, но аз изобщо, ама изобщо не съм човек на импулсивните решение и направо мислех, че ще получа инфаркт. И си платих таксата, за да не размисля. Истината е, че това ще е в мой плюс не само за конкретния случай, заради който трябва да я завърша тази специалност. Абе каквото такова, 2 семестъра са, те половината ми го признаха miss july, навън напоследък готвят отвратително! В центъра ни е офиса (до Александър Невски) и няма къде да се яде - единият ден пилешка супа с два!!!! пръста мазнина отгоре, махах я сама, на другия ден в друго заведение - картофена крем супа под всякаква критика, ама под всякаква. Е Боже.... това са елементарни ястия! За лазанята и рулото Стефани, дума няма да отварям. Започвам пак да си нося от вкъщи, нямам друг избор. А и като си представя, че кухнята може да е същата, бляк!
И аз нещо не мога да си намеря ресторант по вкуса. Има някои биват, ама така да ме заплени, че да ходя там 20 години и да си е "моето място" - тц. Последното наистина вкусно нещо, което ядох навън, беше в едно заведение в квартала - Бесо. Беше ново, току що отворено. Гледам и детска площадка спретнали и се зарадвах, че ще си имаме хубаво местенце наблизо. Леле, че като го налазиха от софийския "хайлайф"...Не може да влезнеш вътре без резервация и задължително някъде около теб ще седи някой с бодигардове. Мерси
Може и да са запазили качеството на храната, не знам, не съм стъпвала скоро, но тази обстановка ми идва малко в повече.
Щеше идеално да послужи сега за подобна инициатива.