Искам да кажа ... (4)

• 32 187
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Мерси Nino  Hug, но аз изобщо, ама изобщо не съм човек на импулсивните решение и направо мислех, че ще получа инфаркт. И си платих таксата, за да не размисля. Истината е, че това ще е в мой плюс не само за конкретния случай, заради който трябва да я завърша тази специалност. Абе каквото такова, 2 семестъра са, те половината ми го признаха  Mr. Green

miss july, навън напоследък готвят отвратително! В центъра ни е офиса (до Александър Невски) и няма къде да се яде - единият ден пилешка супа с два!!!! пръста мазнина отгоре, махах я сама, на другия ден в друго заведение - картофена крем супа под всякаква критика, ама под всякаква. Е Боже.... това са елементарни ястия! За лазанята и рулото Стефани, дума няма да отварям. Започвам пак да си нося от вкъщи, нямам друг избор. А и като си представя, че кухнята може да е същата, бляк!

# 646
  • София
Напълно подкрепям Peace И аз нещо не мога да си намеря ресторант по вкуса. Има някои биват, ама така да ме заплени, че да ходя там 20 години и да си е "моето място" - тц. Последното наистина вкусно нещо, което ядох навън, беше в едно заведение в квартала - Бесо. Беше ново, току що отворено. Гледам и детска площадка спретнали и се зарадвах, че ще си имаме хубаво местенце наблизо. Леле, че като го налазиха от софийския "хайлайф"...Не може да влезнеш вътре без резервация и задължително някъде около теб ще седи някой с бодигардове. Мерси Stop Може и да са запазили качеството на храната, не знам, не съм стъпвала скоро, но тази обстановка ми идва малко в повече.
МърМяу, моят съвет е да си помислиш хубаво имаш ли наистина нужда от тази магистратура, особено ако я записваш под натиск. Живеем толкова динамично и сме на етап, когато времето ни е ценно, не бива да се пилее за поредната тапия без практически смисъл. Така че, ако наистина ще научиш нещо - чудесно, човек трябва да се развива докато е жив, ако ще е само за дипломата - аз не бих се занимавала, колкото и нищожни усилия да ми коства. Безцелното учене освен като превенция на старческото оглупяване, няма друг смисъл.

# 647
Хух, докато живеех и аз в квартала, седнахме веднъж в знаменитото Бесо, ами то ми приседна и пиене и всичко, такава концентрация на хора, които гледат лошо и се тагват, не бях виждала досега, та си тръгнахме набързо, по живо по здраво.

# 648
belinda, трябва ми, свързана е с кариерно развитие - конкретно предложение, не имагинерно. Мина ми шаша, сега съм супер спокойна и даже се радвам, защото аз щях да го мисля поне 6 месеца още (мислех го от поне толкова  Mr. Green, нали ви казах, че бавно взимам решения, а днес направо ме изкараха от офиса, няма "ама трябва да помисля малко!"). Та това ми е второто спонтанно решение, първото беше да кажа "да" на мъжа ми - не го очакваш и трябваше да кажа на момента  Laughing

пп - определено има какво да науча, винаги има Simple Smile

# 649
  • София
А, щом е така, давай смело Hug

Юлия, нали...Направо не знам какво се случи с това заведение, не изглеждаше така в началото...Ходихме 2-3 пъти, след като го откриха...Единия път, министър празнуваше РД, гостите все политически "елит", та ти иде отвътре да почнеш да мяташ ножове...Другия път някаква друга "звезда" ще да е имало, щото не можехме да се разминем на вратата от дебеловратковци. Аз не мога да се храня  с децата си в заведение, в което има хора с оръжие...И веднъж ни върнаха от вратата със " само с резервации сме, фръц", а вкъщи нямаше нищо за ядене и им теглих една майна...Не съм стъпвала вече няколко години. Само им гледам отвратителните реклами от улицата, да се чудиш дояжда ли ти се или ти се дотакова...Язък, много вкусно готвеха.

# 650
  • София
Бърдс, много ти благодаря за инфото за авиошоуто. Юпииии, кеф - ще ходим! Ще оплакна оченца в млади пилотчета.  Mr. Green

# 651
Бърдс, много ти благодаря за инфото за авиошоуто. Юпииии, кеф - ще ходим! Ще оплакна оченца в млади пилотчета.  Mr. Green

те няма ли да са далеч от теб? там, някъде горе из висините?  Whistling

# 652
  • Луната ни пази
Ах, вие, шоколадки такива Simple Smile Simple Smile Simple Smile Аз шоколад и сладко по принцип не обичам и не можахте да ме изкушите Simple Smile Обаче палачинки с мед...ммммм. Добре, че се прибрах преди малко, иначе щях да се метна да правя палачинки. Сега гледам Брадъра на препечени филии. Чета и за изпит, на 18ти е.
На 17ти трябваше да отида да си взема дипломата за третото висшУ, за първи път щяха да ми сложат тога, но изпитът на 18ти ми провали плана, хвана ме яд. Сега ще си я получа по куриер  Confused .
Завид за авиошоуто.

# 653
  • Пловдив
"Млада жена убита от динозавър"

# 654
"Млада жена убита от динозавър"

Какво туй, бре Янтре:)

# 655
  • До хладилника, който обичам
Сензационно заглавие? Laughing

Чудя се дали да не си отрежа косата и да иде за перука на онкоболни. Жал ми е, ама пък расте, нали.

# 656
Много ме е яд, имах разкошна дебела плитка и преди години майка ми каза, че се е разплела и ме попита да я изхвърли ли и аз с все акъл казах да Tired Щеше идеално да послужи сега за подобна инициатива.

# 657
И аз още не съм решила за моята плитка. Така и така съм на тема "искам да кажа с моята снимка", дали да не ви я покажа и да ми дадете още малко кураж да се разделя с нея.

# 658
  • До хладилника, който обичам
Поне я покажи, даже да не вземеш решение сега.

# 659
  • Бургас
Сензационно заглавие? Laughing

Чудя се дали да не си отрежа косата и да иде за перука на онкоболни. Жал ми е, ама пък расте, нали.

Не ми отива къса коса, но ме накарахте да се замисля дали да не се разделя с нея в името на добра кауза. Само не знам къде да отида, как се процедира.

Общи условия

Активация на акаунт