Искам да кажа ... (4)

• 32 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Shagya, четейки те и аз се разтреперих поставяйки се на твое място.
Обичта към мъжа ти няма как да отмине, независимо, че има нова любов в живота ти. Просто така ще живееш, изпълнена със спомени  Grinning Сигурна съм, че той винаги е до теб  Hug

# 151
  • Пловдив
Shagya  Hug

Таис и на мен, както на Лиляна ми напомни за Халед Хосейни...благодаря ти, че сподели тези спомени, пишеш красиво, увличаш...със сигурност с удоволствие бих те чела   bouquet

# 152
  • София
Деси, голям комплимент ми правите заедно с Лиляна, благодаря   bouquet Обичам книгите на Х. Хосейни, обичам стила и начина му на разказване. Лошото е, че честичко ме разплаква.

Искам да кажа, че съм натрупала 2 коша с мръсни дрехи, та сега половин ден ще снова между пералнята и сушилнята.

Майка ми се обади да ме нахока, защо вече не обличаме по-дебело яке на Ема. Още вчера видяла, че внучката и е с едно тъничко такова, но мислела да не ми прави забележка. Сърце юнашко не изтраяло обаче, та решила да звънне. Опасна работа са майките  Wink

# 153
  • Пловдив
Болна съм, повръщам. Няма сладкиш.

# 154
  • Пловдив
Янтра, ако е вирус ще те прекара за 24 часа, поне мен и хората около мен за толкова им мина това с повръщането, само че си като парцал ден и половина...
 Това мина, сега ме дращи гърло и като че ли чая и медът не оказват влияние Confused

# 155
  • Ямбол
Ето какво още щях да си купувам днес в зеленчуковия магазин - лимони за чая. Въртях се, въртях се да се сетя и не - взех само едни банани и една връзка праз(колкото мен почти голям) и знам, че за друго влязох, загледах портокалите, но за лимоните забравих. Сега не ми се излиза пак и ще пия кафе и след малко като ми се допие чай, ще е без лимон. нека ми, като забравям, така ще е.

# 156
Аз пък днес ходих три пъти до магазина. Обикновено ходя със списък, но реших, че този път ще запомня всичко. Ами не запомних. На третия път момчето в магазина ме погледна странно...сигурно е решил, че заради него се разкарвам. Grinning

# 157
  • София
Дъщеря ми явно пораства... вече редовно отказва следобедния сън. Днес се въртя в леглото цял час и така и не заспа. Харесвах съботите, в които двамата дребосъци спят, големият пише домашни, а аз пия кафе и се наслаждавам на това, че хем всички са у дома, хем цари тишина и спокойствие... И като казах писане на домашни и се сетих и друго - много е неорганизирано това мое голямо момче. Не искам да го уча да пише домашни докато му вися постоянно на главата, а ако не вися до него минават часове и часове, в които той вместо да пише домашно, блее в тавана. Чудя се какво да го правя. Той си е едни такъв отнесен, заплеснат и лежерен и така прилича на дядо си в това отношение.... родени са на една и съща дата и въпреки, че винаги съм била силно скептична към зодии и тям подобни сигурно все пак има трошица истина във всички тези алабализми.

# 158
Shagya,  Hug
Времето минава. Уж лекувало. Уж се забравяло. Но спомените са живи. И понякога случайно и неочаквано се завръщат в нас. За добро или не. Не питат.
Янтра,
Пожелавам ти скорошно оздравяване.
За сладкиш не мисли.
Аз да се похваля с днешния ден.
Прекрасен, слънчев, есенен ден! Тих и мързелив. Градината ни все още е зелена. Тревата расте като през май. Есента си личи по опадалите листа от ябълковите дървета и лозите. Тук-там има по някой грозд. Гората срещу къщата се оцветява постепенно. Но за първи път днес се забеляза появата на жълто-червени цветове.
И още нещо, което ме зарадва. Появиха се местните котки. Simple Smile
Има няколко в бяло-черната гама. Много са сладки. Страхливи. Любопитни. Мълчаливи. Не мяукат. Само очите им светят. А ушичките им са много особени. Връхчетата са леко завити.
Има и още писана, която ни навестява. Оранжева. Кръстих я Жозефина. Каква изненада...Оказа се, че е Жозеф  Joy Той е смел и гальовен. Идва при мен, мърка ми и се радва на човешката топлина.
А сега и да се оплача. Трябваше да ни дойдат гости. Уж към 15-16 часа. Още ги няма. Не се и обаждат  newsm78 Чудех се дали да им звънна. Но прецених, че ако нещо е възникнало при тях, редно е те да се обадят. Как мислите?

# 159
  • София
Alleisha, аз бих се обадила. Особено пък при такова голямо закъснение.

# 160
  • Варна
Сигурно е много хубаво да гледаш как гората всеки ден сменя цветовете си  Heart Eyes

# 161
.... че направих чийзкейка и понеже остана смес, го направих в чашки за крем карамел, е кво да ви кажа, попривършвам ги вече, нищо че утре ще ядем основния, но сърце не трае  Mr. Green

А и мъжът ми като ми каза, че много ме обича, аз реших че е защото съм му направила вечеря, пък той каза, че от това му зависела любовта, отдавна да ме е разлюбил  Crazy И как да го тълкувам сега това?! Та аз тази седмица готвих три пъти  Crossing Arms

# 162
  • при моите деца .....
Shagya,  Hug
Аз загубих съвсем скоро майка..... още не мога да приема, че я няма....

Onna-bugeisha, моята дъщеря е на 10, но все по-често осъзнавам, че пораства, става самостоятелна, няма вече такава нужда - ежедневна - от мен....
Е, надявам се винаги да сме приятелки...

# 163
Искам да кажа, че разбрах,че съм много по-силна психически отколкото съм предполагала и, че съм готова  да приема трудностите на живота,  които ме очакват тепърва, осъзнавайки, че те са неизменна част от него.  : Thinking

# 164
Искам да кажа, че ми е тъжно, че детето ми е голямо вече и неговият гуру е неговата приятелка. Мнението на мама вече не се брои за нищо...

Карай, май е време да отида да се оплаквам в темата за снахите  Mr. Green (досега все си мислех, че ми е рано за това и маминото агънце е малко, ама....на, пораснало и то, а аз съм остаряла Cry)

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 01:42 от Lorein666

Общи условия

Активация на акаунт