Искам да кажа ... (4)

• 32 174
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Искам да кажа, че все още имам навика да поглеждам в темите за проблемно забременяване и вчера научих много приятна новина - една от майките не само, че е бременна след огромни перипетии, но и подновява кандидатура за осиновяване - много мило ми стана!

# 736
Преди малко разбрах, че ми предстои ужасна, гадна проверка, която ще продължи цели 4 дни. ooooh! ooooh! В стрес съм, а преди деня сигурно ще съм в амок. Sick Притеснението винаги ме завладява в такива ситуации независимо, че шефът ми ме уверява ,че съм продготвена, компетентна и т.н. Сривам се психически......... Sick  

# 737
  • Варна
Някоя от вас може ли да ми помогне как да затрия завинаги Mеssеnger-а от телефона си?

Няма такава гадост. От вчера освен иконките на самия телефон, ми се наредиха и профилните снимки на потребителите му. Не че имам нещо против някои приятелки да ми се усмихват винаги като си погледна телефона, но станах разногледа.

# 738
Месинджър няма нужда да го махаш,  всички физиономии на приятели просто ги махаш след приключването на разговора. Хващаш физиономията и я плъзгаш надолу и се появява едно Х. Така се махат от дисплея.

# 739
  • София
бискит, спокойно, всичко ще мине и замине, сигурна съм, че ще се представиш идеално  Hug

Напук на сополите и кашлицата, мисля да изведа детето малко навън. Няма да се доближаваме до други деца. Има нужда от малко слънце и въздух, по дяволите, че и аз също.
Явно днес няма да спи на обяд, но карай.

# 740
На едни познати и двете им деца бяха в СМГ - първото, страхотен старт, даже е в чужбина вече. Второто обаче си провали живота - трева, наркотици, преместиха го, под наблюдение е. Уж го измъкнаха от средата, но е трудно много. То наистина си е и до дете, но просто в училище е попаднал в такава компания.

# 741
  • София
А, такива компании има навсякъде. И в Английската, и в СМГ, че даже знам за случай от АК, който завършва подобно  Sad

# 742

Общи условия

Активация на акаунт