Искам да кажа ... (4)

• 32 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
A пък аз не разбирам защо ви е вкусна тая Нутела, купих веднъж заради хвалбите, които получава точно този шоколад и нищо особено, никак не може да се сравни с течния шоколад, който знам от мама - със сухо мляко се прави. У нас запаси шоколад никога няма, защото всичко се изяжда мигновено. Онзи ден донесох за децата 4 шоколада от по 400 грама и за ден и половина опустошиха всичко.
Ядки не обичам, освен ако не са в сладкиши, но пък мразя лешниковата паста, която тъпчат навсякъде. Течен шоколад без този противен мирис на лешници не съм намирала. Целите лешници са друга работа, тях ги обичам с шоколад.

# 586
Аз да се оправдая, че не съм яла Нутела, а сладко. На мен рядко ми се купуват течни шоколади, че били МАЗНИ според мъжа ми, и за сметка на това ми купува по 2-3 черни шоколада понеже знае, че по не ги харесвам и се подмятат по-дълго време из шкафовете.
Правих печените ябълки онази вечер и понеже бях попаднала на рецепта, че и масло може да се сложи, е не ми разреши - излишно мазно щяло да стане. Ядки - сурови всяка вечер имаме. Печените не са разрешени, че нямали полезности в тях. Добре, че го играе стопер, че ме "спасява" от прегрешения Stop

Искам да кажа, че ми е тъпо. Вчера на тръгване от работа, минавайки покрай една кооперация ми замириса много приятно. Около мен нямаше хора, което автоматично изключи да е мирис на парфюм. Обърнах се и виждам една роза, червена, самотна, уханна. Супер готино ми стана. Днес идвам на работа и някой е пречупил цветето. Счупена е и вече повехнаха Sad Розата е във дворче, има ограда, ама ако си постави за цел човек може да я достигне с едно протягане. Стана ми тъпо и скапано  Cry

# 587
Много сладко ядете  Laughing

Аз ям течен шоколад на високосна, но затова пък го мажа на филии  hahaha
Ако не е на филийка, го ям със солети вместо лъжица  Flutter

# 588
Искам да кажа, че започнах антибиотик, колкото и да не ми се искаше, но такъв е животът и това ще се преживее.

И аз Нутела не съм яла никога, но сега Янечек като ме подсети за домашен течен шоколад, ще взема да си купя сухо мляко и да си направя, обожавам го.

# 589
  • София
Значи Тони, като те каня на гости, да не ти правя палачинки с шоколад  Wink
Значи, Джулка, не приемай думите ми толкова буквално!  Crossing Arms  Wink

# 590
Веднъж пробвах да направя домашен течен шоколад, ами нищо не стана. Рядко като вода, грам не се с гъсти.

Вчера ми се срина нещо мозилата и и направих рестарт.
Не ми се загубиха отметките, но други работи се попрецакаха, та едно по едно си ги оправях.
Дразни ме обаче страшно много, лентата с хората в чата на Фейсбук. Преди натисках един път върху чат и ми излизаше като изскачащо меню. Натисках още един път и се прибираше.
Е сега не иска и не иска, трябва да вляза всеки път в настройки и да задам Скриване на страничната лента.
Изобщо нямам спомен от къде и как съм го направила преди да се показва и скрива само с едно кликване.

# 591
Искам да кажа, че правя палачинки  Crazy

# 592
  • София
С Нутела ли ще ги хапваш?  Mr. Green

Аз не ям палачинки с шоколад. Ям ги с мед, или с мед и банан.

# 593
  • Пловдив
Ако не спрете да ядете аз ще се пръсна! И всички ВИЕ ще сте виновни!  Crossing Arms

# 594
Обожавам солени палачинки....повече отколкото сладки.
Ако са сладки с мед, или сладко.

Ядки, обичам да хрупам бадеми и шам фъстък.

# 595
  • София
Аз вчера толкова ядох, че лягайки си снощи, се почувствах омърсена. Днес съм се наказала.  Naughty
На обяд ще хапна една пилешка супа, а довечера салата с филия ръжен хляб.

# 596
  • Пловдив
 Joy и аз правя палачинки /за първи път, дано ми се получат/, ако станат ще се ядат с шоколад, мед или сирене /това предлага магазина/

Вкъщи винаги има нещо сладко - шоколад, вафла, пастички, толумбички /обичам просто/, е и ядки не отказвам - кашу, бадем...

# 597
С Нутела ли ще ги хапваш?  Mr. Green

Не.Не съм излизала да купя.

Аз ям палачинките със сирене или с мед.СинО обаче ги унищожава само с течен шоколад  Grinning

# 598
Искам да кажа, че съм болна. Не мигнах цяла нощ от болки в гърлото. На всичкото отгоре утре ще пътувам, няма да ме има 3 дни. Синът ми е много привързан към мен и не знам как ще го понесе. И това не ми дава мира, примесено с боледуването ми идва да се пръсна.

# 599
Преди около месец рязко и изведнъж спря да ми се яде сладко. Нямам никакво обяснение. Напротив, плаша се. Чета като луда из нета, какво може да означава това.
Шоколадът винаги е бил мой верен спътник, а за тортите да не говорим. Влизала съм сама в сладкарница, и съм си поръчвала ( и изяждала  Blush) три (!!!) парчета торта. Ставала съм посред нощ за "само една лъжичка" течен шоколад... Мъжът ми и детето не ядат сладко въобще, затова поддържането на запаси и обикалянето по сладкарници винаги е било моето малко лично бягство от всичко и всички... Имаше период, в който и кафето си пиех със захар.

Ако някой има идея на какво може да се дължи, да пише. Съвсем сериозно.

Общи условия

Активация на акаунт