Искам да кажа ... (4)

• 32 286
  • 742
  •   1
Отговори
# 330
Есето е като за дете на 5-6години, не в 4ти клас на 10г.

Искам да кажа, че малкия е болен....тече му носа, има и лека кашлица. Изглежда и тази година каката ще носи вируси и зарази от училище, а той ще ги лепва.

Имам ужасно главоболие...

# 331
Искам да кажа, че напрежението след изборите ми стихна. Браво на мен, научих се да го преодолявам бързо. Преди не ми се получаваше така.
Пак ми се доготви, дочете, дотривиалничи  Heart Eyes

# 332
  • Пловдив
Готвя доста по-сложни неща от спагети...за пореден път спагетите ще отидат в на кучето паницата, повече опити с тях няма да правя  Crossing Arms

# 333
Ама как така, я ми ги загърни в една кутия за у нас! Това е универсално ядене. Натроши му сиренце , захар и прясно млекце като за кус-кус и пак си ги изкусай. Може и с течен шоколад, може с всичко Simple Smile

# 334
  • Варна
Никога не съм готвила спагети  Mr. Green

# 335
кви спагеттти, пицца рулз  Mr. Green

# 336
  • Ямбол
Много лесно и бързо правя спагетите.

# 337
  • Варна
Чета, че в една затворена група, едно момиче е пуснало снимка на мъжа си, че го подарява и всички се забавляват дружно на негов гръб, с най-добри чувства, разбира се. Добрият тон на шегата не излиза извън рамките.

Аз съм малко с черен хумор, но точно тази шега не я разбирам и повече ме "шокира", отколкото забавлява. Защо ме шокира? Защото има снимка на харизания младеж.

И в бг мама е имало подобна тема, но не си спомням там да са споделяни снимки на мъжката глава, сила и семейна опора.

Вие бихте ли се забавлявали по този начин - със снимка на вашия мъж или бихте ли се включили в наддаването върху снимката и описанието на подарявания мъж? Simple Smile

# 338
На мен есето ми харесва. Написано е с чувство за хумор.
Аз скоро готвих спагети с тиквички. Звучи като странна кобинация, но се получи страхотно.
Това със снимката. Shocked..не знам, хора всякакви
Малкият продължава да кашля като спи, макар през останалото време да е весел, жизнерадостен, див. Бях два дни болнични миналата седмица, след това събота и неделя работих, вчера го гледа мъжа ми,а сега ще се наложи пак да излизам в болнични. Доста неприятна ситуация, но не мога да го оставя да ходи на градина кашлящ. Не е добре и за него, и за другите деца.
Таис, не е било твоето място. Не можеш ли да даваш частни уроци?

# 339
  • Ямбол
Със сигурност не е мой тип забавление.

# 340
Не го разбирам това с наддаването за мъжа.

И моя малкия цяла нощ кашля...днес сигурно ще го заведа при педиатърката, макар че тя е една...почти безсмислено е ходенето. 

# 341
  • София
И аз цяла нощ кашлям Confused Утре ще водя малкия на ваксина - втори прием на противохепатитна ваксина и си планирах аз да се ваксинирам с противогрипна. Явно и тази година няма да мога, просто ми писна Twisted Evil

# 342
Искам да кажа, че днес дъщеря ми става на 1 годинка и се чувствам все едно съм дете и аз имам рожден ден Crazy

# 343
Добро утро!
 svetlina* , да е жива и здрава дъщеря ти! Аз също много обичам и моят рожден ден и този на детето си Simple Smile
Снимка на мъжът ми не бих пуснала, това е пошло. Ако той ме размята по някакви сайтове, били те тайни групи или не, не бих се чувствала добре, но всеки си знае.

# 344
  • София
Вие бихте ли се забавлявали по този начин - със снимка на вашия мъж или бихте ли се включили в наддаването върху снимката и описанието на подарявания мъж? Simple Smile
Тцъ. Не може само око да види. Трябва и ръка да пипне.  Joy
Имаше една тема преди време "Покажете мъжете си" или нещо подобно. Аз моят го показах, ама не съм го харизвала на никого.

И аз разкарах тъпата кошница до отговорите.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт