Искам да кажа ... (4)

• 32 306
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Започнах да чета една книга, много ми е увлекателна беше любов от пръв поглед /корицата ми се струва прекрасна/.

# 631
  • София
Бърдс, къде ще е това авиошоу?
Аз съм близо до летището, но не съм си вкъщи и не знам какво е положението...

# 632

Обявиха програмата за авиошоуто в София на 11 октомври
Написано от Списание АЕРО

ВВС обявиха програмата за авиошоуто, под надслов "Това сме ние", които ще се проведе на 11 октомври 2014 г. на летище София. Летателната програма започва в 13 часа и ще продължи два часа.

Шоуто ще бъде открито в 13,00 часа от парашутисти, които ще изпълнят скокове от транспортен самолет C-27J Spartan.

След тях следват полет във формация „клин” от вертолети Bell 206, Cougar и Ми-17. След това Ми-17 ще демонстрира пожарогасене с кофа на външно окачване от типа „бамби бак”.

Bell 206 ще демонстрира фигурен пилотаж на малка височина в двойка.

Следващо в програмата е комплексна демонстрация на вертолетната авиация, която ще започне с демонстрация на десант по способа „бързо въже” от AS 532, а Ми-17 ще осигурява охрана от въздуха. Веднага след това ще бъде показана аварийно-спасителна акция с използване на носилка „Спенсър” и след това десантната група ще бъде изтеглена от зоната. Всичко това ще приключи с групов поздрав от Bell 206, Cougar и Ми-17.

В програмата следва групов пилотаж на пределно малка височина на транспортни самолети C-27J и сложен пилотаж на PC-9M на малка височина.

Следващата част от шоуто е посветена на реактивната бойна авиация и започва със сложен пилотаж на малка височина от МиГ-29. Су-25 ще покаже бойно маневриране и атаки по земни цели в двойка, след което единичен щурмовик ще демонстрира сложен пилотаж на малка височина.

МиГ-21 ще демонстрира фигурен пилотаж в двойка и прикритие на летището, а след него МиГ-29 ще демонстрира на публиката маневрен въздушен бой.

Последните демонстрации ще са с реaктивния учебно-тренировъчен самолет L-39, който ще покаже фигурен пилотаж в двойка и сложен пилотаж на малка височина.

Шоуто ще се закрие с формация МиГ-21, МиГ-29 и Су-25.

През това време на земята ще бъдат изложени на показ МиГ-21, МиГ-29, Су-25, РС-9М, РС-12, L-39ZA, AS 532AL Cougar, Ми-17, Bell 206, C-27J Spartan, Ан-2, Ан-26, Ан-30 и L-410. Както и зенитни комплекси „Нева”, „Волохов”, С-200 и С-300 и радиолокационни станции ВТ-1 и „Венера”.

Шоуто ще се проведе на 11 октомври (събота). Входът за публиката ще е от към Северния район на летище София. Вратите ще бъдат отворени в 11,00 часа. Входът е свободен.

# 633
BirdsFlu , благодаря Laughing

# 634
Ще си правя лазерна корекция на очите, но попаднах на тема с несполучливи такива операции и сега умирам от страх. Някой да ми даде мъничко кураж, ако се е подлагал на такава корекция  Praynig

# 635
Благодаря за палците  bouquet Всичко ми е на шест, много се радвам newsm44. Връщам се да чета.

# 636
Ая, моя позната си направи преди 4 години и е изключително доволна. Твърди, че само страхът е бил голям, всичко е минало наред. С късогледство беше и ненавиждаше очила, та се нави. А аз така съм се сраснала вече с очилата, че дори да не са на мен по случайност, си имам тика с пръста да ги наместя на носа Crazy

Сигурно има отделна тема, но да напиша ред за риалитито на Манчев. Целта му явно е реклама на участващите заведения, но за мен си е чиста анти- мърльовците и да им заметеш и да им блеснеш, пак си остават такива.

# 637
И аз гледах на Манчев предаването и горе долу съм на твоето мнение, даже съм на твоето направо. Предполагам, че има хора, които имат нужда просто от обновяване и може да им е старо, но чисто и тогава идеята би била прекрасна. Но за снощната серия ..... много се трогнах като им го обновиха, супер е такива неща да се случат на някакви хорица, ама не знам дали точно тези ще съумеят да го поддържат, дано!
Иначе Манчев ми е много готин Simple Smile

# 638
Е аз не бих отишла там, щом е била такава хигиената, такава и ще си остане, просто отвън вече е по-лъскаво, нито като им показа как се готви телешко варени, винен кебап и тиквички, те ще започнат да готвят по-добре и по-хигиенично.

# 639
Мъ℘♥Мяɣ , пропуснах - чудесно си направила за магистратурата! Аз съм за такива импулсивни решения : )

# 640
Като гледам май във всяко предаване ще е застъпена най-вече хигиената, а това и хиляда Манчевци да дойдат, без поддръжка не става. Чичо Тошко пак ще си направи едно миндерче на новите дивани и пак ще натуря кашоните - чак ме сърби след половин година да ида и да се уверя с очите си Laughing

# 641
Джулка, благодаря за куража   bouquet По принцип не бих се навила, но имам голяма разлика в диоптрите на двете очи и затова ми го препоръчаха...

# 642
Ая  Hug Аз не се навивам най-вече заради това, че уж след определен ( кратък ) период, проблемът с очите се завръща. Дори спорих с майка ми по въпроса като бях по-малка и тя каза ако толкова беше ефикасно, нямаше никой богаташ да носи очила и наглава не успях да излезна Simple Smile Ама ето, че тази позната не се оплакала от рецидив с намаленото зрение, макар да мина доста време.

# 643
Искаше ми се да отидем на авиошоуто, но ще го пропуснем. Моят мъж естествено е на работа точно тогава (осигурява полетите от земята), а сама не ми се пътува.

Предаването доста ме погнуси. Аз в показаните ресторанти не бих отишла. Не че всички не сме ходили и в по-големи дупки, но човек веднъж се прецаква. А така да видиш мизерията по ТВ и да отидеш там...трудна работа. Simple Smile

# 644
  • Бургас
Е аз не бих отишла там, щом е била такава хигиената, такава и ще си остане, просто отвън вече е по-лъскаво, нито като им показа как се готви телешко варени, винен кебап и тиквички, те ще започнат да готвят по-добре и по-хигиенично.

Абсолютно. Мърляч ли е един човек и в Кемпински да го сложат да готви, ще го направи дупка. И тази бабичка въобще не й е мястото там. Възрастните хора вече недовиждат, хигиената им е занемарена. Нито помнят кога са се измили последно, нито им идва на акъла, че са пипали нещо мръсно и е редно да се измият преди да започнат да правят нещо друго, пипат всичко наред /посуда, шкафове/ с мръсни и омазнени ръце.
Това заведение ако едно телешко и тиквички не може да направи като хората, интериора е най-малкия му проблем.
Винаги съм се изумявала като съм сядала в заведения и съм яла храна, която аз, която не съм готвач, готвя по-добре. И то елементарни ястия като мусака, пиле с ориз, супа и пр.

Общи условия

Активация на акаунт