Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 877
  • 697
  •   1
Отговори
# 690
И тук, честит да е рожденият ден Фейтка, жива и здрава, много много щастлива , пожелавам една предстояща година изпълнена с много положителни емоции. Наздраве!  newsm59 newsm67  Gift Drunk

Моме, ерго раницата е постоянно инсталирана от няколко месеца на количката.....иначе вече се дърпа, надига, прави муцуни на хората хич не я свърта в количката.

# 691
  • NE
Фейти ЧРД! Пожелавам ти много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти.

Аз вече махнах раницата, но доста дълго стоя за резерва в количката.

# 692
Тепъва според мен ще влиза в употреба, веднъж като проходи, смятам да махна количката и да караме основно на пеша и като се измори раничка  Wink

# 693
О, и аз постоянно нося раницата с мен в количката, но пък днес не му бях взела ботушки, а ми се стори студено, за да го размятам в раницата само по чорапи и тънки терлички.
Ваксини - няма да слагаме все още, бяхме на гастроентеролог, изписа му да пие пак лекарство, пак ще взимаме кръв след това - с една дума докато не се нормализират тези чернодробни ензими, няма да слагаме ваксини.

# 694
  • до едно тепе
При Петьо Хаджийски ли ви прати педи  Thinking

# 695
Да, много добро впечатление ми направи той, но за съжаление заминава да работи в Сф. Каза, че няма кого да ни препоръча друг - в града ни нямало детски гастроентеролози  Shocked

# 696
  • до едно тепе
Май наистина няма друг. И ние сме ходили при него. Е при нас беше малко по-рязък на първия преглед, но на втория се държа добре. Малко вина имаше и педи, защото ни прати спешно да го търсим в болницата, където работи, но пък и малчо беше с 10-15 дневно разстройство ooooh!
Понеже не знам кога ще имам пак достатъчно свободно време,а наближаваме 50-та страница и докато не ме е погнала още Меца пускам новата тема  Party
НОВАТА ТЕМА
 Дерзайте  Mr. Green

# 697
 Да се разпиша и аз преди темата да е свършила  Blush. Много интересни неща сте обсъждали , кажи речи по всичко мога да се изкажа , ако разполагам с достатъчно време , а и доста наболели въпроси сте засегнали  Hug.Да ви кажа , че ми липсвате , чувствам ви толкова близки , даже ми е гузно такакато зачезна  Hug.
 Арвенче - много се радвам за неочаквано сполетялото ви щастие  Heart Eyes. Желая ти безпроблемна и спокойна бременност  , за компенсация на предната  Hug  Praynig.
 Петьофи- все така силно да тупка и твоето второ сърчице  Heart Eyes.
 На Митаче на Петеса пожелавам със закъснение да е много здрав , игрив и засмян.
 На Либрето - също много здраве желая , да е все така шегобийна и поетична  Hug Heart Eyes.
 И да честитя първата месечинка на Светльо на Теди, че скоро и втората ще дойде .Да бъде вече здравичък и да не го мъчат много коликите  Heart Eyes.
 Да са честити и зъбчетата на Вили и Радина, че и те много измъчиха и дечица и мами , дано скоро настъпят по -спокойни дни и нощи.
 И не на последно място - честито ни и ново християнче Ивейн- Бог да я закриля и напътства  Heart Eyes.
 Ние сме добре , правим разходки на все още хубавото време , вкъщи бушуваме и така общо взето .На компютъра мога да седна само , докато спи Дафито.Само , че това е времето , в което обикновено  хапвам и гледам да свърша нещо без много да вдигам шум.Ако си почивам - гледам някой филм , че вечер не ми се удава.Всичко останало върша с нея - простирам , готвя за нас и за нея , чистя основно пода . Гледам да готвя поне за два дена храна, мъжът ми също се включва - прави салатата вечер , но и готви. Има дни , в които Дафито се заиграва и сама - тогава отмятам повече задачи .Като цяло обаче ми е лепната за краката ,та освен да сготвя други спешни задачи нямам  Mr. Green.
 И тъй като само манджи са ми в главата да кажа от опита си на захранващите . Качамакът аз го правех с био брашно от царевица , а и за всички останали каши (без- и глутенови ) си купувах брашна от биомагазин.Овесените ядки си ги смилах с блендера , бях купила и една био-каша от киноа , много я харесваше за разлика от останалите.И тъй като не харесваше кашите слагах по малко брашно в зеленчуково пюре за сгъстител. Теорията, че комбинацията риба и мляко е вредна не я бях чувала , даже наскоро и бях взела едно пюре на Хип ( +12 мес.) , в което имаше и от двете  newsm78.Аз знам за риба и яйца , че не е хубаво да са на едно хранене.
 Другото ,за което не бях писала , защото не виждах никакъв напредък е гърнето. Два месеца сменях напишкани гащи и бършех пода , а на Дафина не и правеше впечатление , като и се акаше обикновено я хващах навреме , но и там да стане авария дори не идваше да се покаже. И нещата се случиха буквално за един ден. Беше по-хладно и се наложи два пъти да я преоблека цялата , като и обяснявах че ако беше седнала на гърнето само щяхме да вдигнем гащите и да продължава с играта. И на следващото ходене си посочи гащите и оттогава редовно си казва  Crazy.
 Този пост малко дълъг стана, тъй е като не пиша редовно  Crazy.Лека нощ ви пожелавам  Heart Eyes.
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 14 нови отговора. Mr. GreenВръщам се да чета .

Общи условия

Активация на акаунт