Искам да кажа ... (4)

• 32 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
И аз довечера ще имам двама бандита на гости на 5 и на 6 и половина + моето на 6, ще вземем и още едно детенце от плуването, но то няма да спи в нас. Направила съм им лазаня още вчера, ще им направя и някакъв сок, да подивеят и лягат. Сутринта ще отидем в Икеа на закуска, толкова да ми е готино да ходим там на закуска, хем вкусно, хем евтино, хем не миеш. Ставаш, миеш очи и зъби, мяташ се в колата и отиваш да хапнеш и да се разходиш.

# 721
Евала, Янтра!
Алина, и на теб!
Янечек, мерси.

Тонке, абе ти може да си направила план от първи до седми клас, но в трети Усмивката може да реши, че иска да смени училището. Тоя четвърти клас е малкият седми.

Днес съм много щастлива, защото от понеделник, след три седмици затворничество, вече ще сме на работа- аз, и на училище-малкото.

# 722
Днес е последен срок за подаване на документи за едно обучение. Аз го открих преди малко.
На всичкото отгоре искат кандидати само от София-област. Ама че дискриминация.
Ще се обадя да видя дали ще ме вземат, като нямам претенции за спане и пътни. Simple Smile

# 723
  • София
Тонке, абе ти може да си направила план от първи до седми клас, но в трети Усмивката може да реши, че иска да смени училището. Тоя четвърти клас е малкият седми.
Каси, нека бре, аз ще се радвам, когато детето започне да си прави самостоятелно планове. Дано да са и в добра посока.  Grinning

alina_si, каква закуска има сутрин в ИКЕА? Нещо по-различно ли е от онова, което се предлага в другата част от деня. Аз съм запозната с целия асортимент, той така или иначе е доста беден, затова питам...

# 724
  • Бургас
Гостуването на приятелчетата на децата е кошмар не само за родителите, но и за съседите. Изправя ми се косата, като видя, че съседката е приютила за вечерта племенницата си, която е по-голям бяс и от нейното дете, което е момче. До 24ч. е някакъв ад.

Янтре, ако живееше в Бургас щях да ти пратя мъжа ми. Той е страхотна детегледачка. Щеше да им измисли игри, да им сложи да ядат и накрая да ги сложи по леглата  Mr. Green

# 725
А, Джул, да ти е жива и здрава племеницата.   bouquet

# 726
  • Бургас
А, Джул, да ти е жива и здрава племеницата.   bouquet

Мерси, Каси.

# 727
Каси, нека бре, аз ще се радвам, когато детето започне да си прави самостоятелно планове. Дано да са и в добра посока.  Grinning

alina_si, каква закуска има сутрин в ИКЕА? Нещо по-различно ли е от онова, което се предлага в другата част от деня. Аз съм запозната с целия асортимент, той така или иначе е доста беден, затова питам...

Ето я.
По-различна е, има я само от 9.00 до 10.30 часа и е на цената на едно кафе.
На нас ни е мнгоо вкусна, вече доста месеци ходим почти всяка събота и неделя и не ни е омръзнало.
Събираме се няколко семейства, децата после играят в детският кът, ние си бъбрим или се разхождаме.

# 728
  • Резерват "Северозапад"
Искам да кажа, че дъщеря ми ще ме побърка Wink!
Решила е, че иска да ходи на уроци по китара. Това добре, но програмата и е доста натоварена - понеделник и сряда - английски, вторник и петък - шах, събота до обяд курс по математика, а четвъртък след обед - самостоятелни занимания по математика Laughing...и кога newsm78? И тя ме успокоява - той учителят, имал гъвкаво работно време - можело и в неделя ooooh!.
Не знам как да постъпя, май ще я пусна да пробва с тайната надежда да се откаже Mr. Green.

# 729
  • София
Янтре, ще ми е интересно да ти чета постовете довечера  Laughing

# 730
  • София
alina_si, мерси за информацията. За съжаление май така и няма да опитаме тази закуска, защото почти винаги ходим вечер в ИКЕА.

# 731
Хм, първо зъбче...  Ели първите четири ги изгълта с едни тостери, които й купувах след градина. Бях се притеснила, че ще може да хапе и със задник вече. На Георги успях да му изтръгна зъб и май го прибрах някъде.
Сутринта заставам пред гардероба и както всяка сутрин установих, че няма какво да облека. Тогава ми проблесна, че ако сега не поднося на Ели дрехите, догодина ще са ми големи! С чудна блузка съм!

# 732
  • До хладилника, който обичам
Дори и само с кафето с доливане веднага ме спечелват, много обичам сутрин да лоча безкрайно кафе, ама да не е много силно, че вече старост-нерадост. Полека-лека ще стана като американците, дето по думите на първите емигрирали натам, пиели кафе 'негърска пот' (в смисъл, рядко и полупрозрачно, без други намеци).

Янтра, не ти завиждам Mr. Green

За университетите - донякъде се радвам, че децата ми са с такава разлика, че няма да ми се застъпят. От друга, ако не учат безплатно или за малко пари (т.е. да остане да плащаме само режийни и т.н.), при сегашната ни финансова ситуация мога да изуча 0,35 деца Mr. Green

# 733
  • София
И аз бях много силна по плановете Laughing Образование, деца, кариера, финанси, всичко ми беше подредено и разграфено, направо да ми завиди човек. И после мъжът ми се разболя и всичко отиде по дяволите. Борихме се буквално за оцеляване на всичко, което е важно за нас, от а и б...
Сега съм благодарна за всеки миг спокойствие, щастие и за всяка възможност за развитие. Гледам да не ги пропускам и плановете ми се простират от сряда до уикенда...Децата само искам да са живи и здрави, и щастливи Praynig
Големият също прави намеци за СМГ, струва ми се иска да копира свой съученик, койтоще кандидатства. Аз го отказах. Много ни е далече. Ще пътува по 40 мин. до час и нещо в трафика. Никое добро образование не си заслужава да осъдя детето си на 2 часа дневно път на тези години. Казах му, че ако много иска, може да отиде, но като му обясих къде е и че ще трябва да се оправя самичък, му мина меракът.
Кутия със спомени си имам и аз. Пазя основно рисунки, снимки, първо паднало зъбче, една къдричка Heart Eyes Хубаво е, особено за децата, радват се.
Честит празник на Джули и дупе да е яко на Янтра Mr. Green Гледала съм макс. четири. Със седем предполагам е още по-яко!

# 734
  • София
На моя преподавателка от университета детето учи в СМГ, изобщо не са доволни от училището.
На мен ми се случи веднъж да вляза да замествам учител там и ми настръхна косата.

Но СМГ окончателно ми слезе на дъното на всички класации когато през първата година от пренасянето ни в новия апартамент, не минаваше и ден през който да не се разправям с разни кретенчета, които тъпо и упорито бяха решили, че слушането на чалга, пиенето на бира и трошенето на бутилките е най-забавно да става в градинката до даскалото им, около и във детската площадка. 

А когато им кажеш, че бутилки не се чупят там където има прохождащи дребосъци, те ти казват ''Аре махай са ма, тъпа лелка''.

Навремето когато учех в Английската имах приятели от СМГ, все пак училищата са близо и често киснехме заедно в Заимов. Бяха готини, умни хора. Сега масово слушат чалга и са изпростяли до неузнаваема степен. Това го казвам с огромно съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт