си преценка.
Може и да измислят нещо и да върнат Пепа. При толкова серии хич не е лесно да продължават да замотват интриги с едни и същи герои.

# 111
Абсолютно възможно, да.
Аз напоследък не следя много внимателно, но възможно ли е Раймундо да се преструва, че обича Франсиска и да има нещо друго там? newsm78 Много превъзбуден ми изглежда. Laughing А и тая работа с Америка, приятелят му, който дойде. newsm78
...и аз имам едни такива подозрения, струва ми се, че Раймундо планира нещо, кой знае... Thinking Simple Smile

# 112
  • Варна
Сигурно сега ще се разкрие за лекарството, с което по нареждане на Франциска пояха Пепа, докато беше бременна.
Гонсало и Мария вече направиха бебето. Да видим как ще изплуват от кашата, която надробиха.

# 113
Сигурно сега ще се разкрие за лекарството, с което по нареждане на Франциска пояха Пепа, докато беше бременна.
Гонсало и Мария вече направиха бебето. Да видим как ще изплуват от кашата, която надробиха.
На мен ми се "губи" това с лекарството, помня, че имаше нещо, но не помня кой й го даваше?

# 114
На мен ми се "губи" това с лекарството, помня, че имаше нещо, но не помня кой й го даваше?

И аз съм го пропуснала това с лекарството.Кой и го е давал?Дано върнат Пепа,че не е същото без нея

# 115
https://www.youtube.com/watch?v=HeHsL-POz14 аз пък в този Ютуб канал гледам най-новите серии от филма. На испански са нищо не схващам ама доло-горе се схваща. В последната все още Пепа я няма, но има много нови актьори и на мен много не ми е ясно кой къв е

# 116
  • Варна
https://www.youtube.com/watch?v=HeHsL-POz14 аз пък в този Ютуб канал гледам най-новите серии от филма. На испански са нищо не схващам ама доло-горе се схваща. В последната все още Пепа я няма, но има много нови актьори и на мен много не ми е ясно кой къв е
Излиза ми този видеоклип е частен и не ми дава да го гледам.

# 117
  • Berlin
Какв стана с Мартин/Гонсало? Защо ще става свещеник, казахали причината?

# 118
Излиза ми този видеоклип е частен и не ми дава да го гледам.

Мисля, че трябва да си абонирана за канала, затова ти пише така. Аз нямам проблеми редовно следя там какво става Simple Smile

# 119
Някой знае ли колко дълъг е сериала? 

Общи условия

Активация на акаунт