Искам да кажа ... (4)

• 32 176
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
Аз също пазя русите къдрици на първото дете ,
бебешко одеялце , първите обувчци на най-малкия .
И пъпчета още са при мен ...
Абе луда работа .
Но , за дарение на коса за перуки съм много ЗА.
Това е благородно действие и само една такава жена знае
дали е едно и също със изкуствена перука или естествена .

# 691
Майка ми пък до ден днешен пази едни много красиви пантофки, които ми разправяше, че били мои. Едни такива вносни и необичайни ми се виждаха, съответно мистериозни.  Laughing След години се оказа, че са били купени от първото ѝ сериозно гадже, който пътувал по корабите и донесъл пантофки за бъдещото им дете. Закачка някаква. Така и не се оженили, починал от левкемия на 20 и няколко години. Но пантофките още стоят.

# 692
Аз пък искам да кажа,че ние  тази вечер бяхме на гости при мама и татко и ми беше много уютно.
Татко ми беше купил любимата биричка,мама беше изпържила огромна купа с картофки  Heart Eyes
По някое време ходихме с мама да търсим книги да ми даде да си чета и ми даде книгата,която е чела докато е била бременна с мен и е определила как ще се казвам.
Нямам търпение да си седна някой мързелив следобед и да я започна.
Скрит текст:
Много е приятно тук,чета ви с голямо удоволствие.
Нино,не си давай плитката,пази си я.Майка ми още си пази нейната и зетя не я има за вещица  Laughing

# 693
Знам, че коси се пазят до пълнолетието на човека, после се изгарят. Къдрицата на сина ми я пазя, но ще й дойде реда след някоя година Simple Smile

# 694
  • Варна
Другото, което си мисля е , че на един онкоболен последния проблем му е дали перуката му е от естествен или изкуствен косъм.
Не е така. Онкоболната жена, си остава жена и иска да изглежда добре и да не си личи, че е с перука.
Тези, от изкуствен косъм си личат отдалече.

# 695
Сега като Ви чета, аз се сещам че в къщи и ние имаме шкаф където майка ми също пази моя коса, първото ми бележниче от детската градина (тогава  вместо оценки ни лепяха вътре пеперудки и пчелички) разбира се наред с това и бяха няколко касети TDK където бяха записани първите ми думички които съм казала , първите саморъчно изработени картички за 8ми Март и някой други празници ... о  имам и първия ми беберон . Като се замисля доста работи имам от детството запазени. Thinking

# 696
Имаме си една голяма кутия с две отделения, в която пазим най-милите и скъпи като сантиментална стойност неща, ползвани от децата ни. Самите те много обичат да отваряме кутията и да им разказвам. Понякога изявяват желание и да сложат по нещо свое, за което смятат, че им е важно. Simple Smile

Преди да почине, майка ми много се вълнуваше, ако издържи химиотерапията, дали ще си намери хубава перука от естествен косъм. Беше на 62, милата ми, но много й беше важно "да съм си същата заради вас, децата".
Коса бих дарила, но природно съм ощетена откъм такава, съответно я нося късо.

И искам да кажа, че времето минава толкова бързо, че утре вече се виждам като майка на студенти, защото сякаш вчера бях току що родилата голямото си дете.

# 697
  • София
Бърдс, много ти благодаря за инфото за авиошоуто. Юпииии, кеф - ще ходим! Ще оплакна оченца в млади пилотчета.  Mr. Green
те няма ли да са далеч от теб? там, някъде горе из висините?  Whistling
Е, нали първо бъдат изложени хелокоптерите и изстребителите. Предполагам, че все ще се навъртат и пилоти наоколо.  Grinning

В една голяма кутия периодично слагам неща от и на дъщеря ми. Първите са положителния тест за бременност, гривничката от родилното, първите й чорапки и гащеризонче, рокличка. Те са миниатюрни.  Heart Eyes Когато пъхам нещо ново в кутията, разглеждам вече сложените неща и си поревавам.  Crazy

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 09:07 от tonkabonka

# 698
Аз пазя пъпчето на детето, кутийката от биберон и биберона му. Пазя и първата му рисунка. Госпожата беше тълкувала възможностите му и помня: умее да ползва химикал, рисува съсредоточено в границите на листа Simple Smile Ако не знае човек че това е рисунка на 3 годишно дете, може да си помисли, че някой в момент на ярост е драскал  Mr. Green Помня и в първи клас, като отидох да го вземам веднъж и имаше излобба на рисунки. Бяха рисували дъга, небе и една от рисунките ми направи силно впечатление - супер цветна и шарена, свежи искрящи цветове. Чета на кой е - оказа сена моя син. Стана ми много приятно, че приема по цветен начин живота. Снимах я и бях много щастлива   Heart Eyes

Пп ако има грешшки - извинете, пиша от таблета, после ще редактираам   Embarassed

# 699
  • Луната ни пази
Искам да кажа, че съм много наранена от отношението на приятелка.
Аз също пазя кичур, зъбче, пъпче, рисунки на дъщеря ми. Майка ми пази моите и на брат ми Simple Smile.
Каси, моята кокона е на 6, но аз имам планове вече и за университета, в който ще учи Simple Smile. Все ми казват, че бързам и ще е скъпо. Е, да де, ама за това спестявам от сега. Искам детето ми да има сигурност, дори и, недай Боже, се случи нещо с мен. По принцип съм казала на брат ми, че ако нещо стане, отговорността ще е негова, но искам да е подсигурена. Сега, докато имам възможност да спестявам, го правя. В интерес на истината имам план къде ще учи до университета. Той ще е неин избор. За мен са важни езиците и талантите. Водя я на балет, английски, пеене и йога. Не я натискам, защото не искам да прави нещо на сила. Тези неща и харесват и се забавлява. Естествено на мен ми идва нанагорнище, защото няма ден, в който се прибирам преди 7 и половина- 8 вечерта. Но ще издържа Simple Smile Simple Smile Simple Smile. Добре, че съм втора смяна на работа и отивам към 10 часа.

# 700
  • София
Шагия, аз също имам розови планове за бъдещето на дъщеря ми, но ти направо ме разби. Пари за университет няма да й събирам. Ако е достатъчно кадърна и умна, ще си издейства стипендия. Бих искала да учи в чужбина, но това от нея си зависи. В крайна сметка ние какво искаме, и те какво ще направят с живота си, са съвсем различни неща. Стигнала съм до извода, че най-важно ми е детето да е здраво и относително щастливо. Пък ако иска да продава и на сергия на пазара - изборът е нейн.  Wink
Засега съм я уредила в прилично училище от 1-7 клас. После ще я видя колко й е акълът.

# 701
Планове нямам. Просто се виждам като майка на студенти. Simple Smile
Но те, плановете са за това да не се случват, както ние сме ги конструирали.
Ето, и това едното в подписа ми не съм очаквала да го има в живота ми, но сега се кикерчи до мен на спалнята.

Иначе голямото ми рожбе си има планове. Сега драпа за СМГ след четвърти клас. Дали съм съгласна не е важно, но уважавам амбицията.

# 702
  • Бургас
Днес сладката ми племенница става на 6г. Как бързо лети времето. Толкова добро, умно и възпитано детенце е. Дано и моето дете някой ден да прилича на братовчедка си.

Shagya, аз съм същата като теб. Всичко ми е организирано за години напред. Аз съм на принципа "Аз да съм подготвена, а пък то каквото ще да става".

# 703
Вие се виждате като родители на студенти, а аз вече съм панирана, че след две години ще съм родител на шофьор, още гимназист.
Как растат тези деца не е истина.
Сега е във ваканция и се шляе по цял ден. Искам си бебето пък....

# 704
Все планове правя, мисля, уж нареждам всичко и ... бам, всичко се подрежда по коренно различен начин  Wink без дори да съм си помисляла, че може да стане така  Grinning
За децата си планове далечни не правя, сега трябва да растат и да учат, след време, каквото такова Grinning Искам само да са здрави и щастливи, където и да са, с който и да са  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт