Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 895
  • 697
  •   1
Отговори
# 15
Аха. За Месечинката ме е още яд.

# 16
  • Сливен
Хайде и аз тук, Поспаланчо, темата е страхотна   bouquet
За да не е само запис - моят разярен лъв - Ивайла, вчера така зверски е ухапала уж най-добрата си приятелка на яслата, ухапаното е на едната бузка и е синьо. Снощи говорихме много , обеща да не се хапе, ама до другия път когато се скарат за някоя играчка.
Прави сте, че много мами не се разписват вече, на мен темите в ИБ и тази тук са ми много любими.
Хубав петък  smile3558

# 17
Месечинката е активна във фейса  Rolling Eyes

Имен страшно ме е яд за дрехите, такива красоти есенни взехме , някои не ги е обличала  Sad  тука освен гадно време си има и вятър- ужасен....купихме яке и ботуши, -тя- ботушките отказва твърдо да ги носи, но са с твърда подметка  #Cussing out Голям и е крака   #Cussing out 18-20 носи сега  ooooh! Shocked  ако имате идея от къде да взема с мека подметка. Купих ги от хм, да не е без хич ......ама си е без хич, тя отказва да ги носи. С меката подметка и бяха малки , много малки  Bangheadмайка каза, че и аз съм била така- с голям крак

Другата седмица ще ходим на пазар със сестра ми, че ще я кръщаваме Ивейнката, да вземем кръстче и дрешки за кръщенето, та искаше ми се да взема някакви нормални обувчици, тип ботушки......тези в хм , ще ги сменя за по големи, дано по нататък , като проходи например да ги иска

# 18
  • Варна
пУ ЗА МЕН  Mr. Green, Поспри заспи , мерси  Hug

Хм, ще вали или няма да вали, тва е въпроса по нашите земи  Thinking

Лек ден, успешна работа, почивка, кой каквото му е на дневен ред  Crazy

# 19
  • София
Добро утро,

Да се запиша, че съвсем ви изтървах.

Ния - мерси, че питаш. С първата лепенка издържахме 1 седмица, а сега с втората още караме, та ще видим като се разлепи какво е положението. Но според мен с това напъване от рев покрай лекарствата и инхлациите надали ще се е оправил дори с лепенката.
Малката продължава от време на време да ми подкашля и ММ ме ядосва защото не иска да и прави инхалации за да не ревяла....че свекито не можела да я слуша и да не сме я тормозели и т.н.

# 20
  • При моето слънце
Здрасти, банда  Hug
Поспаланчо, мерси за труда   bouquet
Честит 1ви рожден ден на Дундьо! Да расте здраво и щастливо дете  newsm67
Болничките бързо да оздравяват и повече да не повтарят.
Ние сме добре, пу пу, всяка сутрин сме с уговорки да не ходим на градина, но няма избор детето  Mr. Green Казахме му, че ще става батко и много се радва, но май поизбързах, сега постоянно ме пита кога ще вадим бебето  Mr. Green Пожелал си е братче, но и момиченце да е, няма да го върнем. Искал "детенце - бебе"  Heart Eyes Аз засега се чувствам добре, от 2-3 дни ми се гади леко, но се търпи. Другата седмица ще ходя на лекар и вече нямам търпение, надявам се всичко да е наред  Praynig
Хубав петък на всички  Hug

# 21
Не мога да се оплача от детето, даже ме е страх да се хваля, за да не си го урочасам  Laughing Днес не само, че не плака, ами се хили през цялото време на лаборантката. За първи път се случва де, досега си плачеше жално при тези процедури.

# 22
  • до едно тепе
Моме браво на Мрати. Забелязала съм, че зависи и от лаборантите. Някои имат много лека ръка и децата не усещат. Дано резултатите са добри. Hug
Петьофка тъкмо се бях сетила тези дни за теб. Щях да питам ходи ли вече на преглед, но забравих Crazy
Алекс кажи на мъжа ти че инхалациите са необходимото зло и не е препоръчително да се пропускат. А свеки да иде да се поразходи докато ги правите-10 мин са това не е цял ден Crossing Arms А между другото на мен ми разправяха лекарите, че докато плачат децата по-дълбоко вдишват парите newsm78
Аз съм на работа,а така да не ми се работиии. Добре поне, че е Петък та утре ще има релакс вкъщи Mr. Green
Онзи ден си взех една пратка от Джорджето. Бях поръчала яке на малчо за зимата. Много съм доволна. Много е хубаво, а пък за шапката-костенурка нинджа да не ви разправям как и се радва малчо. Опита се да я нахлузи така,че да му се скрият и очите-изглежда мислеше, че е маска Laughing

# 23
  • NE
Петьофи Палци за другата седмица. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Прахче Хвърлила съм сериозно око на тези Attipas буйки. Wink
Мраве А дано се увеличават сънните часове. Praynig
Зузи Аз взех на Вилката едно памучно якенце с вата и ми върши супер работа. Peace Обаче от него ред не ми остава за себе си. ooooh!
Яже Ох и аз все нося Вилито с мен, вече не ми и тежи. Rolling Eyes
Моме Марти е кротушко. Hug

Утре голям язовир ще правим, но поне малко разнообразие.

# 24
линк за буйките? Crazy

# 25
  • до едно тепе
http://attipas-bulgaria.com/колекция/new-sneakers
Предполагам за тези става въпрос. На мен ми приличат по-скоро на чорапи с подметка. Може би няма да топлят особено зимата newsm78

# 26
  • Северозапада
И на мен ми приличат на чорапи. Аз мислех за вкъщи дали да не взема.

# 27
На мен пък ми изглеждат пак с твърда подметка, нема да ги иска  Tired уфффф, ще има налагане от моя страна и да и слушам протестите ама......иначе ето такива взех:

http://www.hm.com/bg/subdepartment/KIDS?Nr=4294935013#Nr=4294893845

До 19 номер са с мекичко, както е на последната снимка, но са и малки и се наложи да взема по-големите, които са с подметка отдолу

# 28

Звезден^Прах,на линка който си дала, по-надолу има едни бели ботушки те са с мека подметка и топлят, имахме такива миналата зима  Simple Smile

# 29
Ния- същите са, малките номера са с мека подметка, от 19-20 - нагоре с твърда  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт