Аз пък не знаех, че веганството има такова благотворно влияние, да взема да пробвам някой път

Не се отразява така веганството, само е привидно, защото докато гладуваш, топиш собствените си мазнини, които са отлична храна за тялото ти, всъщност - най-добрата. Затова блестят косите и ноктите са здрави, докато килограмите се стапят, проблемът идва, когато свършат запасите мазнини и започнеш да страдаш от недохранване, всички дългогодишни вегани страдат от косопад, а кожицата им е прозрачна и безцветна, абе въобще погрознява се много. Но наистина има период на разхубавяване, докато имаш какво да стопиш. Без месо може, ама без яйчица, мляко и масло няма как.
Чудех се дали да споделя, но хайде - не подкрепям инициативата дари коса за онкоболен, защото това означава, че приемам химиотерапията като нещо правилно, а аз категорично смятам, че това не е лечение и от първа ръка знам на какво заприличва човек, минал дори един курс химиотерапия, ако оживее въобще, че да се налага да се крие с перука. Освен това не разбирам какъв е смисълът от тази игра със състраданието на хората, една перука не е много скъпа, не е нужно да е от естествена коса.